Vala canım ben hamile olduğumu kusmamdan anladım görümceme gitmistik adetime bir hafta vardı her sabah kusuyordum eve gelince test yaptım hamileyim üstelik 5 aylık kızım varMerhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayımHamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
Merhaba en önemli belirti kan testinde 2 günde 2 katı artan değerdir onun dışında her şey boşMerhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayımHamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
ahahaMerhaba en önemli belirti kan testinde 2 günde 2 katı artan değerdir onun dışında her şey boşHamilelik planlayınca afedersin popomuzda sıvilce çıksa belirtiye yoruyoruz
Aaa ne güzel birlikte büyürlerVala canım ben hamile olduğumu kusmamdan anladım görümceme gitmistik adetime bir hafta vardı her sabah kusuyordum eve gelince test yaptım hamileyim üstelik 5 aylık kızım var
Anladım canım amin inşallahÇoğu insanda belirti adet gibi olduğu için çıkartamiyor ama Allah herkese nasip etsin
Evet ben ordan anladımAaa ne güzel birlikte büyürlerDemek erken dönemde de mide bulantısı olabiliyor
Evet en erken belirtilerden biri..MerhabaAdetime 7 gün varken lekelenme gördüm ,ama peçete ile silince görünecek kadar ..hafif kahverengi veya pembemsi gibi ..az miktarda ..erken belirtilerden olabilir mi ?
Test yaptınız mı acaba hamile misiniz?MerhabaAdetime 7 gün varken lekelenme gördüm ,ama peçete ile silince görünecek kadar ..hafif kahverengi veya pembemsi gibi ..az miktarda ..erken belirtilerden olabilir mi ?
Aslında o gün dışardaydım ve baya bir yürüdüm ..bu yüzden mi bilmiyorum baya bir bel ağrısı oldu ,Evet en erken belirtilerden biri..
Peki kasıklarda batma vs oldu mu adetten önce bu yerleşme kanaması olduğu süreçte
yani aslında pek olmadı bugün bu kanamayı gördüm ,ama ara ara oluyor gibi ..test yapmadım henüz adetime 6 gün varEvet en erken belirtilerden biri..
Peki kasıklarda batma vs oldu mu adetten önce bu yerleşme kanaması olduğu süreçte
Ben de hiç belirti olmadı sadece gecikme yaşadım. Bazı kişiler de belirti oluyor, bazıların da ise olmuyor.Merhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayımHamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
Adetleriniz düzenliyse ve normalde böyle bir kanama olmuyorsa yerleşme olma ihtimali mümkün İnşaallah hayırlı haberi verirsiniz bende bekliyorum 2 3 güne tahlil yaptırmayı düşünüyorum inşaallah bende güzel haberi alırımAslında o gün dışardaydım ve baya bir yürüdüm ..bu yüzden mi bilmiyorum baya bir bel ağrısı oldu ,
yani aslında pek olmadı bugün bu kanamayı gördüm ,ama ara ara oluyor gibi ..test yapmadım henüz adetime 6 gün var
Amin inşallahAdetleriniz düzenliyse ve normalde böyle bir kanama olmuyorsa yerleşme olma ihtimali mümkün İnşaallah hayırlı haberi verirsiniz bende bekliyorum 2 3 güne tahlil yaptırmayı düşünüyorum inşaallah bende güzel haberi alırım
Adetime 5 gün kaldı ve dayanamayıp test yaptım negatifBen de hiç belirti olmadı sadece gecikme yaşadım. Bazı kişiler de belirti oluyor, bazıların da ise olmuyor.
Normal kaset test yaptıysanız erken onda çıkmaz erken gebelik mi yaptınızAdetime 5 gün kaldı ve dayanamayıp test yaptım negatifacaba erken mi ?
Normal kaset testNormal kaset test yaptıysanız erken onda çıkmaz erken gebelik mi yaptınız
O zaman çok erken onun için ya erken gebelik testi yapın yada kan verin ama en garantisi kan vermekNormal kaset test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?