• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım en azından enfeksiyonumu öğrendim diyorum ya bu da gebeliğe engel bir durumdu bu ay bu arı sütü bal polen propolis te deneyeceğim hem bakalım
Herşey de bir hayır vardır canım en azından enfeksiyon tedavi olur sonrasında sağlıklı gebeliğin olur inşaallah 🤲 evet arı sütü bal propolis yumurtalar için etkili baya bnm amh düşüktü bende bi süre denedim onu ama dış gebelik olduktan sonra bırakmıştım korunacaz diye

Aradım medistate diye bir hastaneyle görüştüm dün akşam da oraya gittim enfeksiyon tedavisi yapılsın bir sonraki ay dediler bu ay ilaçlardan sonra tekrar deneyebilir mişim 🙄
Film çekilmeden önce de muayene etti önce beni de enfeksiyon var dedi smear aldı ama yine de filmi çekti sonra da 1 hafta kullanmam için antibiyotik verdi elhamdülillah bi sorun olmadı özellikle filmden sonra da enfeksiyon bi çok kişide oluyomuş zaten ama ilacı kullandım bi sıkıntı olmadı size niye öyle dediler anlamadım enfeksiyon daha mı fazla var acaba ondan mı dediler

En iyisini yapmışsınız. Evet ilerleme durumunda düşük, erken doğum gibi şeylere sebep oluyor ama burda önemli olan enfeksiyonun verdiği belirtiler. Benim mesela hiç yanmam ve kaşınmam yok. Ürolojiye de gittim idrar kültüründe bakteri çıkması durumunda gebelikte tehlikeli ve aşırı yanma kaşıntı belirtisi olması gerekiyor dedi bende çok şükür öyle bir şey yok kültür de temiz çıktı. Beni çok korkuttular işte düşük yaparsın erken doğum yaparsın vs diye ama meğersem bakteri olmamasıymış önemli olan. Tabii enfeksiyonun gebelik öncesinde kontrole alınması daha sağlıklı fakat gebelikte de tekrar edilebiliyor. İdrar yolu enfeksiyonuna bulaşıp çıkanı görmedim hiç 😂
Siz kimseye inanmayın önemli olan doktor ne söylüyor bende çok şaşırdım hiç belirtim yoktu benim de yanmam kaşıntım akıntım bile yoktu doktorda öğrendim ve sevindim de 3 tane antibiyotik yazdı ve tamamen temizlenebileceğimi ve dikkatli olmamı söyledi ☺️

Herşey de bir hayır vardır canım en azından enfeksiyon tedavi olur sonrasında sağlıklı gebeliğin olur inşaallah 🤲 evet arı sütü bal propolis yumurtalar için etkili baya bnm amh düşüktü bende bi süre denedim onu ama dış gebelik olduktan sonra bırakmıştım korunacaz diye
Ben de satın aldım bakalım eşimde bende kullanacağım bende çok sevindim bunu öğrenmiş oldum hayırlısı ekimde göreceğim bakalım ☺️

Ben de satın aldım bakalım eşimde bende kullanacağım bende çok sevindim bunu öğrenmiş oldum hayırlısı ekimde göreceğim bakalım ☺️
İnşaallah canım evet ikiniz birden kullanırsanız daha etkili olur inşaallah ama aldıklarının doğal olması gerekiyo ben o yönden şanslıyım kardeşim arıcı olunca 😏 birde erkekler için özellikle çakşır suyu iyi geliyomuş isterseniz bi araştırıp onuda deneyebilirsiniz
İnşaallah bu ay Allah gönlündekini verir 🤲🥰

Bnm adette söküldü ağrı içindeyim karnım sarılı 2. kekiği içicem birazdan ama o 3.85 değer kafamı kurcalamadı da değil hani şimdiye kadar adet döneminde de kaç kere test yaptırdım hep sıfırdı inşaallah bi sorun yoktur kanama azalsın biraz evde test yapıcam bakalım ne çıkacak

Çok hafif zorla gördüğüm silik bi çizgi var 3 5 dk içinde çıktı ama dediğim gibi yok gibi bişey öğleden sonrayı bekliycem ama ümitli değilim leke çamur rengi gibi biraz daha arttı sonu adet gibi hayırlısı bakalım sonuç çıksın direk ovulasyon testi sipariş vericem haşimatodan dolayı yumurtlama değişiyor bazen kestiremiyorum ne zaman olduğunu bu ayda zaten düzenli ilişki olmadı bnm yumurtlama olduğunu düşündüğüm günlerde 2 kere oldu sadece belki de denk gelmedi onun için en iyisi test
Siz kan verdiniz mi acaba
Merhaba kusura bakma yazamadım dün ,kan verdim beta hcg yükselmiş 14.61 ancak biraz düşük dedi doktor cuma günü tekrar kan vericem artması bekleniyor inşallah artar

Merhaba kusura bakma yazamadım dün ,kan verdim beta hcg yükselmiş 14.61 ancak biraz düşük dedi doktor cuma günü tekrar kan vericem artması bekleniyor inşallah artar
Merhaba sizin adınıza çok sevindim gerçekten inşaallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde yükselir keseyide bebeğide görürsünüz herşey sağlıklı şekilde ilerler kucağınıza almakta nasip olur inşaallah
Adetiniz geçmiş miydi
Bu ay tek sevindirici haber sizden geldi sanırım biz saha dışı kaldık hayırlısı böyleymiş

Bende bir belirti olmadı sadece regli olacak gibi göğüs hassasiyeti başladı tam adet günümde de lekelenmem oldu hatta regli oldum sandım ama devamı gelmedi bir de halsizlik ve uyku hali oluyordu hep

Merhaba sizin adınıza çok sevindim gerçekten inşaallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde yükselir keseyide bebeğide görürsünüz herşey sağlıklı şekilde ilerler kucağınıza almakta nasip olur inşaallah
Adetiniz geçmiş miydi
Bu ay tek sevindirici haber sizden geldi sanırım biz saha dışı kaldık hayırlısı böyleymiş
Çok sağol Allah razı olsun canım inşallah ,tüm kalbimle senin de evladını kucağına almanı dilerim inşallah ,ben 44 yaşındayım ,bu sana moral ve motivasyon olsun ,önünde inşallah uzun bir deneme dönemi var gençsin baktın doğal olmuyor tüp bebek var Allah'ın izniyle ,en iyi dileklerim ve dualarım seninle

Adetiniz geçmiş miydi
Adetim gecikti evet canım üç gün gecikti inşallah cuma günü yükselir de kimyasal gebelik olmadan atlatirim

Çok sağol Allah razı olsun canım inşallah ,tüm kalbimle senin de evladını kucağına almanı dilerim inşallah ,ben 44 yaşındayım ,bu sana moral ve motivasyon olsun ,önünde inşallah uzun bir deneme dönemi var gençsin baktın doğal olmuyor tüp bebek var Allah'ın izniyle ,en iyi dileklerim ve dualarım seninle
Amin inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲 senden de Allah razı olsun inşaallah bende yarından itibaren incir kürüne başlıycam ovulasyon testi sipariş verdim gelsin onuda deniycem inşaallah nasipte varsa olur

Amin inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲 senden de Allah razı olsun inşaallah bende yarından itibaren incir kürüne başlıycam ovulasyon testi sipariş verdim gelsin onuda deniycem inşaallah nasipte varsa olur
Hakkında hayırlısı olsun ,eğer bir yıldir doğal yolla hamile kalmayı deniyorsaniz ve olmuyorsa bir tüp bebek uzmanına başvurun bunu tamamen diğer çiftlerle ve kendimle ilgili deneyimlerime dayanarak söylüyorum ve en önemlisi de geç kalınmaması için...Yoksa akıl vermek ya da özel hayata karışmak için değil .Genç kadın eslerde de yumurta rezervleri dusuk ya da başka bir sıkıntı olabiliyor erkekte en güzel zamanında bunları tespit ettirebilmek her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum

Hakkında hayırlısı olsun ,eğer bir yıldir doğal yolla hamile kalmayı deniyorsaniz ve olmuyorsa bir tüp bebek uzmanına başvurun bunu tamamen diğer çiftlerle ve kendimle ilgili deneyimlerime dayanarak söylüyorum ve en önemlisi de geç kalınmaması için...Yoksa akıl vermek ya da özel hayata karışmak için değil .Genç kadın eslerde de yumurta rezervleri dusuk ya da başka bir sıkıntı olabiliyor erkekte en güzel zamanında bunları tespit ettirebilmek her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum
Amin inşaallah 🤲
Öncelikle benden Büyük olduğun için abla demek isterim
Yani şöyle ablacım olmuyor değil çok şükür oluyo bildiğim 2 kimyasal oldu 1de dış gebelik geçirdim işte geçtiğimiz ay dış gebelikten dolayı rahim filmi çektirdim sağ tüpüm tıkalıymış hasarlıymış doktor uğraşıp biraz açabilmiş tamamen açılması için laparoskopi yapılması lazımmış ama bu şekilde de olma ihtimali var biraz deneyin olmazsa onu yaparız dedi kimyasallardan dolayı da genetik testleri yaptırdım yakın zamanda sonucun çıkmasını bekliyorum erken çıkan bazı sonuçlar vardı Dr onlara bakarak pıhtılaşma var gibi görünüyor dedi ama işte tüm sonuçların çıkmasını bekliyoruz onun haricinde de geçen sene Amh testi yaptırdım o biraz düşük çıkmıştı ama Dr sıkıntı olmaz dedi ek olarak haşimato var oda gebeliğe engel bi durum ilaçları düzenli kullanıyorum nasipte varsa olur inşaallah bnm hikayem böyle kısaca bi kaç ay daha deneyip olmazsa laparoskopiyide yaptırırım artık yapılacak ne varsa inşaallah Rabbim bu üzüntülerin çabaların karşılığını minik mucize olarak bize ve isteyen herkese nasip etsin 🤲

Eşimin testleri de yapıldı onda sıkıntı yok çok şükür sorun bende ama hayırlısı onun için de ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz takdir Rabbimin nasip olur inşaallah 🤲
Kusura bakma canım ben bir an eski gebeliklerin unutmuşum sürecini tekrar anlattın uzun uzun seni de yordum ,inşallah olacak Allah'ın izniyle ,

Back