Anladım inşaallah gerek kalmadan güzel haberi alırsınız burdan da gelişmeyi haber verirseniz sevinirim :) birde duymuşsunuzdur belki ama Saraçoğlunun incir kürünü de deneyin denerim yumurta gelişmesi için etkili baya ama tabii bunlara gerek kalmaz inşaallahÖncelikle bilgi için teşekkür ederim bizde 2 yıldır uğraşıyoruz hormonlarım temiz eşimin herşeyi temiz benim sadece biraz yumurta tembelliği var bide sağ yumurtalığım da kist var dendi ama o sıkıntı değil dendi çatlatma iğnesi vurulmadan yumurtlama göremiyordum bu ay 2. İğneyi vuruldum 8 gün oldu eğer bu ay da olmazsa doktorum hsg filmi dedi inşallah gerek kalmaz da bu ay güzel haberi alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet incir kürünü bende duydum ama bir türlü cesaret edemedim bir sürü ilaç kullanıyorum zaten bi yerimi düzeltecem diyip de başka yerimi bozarım diye çekindim birazAnladım inşaallah gerek kalmadan güzel haberi alırsınız burdan da gelişmeyi haber verirseniz sevinirim :) birde duymuşsunuzdur belki ama Saraçoğlunun incir kürünü de deneyin denerim yumurta gelişmesi için etkili baya ama tabii bunlara gerek kalmaz inşaallah
Anladım canım ne tür ilaç kullanınıyorsun bilmiyorum ama doktoruna bunu bi sor istersen bazı doktorlar da böyle şeylerin taraftarı oluyo yani sen ilaçla birlikte kullansam sıkıntı olur mu diye sor yok dersen inciri yap bence şu an hamile değilsem bu ay bende başlarım inşaallahEvet incir kürünü bende duydum ama bir türlü cesaret edemedim bir sürü ilaç kullanıyorum zaten bi yerimi düzeltecem diyip de başka yerimi bozarım diye çekindim birazinşallah güzel haberi alabilirsem sadece buradan söylemem sağır sultana bile duyururum diye düşünüyorum herşeyin vakti zamanını Rabbim yazmıştır yakın vaktiyle isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım sendn ses yok daha çok merak ettim doğrusu:) senden gelmedi belki ama bnm gümbür gümbür gelecek gibi belim fena ağrıyor ve lekede her an kanamaya dönecek gibi ağrım var gün içinde sökülür diye düşünüyorum bakalımyani bilmiyorum leke bile değil kahverengi sızıntı gibi bir şeydi yarın gümbür gümbür gelecek anlaşılan :)
Dün test yaptırdın mııııııamin bakalım yarın ola hayrola ama yarın moralim kötü olur ağlarım ben buralarda :)
Ne yaptın canım adet oldun mu merak ettim
Evet canım dün 16:30 gibi oldum hatta ama değişik bir adetti doktora gittim idrar yolları enfeksiyonu olduğumu söyledi 3 tane antibiyotik verdiNe yaptın canım adet oldun mu merak ettim
Gerek kalmadı dün oldum çünkü sekmedi maalesef ama idrar yolları enfeksiyonu olduğumu öğrendim bu iyi bir şey bu gebeliğe engel bir durum çünküDün test yaptırdın mıııııı
Benim de geldi canım ekime gümbür gümbür hazırlanacağım bende inşallahCanım sendn ses yok daha çok merak ettim doğrusu:) senden gelmedi belki ama bnm gümbür gümbür gelecek gibi belim fena ağrıyor ve lekede her an kanamaya dönecek gibi ağrım var gün içinde sökülür diye düşünüyorum bakalım
Neyse en azından bunu öğrendin, enfeksiyonlar sonrasında daha büyük sorunlara sebep olabiliyor çünkü, gebelik durumunda antibiyotikte kullanamıyorsun.. Hayırlısı olsun gönlünü ferah tutGerek kalmadı dün oldum çünkü sekmedi maalesef ama idrar yolları enfeksiyonu olduğumu öğrendim bu iyi bir şey bu gebeliğe engel bir durum çünkü
Ya bendede 3 gündür filan kasık ağrıları var 30 Ağustos yumurtlama gunumdu,sonra test siliklesti, dün ağrılar hafif akıntı filan olunca bı yumurtlama daha mi diye ovulasyon testi yaptım, en alttaki dün yaptığım test, kafam karıştı yaBenim de geldi canım ekime gümbür gümbür hazırlanacağım bende inşallah
Geçmiş olsun canım 3 antibiyotik olduğuna göre baya var demek ki rahim filmi içinde görüşmelere başla istersen yaptıracağın hastaneyle adet bitince çektirirsin direkEvet canım dün 16:30 gibi oldum hatta ama değişik bir adetti doktora gittim idrar yolları enfeksiyonu olduğumu söyledi 3 tane antibiyotik verdi
İnşaallah canım hakkımızda hayırlısı olsun bu ay ikimizin olmadı nasip değilmiş önümüzdeki ay inşaallah hayırlısıyla olurBenim de geldi canım ekime gümbür gümbür hazırlanacağım bende inşallah
Amin inşallah canım en azından enfeksiyonumu öğrendim diyorum ya bu da gebeliğe engel bir durumdu bu ay bu arı sütü bal polen propolis te deneyeceğim hem bakalım
İnşaallah canım hakkımızda hayırlısı olsun bu ay ikimizin olmadı nasip değilmiş önümüzdeki ay inşaallah hayırlısıyla olur
Aradım medistate diye bir hastaneyle görüştüm dün akşam da oraya gittim enfeksiyon tedavisi yapılsın bir sonraki ay dediler bu ay ilaçlardan sonra tekrar deneyebilir mişimGeçmiş olsun canım 3 antibiyotik olduğuna göre baya var demek ki rahim filmi içinde görüşmelere başla istersen yaptıracağın hastaneyle adet bitince çektirirsin direk
Gebelik te olabilir tekrar yumurtlama da olabilir değerlendir istersen ve evet enfeksiyon da gebeliğe engelmiş zaten öğrenmem çok iyi oldu içim çok rahatladı bu ay farklı şeyler de öğrendim öyle deneyeceğim bakalımYa bendede 3 gündür filan kasık ağrıları var 30 Ağustos yumurtlama gunumdu,sonra test siliklesti, dün ağrılar hafif akıntı filan olunca bı yumurtlama daha mi diye ovulasyon testi yaptım, en alttaki dün yaptığım test, kafam karıştı yaEki Görüntüle 2912268
Merhaba konuya vasıf değilim :) Gebelik öncesinde idrar yolu enfeksiyonum vardı şuan 10+5 hamileyim hala enfeksiyonum var idrar kültürü verdim bakteri çıkmadı ilaç kullanmıyorum benim bildiğim kadarıyla kendimden de tecrübe ettiğime göre gebeliğe engel bir durum değil sanırım ama olabilir de emin değilim. Bebek düşünüyorsunuz sanırım öncelikle hiç bir şekilde strese girip bu ay olmadı mı oldu mu acaba demeyin kendinizi gevşetin eminim ki zordur. Ben olmaz dediğim şekilde hamile kaldım kafasına takan insanlar da süreç uzuyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Benim geç döllenme adet günüm de ben hamileyim kesin dedim planlı bir gebelik olmamasına rağmen test yaptım negatif 10 gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim. Sanırım hamile kalındığı ay insanın içine doğuyor ama önemli olan psikolojinizi buna yormamanız. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah enfeksiyon lanet bir şey zaten çok çok geçmiş olsunGerek kalmadı dün oldum çünkü sekmedi maalesef ama idrar yolları enfeksiyonu olduğumu öğrendim bu iyi bir şey bu gebeliğe engel bir durum çünkü
Bende en büyük belirti. Aşırı halsizlik ve ateş oldu. Çok belirgindi. Öyle göğüs sızlama falan yoktu. Göğüs sizlamasi adet öncesi oluyordu ama hamilelikte çok sonra oluyor.Merhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayımHamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
Evet benim adetime henüz 11 gün vardı ve tüm belirtiler vardı kan testi ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama emindim gebe olduğuma adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım ve net Bir şekilde kırmızı çizgiyi gördümYumurtlamamın üzerinden 5 gün geçti şimdi belirtiler başlar mı sizce hafiften ?beklerken zaman geçmiyor
Evet stres çok çok etkiliyor haklısınız ama dün doktor kesinlikle enfeksiyon bir iltihaptır sıkıntıdır ve ilerler gebelikte de düşüğe bile sebep olabilir dedi o yüzden de döllenmeye sebep olabilir dedi bende belki bu yüzden de olmuyor diye düşündüm ama bu ay sebepsiz bir şekilde akışına da bırakma kararı aldım bu ay hayırlısı Allah’a bıraktım diyebilirimMerhaba konuya vasıf değilim :) Gebelik öncesinde idrar yolu enfeksiyonum vardı şuan 10+5 hamileyim hala enfeksiyonum var idrar kültürü verdim bakteri çıkmadı ilaç kullanmıyorum benim bildiğim kadarıyla kendimden de tecrübe ettiğime göre gebeliğe engel bir durum değil sanırım ama olabilir de emin değilim. Bebek düşünüyorsunuz sanırım öncelikle hiç bir şekilde strese girip bu ay olmadı mı oldu mu acaba demeyin kendinizi gevşetin eminim ki zordur. Ben olmaz dediğim şekilde hamile kaldım kafasına takan insanlar da süreç uzuyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Benim geç döllenme adet günüm de ben hamileyim kesin dedim planlı bir gebelik olmamasına rağmen test yaptım negatif 10 gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim. Sanırım hamile kalındığı ay insanın içine doğuyor ama önemli olan psikolojinizi buna yormamanız. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah enfeksiyon lanet bir şey zaten çok çok geçmiş olsun
En iyisini yapmışsınız. Evet ilerleme durumunda düşük, erken doğum gibi şeylere sebep oluyor ama burda önemli olan enfeksiyonun verdiği belirtiler. Benim mesela hiç yanmam ve kaşınmam yok. Ürolojiye de gittim idrar kültüründe bakteri çıkması durumunda gebelikte tehlikeli ve aşırı yanma kaşıntı belirtisi olması gerekiyor dedi bende çok şükür öyle bir şey yok kültür de temiz çıktı. Beni çok korkuttular işte düşük yaparsın erken doğum yaparsın vs diye ama meğersem bakteri olmamasıymış önemli olan. Tabii enfeksiyonun gebelik öncesinde kontrole alınması daha sağlıklı fakat gebelikte de tekrar edilebiliyor. İdrar yolu enfeksiyonuna bulaşıp çıkanı görmedim hiçEvet stres çok çok etkiliyor haklısınız ama dün doktor kesinlikle enfeksiyon bir iltihaptır sıkıntıdır ve ilerler gebelikte de düşüğe bile sebep olabilir dedi o yüzden de döllenmeye sebep olabilir dedi bende belki bu yüzden de olmuyor diye düşündüm ama bu ay sebepsiz bir şekilde akışına da bırakma kararı aldım bu ay hayırlısı Allah’a bıraktım diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?