Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet öyle yapıcam zaten test almamın sebebi eğer hamileysem ve sağlıklı bi gebelik olursa anı kalsın istiyorum çünkü 3 kaybım var bu bnm için çok özel olacak eğer varsa ve sağlıklıysa
Rabbim nasip etsin inşallah sağlıklı bir evlat Amiin

Kızlar ne durumdasınız

Bnmle yumurtlama yakın olanlar vardı ben dayanamadım akşam üstü kan verdim sonuç 1.80 biliyorum yok ama şimdiye kadar hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı genelde hep 0.100 çıkıyordu geçen ay aynı yerde yine test yaptırdım 0.100dü 5 altında olunca yok biliyorum ama acaba geç döllenme mi oldu pazartesiye kadar bekliycem eğer adet olmazsam tekrar test yaptıracam

Ben gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ,tekrar yaptım yine negatif ve 1-2 saat sonra silik çizgi göründü ,dün dayanamayıp kan testi verdim (adete 4 kala) ama hala sonuç göremiyorum neden bilmiyorum .Ama pişman da oldum böyle sabırsız olduğum için ,bence en iyisi adeti beklemek ..bu arada bat 5 veya 6 Eylül olması lazım

Kaset testse eğer ondan öyle olmuş olabilir adetleriniz düzenliyse kanda şimdi çıkması lazım inşaallah güzel haberi alırsınız bizede güzel haber verirsiniz

E nabıza düşmemiş mi sonucunuz garip verdiğiniz kurum yakınsa yarın gidip direk ordan alın sonucu bence çok merak ettim sonucu

Kaset testse eğer ondan öyle olmuş olabilir adetleriniz düzenliyse kanda şimdi çıkması lazım inşaallah güzel haberi alırsınız bizede güzel haber verirsiniz
Ay inşallah çok teşekkür ederim ,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah evet hastane yakın aslında gitsem öğreneceğim ama çok korkuyorum erken de vermiş olabilirim çünkü ,olumsuz sonuç da olabilir bazen hiç bakmasam mı diyorum ,adeti bekleyip

E nabıza düşmemiş mi sonucunuz garip verdiğiniz kurum yakınsa yarın gidip direk ordan alın sonucu bence çok merak ettim sonucu
Ben de e nabıza düşmemesini anlamadım ,1.5 saat sonra düşer demişlerdi

Bu arada tekrar yaptırmanız mantıklı eğer adet olmazsanız ,inşallah güzel haberler alırız hep birlikte

Amin inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin korkunun ecele faydası yok kanı verip de dünden beri iyi sabretmişsiniz ben Haziran'da olan gebeliğimde sonuç almaya eşimi gönderiyordum o zaman düşük yaptım ama ilk öğrendiğimde takip amaçlı kan vermemde eşime aldırıyordum
Siz bilirsiniz ama tabii sabrederim diyorsanız adeti bekleyin adet olmazsanız sonucu alır bi kan tahlili daha yaptırırsınız

Bu arada tekrar yaptırmanız mantıklı eğer adet olmazsanız ,inşallah güzel haberler alırız hep birlikte
Amin inşaallah yaptıracam zaten ama pazartesi ancak hastanenin acili biraz gıcık ptesi sağlık ocağına gidip orda yaptıracam inşaallah bebiş vardır

Amin inşaallah yaptıracam zaten ama pazartesi ancak hastanenin acili biraz gıcık ptesi sağlık ocağına gidip orda yaptıracam inşaallah bebiş vardır
inşallahh canım acil öyle maalesef hep .. evet e nabızdan sürekli bakıyorum artık çıkmaz gibime geliyor ama bakmaya devam edeyim yarın da olmazsa gider sorarız dediğiniz gibi ,beklemektense ..düşünmek beklemek çok zor gerçekten

3 ay önce yaşadığım yerin acilinde gidip yaptırıyordum sıkıntı olmuyordu ama burda gıcıklık yapıyorlar hayırlısı bakalım nasıl sabredicem bilmiyorum bakalım
Geçte olsa e nabıza düşüyor canım seninde hakkında hayırlısı olsun inşaallah güzel haberi veririz birbirimize
Birde belirtin var mı hiç merak ettim

Ben de e nabıza düşmemesini anlamadım ,1.5 saat sonra düşer demişlerdi
Bazı hastaneler sonuçları e nabıza yüklemiyolar 3 ay önce bi hastanede gebelik için test yaptırmıştım sonucu elden aldım aylar sonra bile hâlâ e nabızda öyle bişey görünmüyor bence bugun de sonuç düşmezse yarın elden al canım inşaAllahh müjdeli haberi alırsın

Merhaba kızlar. Hamile olduğunu adet öncesi öğrenen varmı. Var ise eğer belirtileriniz neydi. Neyden şüphelendiniz.

Öyle mi hadi yaben yarın kesin gideceğim o halde teşekkür ederim çok canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…