- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Rabbim nasip etsin inşallah sağlıklı bir evlat AmiinEvet öyle yapıcam zaten test almamın sebebi eğer hamileysem ve sağlıklı bi gebelik olursa anı kalsın istiyorum çünkü 3 kaybım var bu bnm için çok özel olacak eğer varsa ve sağlıklıysa
Amin cümlemize inşaallahRabbim nasip etsin inşallah sağlıklı bir evlat Amiin
Ben gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ,tekrar yaptım yine negatif ve 1-2 saat sonra silik çizgi göründü ,dün dayanamayıp kan testi verdim (adete 4 kala) ama hala sonuç göremiyorum neden bilmiyorum .Ama pişman da oldum böyle sabırsız olduğum için ,bence en iyisi adeti beklemek ..Kızlar ne durumdasınız
Bnmle yumurtlama yakın olanlar vardı ben dayanamadım akşam üstü kan verdim sonuç 1.80 biliyorum yok ama şimdiye kadar hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı genelde hep 0.100 çıkıyordu geçen ay aynı yerde yine test yaptırdım 0.100dü 5 altında olunca yok biliyorum ama acaba geç döllenme mi oldu pazartesiye kadar bekliycem eğer adet olmazsam tekrar test yaptıracam
Kaset testse eğer ondan öyle olmuş olabilir adetleriniz düzenliyse kanda şimdi çıkması lazım inşaallah güzel haberi alırsınız bizede güzel haber verirsinizBen gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ,tekrar yaptım yine negatif ve 1-2 saat sonra silik çizgi göründü ,dün dayanamayıp kan testi verdim (adete 4 kala) ama hala sonuç göremiyorum neden bilmiyorum .Ama pişman da oldum böyle sabırsız olduğum için ,bence en iyisi adeti beklemek ..bu arada bat 5 veya 6 Eylül olması lazım
E nabıza düşmemiş mi sonucunuz garipBen gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ,tekrar yaptım yine negatif ve 1-2 saat sonra silik çizgi göründü ,dün dayanamayıp kan testi verdim (adete 4 kala) ama hala sonuç göremiyorum neden bilmiyorum .Ama pişman da oldum böyle sabırsız olduğum için ,bence en iyisi adeti beklemek ..bu arada bat 5 veya 6 Eylül olması lazım
Ay inşallah çok teşekkür ederim ,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahKaset testse eğer ondan öyle olmuş olabilir adetleriniz düzenliyse kanda şimdi çıkması lazım inşaallah güzel haberi alırsınız bizede güzel haber verirsiniz
Ben de e nabıza düşmemesini anlamadım ,1.5 saat sonra düşer demişlerdiE nabıza düşmemiş mi sonucunuz garipverdiğiniz kurum yakınsa yarın gidip direk ordan alın sonucu bence çok merak ettim sonucu
Bu arada tekrar yaptırmanız mantıklı eğer adet olmazsanız ,inşallah güzel haberler alırız hep birlikteKızlar ne durumdasınız
Bnmle yumurtlama yakın olanlar vardı ben dayanamadım akşam üstü kan verdim sonuç 1.80 biliyorum yok ama şimdiye kadar hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı genelde hep 0.100 çıkıyordu geçen ay aynı yerde yine test yaptırdım 0.100dü 5 altında olunca yok biliyorum ama acaba geç döllenme mi oldu pazartesiye kadar bekliycem eğer adet olmazsam tekrar test yaptıracam
Amin inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy inşallah çok teşekkür ederim ,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahevet hastane yakın aslında gitsem öğreneceğim ama çok korkuyorum erken de vermiş olabilirim çünkü ,olumsuz sonuç da olabilir bazen hiç bakmasam mı diyorum ,adeti bekleyip
Bazen oluyo öyle aksilik bende en çok ona gıcık oluyorum sırf sonuç için hastaneye tekrar gitmek zorunda kalıyoruzBen de e nabıza düşmemesini anlamadım ,1.5 saat sonra düşer demişlerdi
Yine de arada takip edin e nabızı geç düşüyor bazen yarına falan düşer belki yani inşaallahBen de e nabıza düşmemesini anlamadım ,1.5 saat sonra düşer demişlerdi
Amin inşaallahBu arada tekrar yaptırmanız mantıklı eğer adet olmazsanız ,inşallah güzel haberler alırız hep birlikte
inşallahh canımAmin inşaallahyaptıracam zaten ama pazartesi ancak hastanenin acili biraz gıcık ptesi sağlık ocağına gidip orda yaptıracam inşaallah bebiş vardır
3 ay önce yaşadığım yerin acilinde gidip yaptırıyordum sıkıntı olmuyordu ama burda gıcıklık yapıyorlar hayırlısı bakalım nasıl sabredicem bilmiyorum bakalıminşallahh canımacil öyle maalesef hep .. evet e nabızdan sürekli bakıyorum artık çıkmaz gibime geliyor ama bakmaya devam edeyim yarın da olmazsa gider sorarız dediğiniz gibi ,beklemektense ..düşünmek beklemek çok zor gerçekten
Bazı hastaneler sonuçları e nabıza yüklemiyolar 3 ay önce bi hastanede gebelik için test yaptırmıştım sonucu elden aldım aylar sonra bile hâlâ e nabızda öyle bişey görünmüyor bence bugun de sonuç düşmezse yarın elden al canım inşaAllahh müjdeli haberi alırsınBen de e nabıza düşmemesini anlamadım ,1.5 saat sonra düşer demişlerdi
Öyle mi hadi yaBazı hastaneler sonuçları e nabıza yüklemiyolar 3 ay önce bi hastanede gebelik için test yaptırmıştım sonucu elden aldım aylar sonra bile hâlâ e nabızda öyle bişey görünmüyor bence bugun de sonuç düşmezse yarın elden al canım inşaAllahh müjdeli haberi alırsın
Kızlarrrr beta 12.2 ne demek size de sorayım şuna elimayagım gevşediMerhaba kızlar. Hamile olduğunu adet öncesi öğrenen varmı. Var ise eğer belirtileriniz neydi. Neyden şüphelendiniz.
Hamilesin canım tebriklerKızlarrrr beta 12.2 ne demek size de sorayım şuna elimayagım gevşediya şoktayım yeni bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?