Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman çok erken onun için ya erken gebelik testi yapın yada kan verin ama en garantisi kan vermek
Öyle mi ben olsa çıkardı belki diye düşündüm de ..teşekkür ederim çok ..biraz daha bekleyip kan vereyim o zaman

Öyle mi ben olsa çıkardı belki diye düşündüm de ..teşekkür ederim çok ..biraz daha bekleyip kan vereyim o zaman
Normal testler çok hassas değil onlarda çıkmaz rica ederim evet en garantisi kan vermek yumurtalama üzerinden kaç gün geçti

Ovulasyon testi denedim bu ay ilk defa .22 agustosta yumurtlamam oldu ..yani bu 9.gün yumurtlamadan sonra kaç gün daha geçmeli acaba insan sabırsızlanıyor gerçekten

Ovulasyon testi denedim bu ay ilk defa .22 agustosta yumurtlamam oldu ..yani bu 9.gün yumurtlamadan sonra kaç gün daha geçmeli acaba insan sabırsızlanıyor gerçekten
Ben test kullanmadım ama bnmde yumurtlama 20 ila 22 arası oldu sanırım akıntıdan takip ettim ben yani durumumuz aynı sayılır sizi çok iyi anlıyorum beklemek çok zor bende bi kaç gün daha bekle bi kaç gün daha bekle diye kendimi durdurmaya çalışıyorum ama hayal kırıklığı yaşamamak için de bekliyorum yarından itibaren kanda çıkması lazım sizin ama hayal kırıklığı olsun istemezseniz biraz daha sabredin derim çünkü negatif görmek insanı yıkıyor sizde bi 2 3 gün sonra kan verseniz varsa çıkar

eveeeeet bende çok sabırsızlanıyorum test yaptığınızı görünce yarın sabah yapacaktım vaz geçtim benim böyle kanamam falan hiç olmadı bel ağrım ve karın ağrım var hafif sızı şeklinde 22 si pik 23 ü çatlama oldu bekliyoruuuuum :)

Evet ben de belirti pek yok aslında umutsuz test yapmıştım ,ama bir kez daha yapmıcam dediğiniz gibi iyice umutsuzluk çöktü ..artık adet gecikmesini bekleyebilirsemm o zaman veya birkaç güne kan testi dediğiniz gibi ..siz de acele etmeyin aynı günlermiş biraz daha sabredelimmmİnşallah güzel haberler alırız

Aynıymış günlerimiz hemen hemenBenim de 24nde çatlama oldu ..ay inşallah güzel haberler alırız ya ,tek olmadığını görmek insanı mutlu ediyor biraz daha sabır bakalımmm

Aynıymış günlerimiz hemen hemenBenim de 24nde çatlama oldu ..ay inşallah güzel haberler alırız ya ,tek olmadığını görmek insanı mutlu ediyor biraz daha sabır bakalımmm
aynen biraz sabredelim bakarsın aynı anda öğreniriz :) buradan birlikte takip ederiz bakalım bu ay bize ne getirecek görelim ama sabretmek gerçekten çok zor benim adetim 7 eylülde sanırım seninki 6 eylül :)

Aynen takip ederiz burdan yazarız inşallah hayırlıylaAynen 6 Eylül sanırım son değerlendirdiğin tarhten saymak gerekiyor .24nden bu yana 1 hafta geçti benim ..yani erkenmiş cidden..belki sonuç değişir kısmetse bakalım haberleşelim yine buradan

Bnmde 1 haftadır falan kasıklarımda batma oluyo normalde olmaz en son 2buçuk ay önce düşük yaptığımda da yine böyle batmalar oluyordu göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve yaklaşık 10 gün süren hafif lekelenmem olmuştu sonrasında leke kesildi ama düşük yaptım işte bu ayda rahim filmi çektirdim ondan sonra gebelik ihtimali artıyor ama bakalım nasibimizde var mı bekliyorum bende inşaallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim

aynen biraz sabredelim bakarsın aynı anda öğreniriz :) buradan birlikte takip ederiz bakalım bu ay bize ne getirecek görelim ama sabretmek gerçekten çok zor benim adetim 7 eylülde sanırım seninki 6 eylül :)
Amiiin güzel dualarınız için benimde 23 ünde oldu çatlamam Kızlar sabredin ben kendim duramadım prodoctor marka (bu test çok yanıltıcı demişlerdi ama nöbetçi eczaneden eşim bunu bulabilmiş mecbur kullandım ).erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıktı bundan cesaret alıp Bugün başka marka aldım comfort days negatifi gördüm oturdum bence benim yaptığım hatayı siz yapmayın bekleyin İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

ben adeti bekleyeceğim kesinlikle ama rahatsızlıklarım devam ederse de hastaneye giderim 2 gün kala falan ya

ben adeti bekleyeceğim kesinlikle ama rahatsızlıklarım devam ederse de hastaneye giderim 2 gün kala falan ya
Kendimi çok sıkıyoruz bu konuda ciddi anlamda herşeyi gebeliğe yoruyoruz bekleyelim sakince bat gününü bunu ben söylüyorsam zaten herkes beklemeli gerçekten

Kendimi çok sıkıyoruz bu konuda ciddi anlamda herşeyi gebeliğe yoruyoruz bekleyelim sakince bat gününü bunu ben söylüyorsam zaten herkes beklemeli gerçekten
aslında artık gebelikten çıktım covid olduğumdan şüphe etmeye başladım ben ya ateşim 37,5 başım çatlıyor belim de ağrıyor daha önce de böyle başlamıştı sanki bende covid hastalığı o yüzden de korkmaya başladım o yüzden doktora da gitmek istiyorum

Bende netten o marka sipariş verdim uygun diye daha gelmedi normal testte aldım oda gelmedi onlar gelene kadar kan testi yaptırırım bi kaç güne sizde biraz bekleyin bence sizin için de erken varsa bile çıkmama ihtimali var bence adet günü veya yakın tekrar yapın

İnşallah kötü birşey yoktur kuzum

Yok ben artık test yapmamakta kararlıyım geçerse öyle yapıcam negatif görmektense beklemek daha güzel

Yok ben artık test yapmamakta kararlıyım geçerse öyle yapıcam negatif görmektense beklemek daha güzel
Aaahhh keşke bekleyebilsek bu sözü kaç defa söyledim ve üstüne kaç kere test aldım yaptım hatırlamıyorum sabretmesi zor gerçekten bu defa bende kendimi tutmaya çalışıyorum ama bnm erkende öğrenmem lazım pıhtılaşma olma ihtimali var onun için erken öğrenip ilaca başlamam lazım

Kanda yakalarsın o zaman daha sağlıklı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…