• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Film çekilmeden önce de muayene etti önce beni de enfeksiyon var dedi smear aldı ama yine de filmi çekti sonra da 1 hafta kullanmam için antibiyotik verdi elhamdülillah bi sorun olmadı özellikle filmden sonra da enfeksiyon bi çok kişide oluyomuş zaten ama ilacı kullandım bi sıkıntı olmadı size niye öyle dediler anlamadım enfeksiyon daha mı fazla var acaba ondan mı dediler
Olabilir canım 3 tane antibiyotik verdi

Anladım canım ne tür ilaç kullanınıyorsun bilmiyorum ama doktoruna bunu bi sor istersen bazı doktorlar da böyle şeylerin taraftarı oluyo yani sen ilaçla birlikte kullansam sıkıntı olur mu diye sor yok dersen inciri yap bence şu an hamile değilsem bu ay bende başlarım inşaallah 🤲
Amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
İnşallah canım bizde isteyenler de güzel haberleri alırız inşallah 🤲🥰

Amiin inşaallah canım 🥰 yarın bende incir kürüne başlıycam inşaallah
Başla bakalım canım güzel sonuçlar alman dileğiyle ama ben araştırma yaptım biraz sen söyledikten sonra her sabah aç karnına Yemen gerekiyormuş bide eşine de yedir daha etkiliymiş bu ay bakalım olmazsa bende başlayacam çok ikna ettin beni 😂🥰

Başla bakalım canım güzel sonuçlar alman dileğiyle ama ben araştırma yaptım biraz sen söyledikten sonra her sabah aç karnına Yemen gerekiyormuş bide eşine de yedir daha etkiliymiş bu ay bakalım olmazsa bende başlayacam çok ikna ettin beni 😂🥰
Amin inşaallah canım hepimiz güzel sonuç alırız inşaallah 🤲🤗 ben daha önce kaynatarak yapmıştım biraz ama tabi düzenli değil sonra bıraktım bu sefer düzenli zeytinyağı incir yapıcam onu önceden hazırlamıştım zaten hazır olunca devam ederim bırakmam bu sefer 🤭 eşim incir sevmiyo maalesef zaten onda sıkıntı yok ama ona da ilişki öncesi kahve içiririm artık kahveninde sperme etkisi oluyomuş

Amin inşaallah canım hepimiz güzel sonuç alırız inşaallah 🤲🤗 ben daha önce kaynatarak yapmıştım biraz ama tabi düzenli değil sonra bıraktım bu sefer düzenli zeytinyağı incir yapıcam onu önceden hazırlamıştım zaten hazır olunca devam ederim bırakmam bu sefer 🤭 eşim incir sevmiyo maalesef zaten onda sıkıntı yok ama ona da ilişki öncesi kahve içiririm artık kahveninde sperme etkisi oluyomuş
Bak onu da bilmiyordum çok araştırma yapıyorum aslında ama onu hiç duymamıştım benim eşim kahveyi çok seviyor sürekli içiyoruz ama nerde yanlış yapıyoruz 2 yıldır çözemedim 😂😂

Bak onu da bilmiyordum çok araştırma yapıyorum aslında ama onu hiç duymamıştım benim eşim kahveyi çok seviyor sürekli içiyoruz ama nerde yanlış yapıyoruz 2 yıldır çözemedim 😂😂
Bende forumlarda gördüm buralarda gezinirken ilişkiden 1saat önce falan sert bi kahve içirin diyorlardı 😂 herşeyin bi vakti saati var canım onların da gelmek için zamanı var demek ki hayırlısıyla inşaallah olur 🤲

kızlar ben çok kötüyüm bu ay ilaçlardan mı başka bir şeyden mi bilmiyorum hayatımda ilk defa pıhtılı kanamam var 3. gün bugün ama karnım çok kötü sancım var karnım şiş çok rahatsızım acaba antibiyotikler mi böyle yaptı? :( Enfeksiyon geçirip bu şekilde olan var mı?

kızlar ben çok kötüyüm bu ay ilaçlardan mı başka bir şeyden mi bilmiyorum hayatımda ilk defa pıhtılı kanamam var 3. gün bugün ama karnım çok kötü sancım var karnım şiş çok rahatsızım acaba antibiyotikler mi böyle yaptı? :KK43: Enfeksiyon geçirip bu şekilde olan var mı?
Bu ay bende çok farklıyım canım normalde 2 3 saat sürer ağrım bi kekik içerim sıcak tutunca geçer dün 3 kupa içtim ama ağrı geçmedi bi türlü bu sabah hala vardı şimdi yeni yeni azaldı ağrı ve normal adet kanaması rengi değil kanamam ve afedersiniz ama hani adet kanının bi kokusu vardr ya bunda hiç koku falan da yok bugün hormon testleri yaptırdım doktora attım bakalım ne diyecek adetin farklı olduğunu da söyledim umarım bende enfeksiyon yüzünden böyle değilimdir
Ama canım sana 3 antibiyotik vermiş 3ü birden ağır gelmiştir belki diycem ama bilemedim o şişlik dün akşam bende de vardı bağırsak çalıştırıcı kullanmak zorunda kaldım
Bu arada çok pıhtılı olmasının sebebi ilaçlardan dolayı iltihap sökülmesi oluyorsa belki ondan olabilir canım

Bu ay bende çok farklıyım canım normalde 2 3 saat sürer ağrım bi kekik içerim sıcak tutunca geçer dün 3 kupa içtim ama ağrı geçmedi bi türlü bu sabah hala vardı şimdi yeni yeni azaldı ağrı ve normal adet kanaması rengi değil kanamam ve afedersiniz ama hani adet kanının bi kokusu vardr ya bunda hiç koku falan da yok bugün hormon testleri yaptırdım doktora attım bakalım ne diyecek adetin farklı olduğunu da söyledim umarım bende enfeksiyon yüzünden böyle değilimdir
Ama canım sana 3 antibiyotik vermiş 3ü birden ağır gelmiştir belki diycem ama bilemedim o şişlik dün akşam bende de vardı bağırsak çalıştırıcı kullanmak zorunda kaldım
Bu arada çok pıhtılı olmasının sebebi ilaçlardan dolayı iltihap sökülmesi oluyorsa belki ondan olabilir canım
bilmiyorum ben doktora da güvenemedim avaba akşam devlet hastanesinin aciline mi gitsem diyorum karnım gurulduyor sürekli çok fena ishal olmuşum hiç geçmiyor ilaçlar ağır geldi galiba ya da bu nasıl bir enfeksiyon kekik çayı içecektim bu ay senin önerinle ama ağrım olamıyor o gün doktor 4 tane ağrı kesici iğne yaptı bilemiyorum korkuyorum resmen uğurlu gelsin dediğim ay daha kötü geçiyor ben de test yaptım ilk kez hormon tahlili yani çok merak ediyorum 21 inde doktor randevusu aldım o zaman götüreceğim.

bilmiyorum ben doktora da güvenemedim avaba akşam devlet hastanesinin aciline mi gitsem diyorum karnım gurulduyor sürekli çok fena ishal olmuşum hiç geçmiyor ilaçlar ağır geldi galiba ya da bu nasıl bir enfeksiyon kekik çayı içecektim bu ay senin önerinle ama ağrım olamıyor o gün doktor 4 tane ağrı kesici iğne yaptı bilemiyorum korkuyorum resmen uğurlu gelsin dediğim ay daha kötü geçiyor ben de test yaptım ilk kez hormon tahlili yani çok merak ediyorum 21 inde doktor randevusu aldım o zaman götüreceğim.
Canım 1 tane antibiyotik bile çoğu zaman ishal eder bide 3 tane olunca öyle olman çok normal bide 4 tane ağrı kesici nedir öyle yaa ağrı olamıyor demişsin ama onu tam anlamadım para almak için mi o kadar iğne yaptılar acaba anlamadım bu özellere de güven olmuyo bu konuda bazen para için yapıyorlar istersen başka doktora görün canım bu ay bende ümitliydim hiç çekmediğim ağrıları çektim bende ama kekik gerçekten çok işe yarıyor normalde ama sen bide ilaç kullanıyorsun başka bi etli eder falan bilemedim
Birde sonucun çıkınca paylaşır mısın merak ettim ben biraz fazla uğraşıp defalarca yaptırdığım için anlıyorum biraz

Canım 1 tane antibiyotik bile çoğu zaman ishal eder bide 3 tane olunca öyle olman çok normal bide 4 tane ağrı kesici nedir öyle yaa ağrı olamıyor demişsin ama onu tam anlamadım para almak için mi o kadar iğne yaptılar acaba anlamadım bu özellere de güven olmuyo bu konuda bazen para için yapıyorlar istersen başka doktora görün canım bu ay bende ümitliydim hiç çekmediğim ağrıları çektim bende ama kekik gerçekten çok işe yarıyor normalde ama sen bide ilaç kullanıyorsun başka bi etli eder falan bilemedim
Birde sonucun çıkınca paylaşır mısın merak ettim ben biraz fazla uğraşıp defalarca yaptırdığım için anlıyorum biraz
evet buraya yazarım 2-3 gibi çıkar dediler onu diyorum doktora güvenemedim sürekli iğne ilaç yaptı tahlil mr röntgen girmediğim şey kalmadı ağrım yok dememe rağmen taş düşürüyorum diye ağrı kesicileri verdi sürekli çok rahatsız hissediyorum kendimi ve oradayken tansiyonum 6/9 du o kadar düşükken bu kadar iğne yapmasını da uygun bulmadım ama karışmadım işine belki bir bildiği vardır diye ama özel hastane sevmem ben ya :(

evet buraya yazarım 2-3 gibi çıkar dediler onu diyorum doktora güvenemedim sürekli iğne ilaç yaptı tahlil mr röntgen girmediğim şey kalmadı ağrım yok dememe rağmen taş düşürüyorum diye ağrı kesicileri verdi sürekli çok rahatsız hissediyorum kendimi ve oradayken tansiyonum 6/9 du o kadar düşükken bu kadar iğne yapmasını da uygun bulmadım ama karışmadım işine belki bir bildiği vardır diye ama özel hastane sevmem ben ya :KK43:
Taş düşürme ağrısı nedir bilirim bende çektim onu ama bana ağrım olduğu halde iğne falan yapmadılar bide sen ağrım yok dediğin halde yapmışlar tuhaf doğrusu
O tansiyon düşüklüğü bende de çok oluyor bnmde çoğu zaman 9/5 9/6 veya 10/5 falan oluyo oda fena baş ağrısı yapıyo bende onun sebebi ne bilmiyorum 🤷 ama sana çok fazla işlem yapmışlar bende güvenemedim bütün ilaçları kullanmadan bir başka doktora gidin isterseniz belki o kadar ilaca da gerek kalmayacak

Taş düşürme ağrısı nedir bilirim bende çektim onu ama bana ağrım olduğu halde iğne falan yapmadılar bide sen ağrım yok dediğin halde yapmışlar tuhaf doğrusu
O tansiyon düşüklüğü bende de çok oluyor bnmde çoğu zaman 9/5 9/6 veya 10/5 falan oluyo oda fena baş ağrısı yapıyo bende onun sebebi ne bilmiyorum 🤷 ama sana çok fazla işlem yapmışlar bende güvenemedim bütün ilaçları kullanmadan bir başka doktora gidin isterseniz belki o kadar ilaca da gerek kalmayacak
numosimol diye tek kullanımlık şase var cipro 500 mg var hippurin 1 mg var dikloron var buscopan var metpamid var var oğlu var bu kadara gerek var mı cidden :(emin olamadım bakalım hormonlarım ne durumda acaba var mı sıkıntı bu zamana kadar beni boşuna mı beklettiler göreceğim kafama göre yaptırdım testleri de :/

numosimol diye tek kullanımlık şase var cipro 500 mg var hippurin 1 mg var dikloron var buscopan var metpamid var var oğlu var bu kadara gerek var mı cidden :KK43:emin olamadım bakalım hormonlarım ne durumda acaba var mı sıkıntı bu zamana kadar beni boşuna mı beklettiler göreceğim kafama göre yaptırdım testleri de :/
İlaca boğmuş seni resmen ama bi an önce başka Dr görünmekte fayda var
Şimdiye kadar hiç bi kadın doğumcu hormon testi istemedi mi ki senden canım tuhaf doğrusu yapmaları lazımdı çoktan
Birde kafama göre yaptırdım derken 🙄 testler doğru yapıldı dimi

İlaca boğmuş seni resmen ama bi an önce başka Dr görünmekte fayda var
Şimdiye kadar hiç bi kadın doğumcu hormon testi istemedi mi ki senden canım tuhaf doğrusu yapmaları lazımdı çoktan
Birde kafama göre yaptırdım derken 🙄 testler doğru yapıldı dimi
hangi hormonların istendiğini bilmiyorum yani estadiol tsh fsh lh prolaktin baktırdım özelde anlamıyorum işte doktorlar sadece alttan muayene ediyor senin normal yollardan çok rahat olur diyorlar bana o kadar tetkik tahlil yok özele de gittim devlete de gittim tık yok başka bir devlete randevu aldım çok meth edildi bakalım bir de oraya gideceğim yıldım yani belki basit bir değerim yüksek belki bir hormonum sıkıntılı belki bir şey var diyorum hepsi yok diyor ya deli olmamak elde değil yani......

akşam iş çıkışı bir de acil servise gideceğim bir de devlet hastanesi görsün belki bu kadar ilaca gerek yok belki ağır geliyor kanamam arttı o yüzden her şeyi düşünüyorum düzenli adetim bozuldu resmen :(

hangi hormonların istendiğini bilmiyorum yani estadiol tsh fsh lh prolaktin baktırdım özelde anlamıyorum işte doktorlar sadece alttan muayene ediyor senin normal yollardan çok rahat olur diyorlar bana o kadar tetkik tahlil yok özele de gittim devlete de gittim tık yok başka bir devlete randevu aldım çok meth edildi bakalım bir de oraya gideceğim yıldım yani belki basit bir değerim yüksek belki bir hormonum sıkıntılı belki bir şey var diyorum hepsi yok diyor ya deli olmamak elde değil yani......
Canım hormonlarda da bişey yoksa rahim filmi çok önemli ben rahim filmi çektirmeden önce de Dr alttan muayene etti iyice önceki düşük ve dış gebelikleri anlatmış olmasan herşey çok güzel iyi durumda rahimde yumurtalıklarda iyi durumda hatta canavar gibi senin hiç bir sorunun yok gebeliğe engel bişey yok derim ama anlattıkların var dedi yani hormonal bişey de yoksa belki tüpler tıkalı yada rahimde yapışıklık falan var ondan olmuyor olabilir bnm mesela işte sağ tüp sıkıntılı çıktı

Şimdiye kadar sadece muayene kalmış olması saçma çok basit testler yani saçmalamışlar biraz gerçekten de neyse sonuçlar çıksın bakalım inşaallah sıkıntı yoktur

Back