• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onlarda gebelik konusunda çok güvenilir değil sanırım canım pik olup da hamile olmayanlar da oluyo en garantisi kan testi yaptırmak
🙋 Ben varım bende oluyo anlık başım dönüyo biraz bi yerde sabit beklemem gerekiyor 2 3 gün önce sabah kalkarken oldu sonra hava soğuk normalde ama ateş basıyor bazen beni göğüs uçlarım durduğum yerde hareket falan etmedğim halde acıyo sızlıyo 🙄
sende var bir şeyleeeeeer sendekiler gebelik belirtileri çünkü :) e göğüs hassasiyeti var ise tamamdır :)

1yılı geçkindir çookk erken gebelik belirtileri okudum canım çoğu kişide normalde adetten önce hassasiyet olupta gebe kaldığı ay olmayanları o belirtiler kişiden kişiye de değişiyor bende olan sende olmaz sende olan belirti bende olmaz çok araştırdım bana uyan var mı diye 🙄
ama yardımcı üreme organları oldukları için illaki bir şey olurdu ya haklısın bu konuda da kıyaslamak doğru değil ama azıcık da olsa bir şey olmaz mıydı?

sende var bir şeyleeeeeer sendekiler gebelik belirtileri çünkü :) e göğüs hassasiyeti var ise tamamdır :)
İnsanın canı böyle şeyler duymak istiyor her ne kadar kendimi yok diye alıştırmaya çalışsam da bi yandan da ümitlendiriyor bu konuşmalar hayırlısı bakalım 2 gün sonra veririm tekrar tahlil yarında hormon için gidemem herhalde devlette randevu yok hastane çok uzak özel hastane desen zaten yok

İnsanın canı böyle şeyler duymak istiyor her ne kadar kendimi yok diye alıştırmaya çalışsam da bi yandan da ümitlendiriyor bu konuşmalar hayırlısı bakalım 2 gün sonra veririm tekrar tahlil yarında hormon için gidemem herhalde devlette randevu yok hastane çok uzak özel hastane desen zaten yok
ben aile hekiminde verildiğini duydum çarşamba için randevu alacaktım aile hekimine orada yaptıracağım

ama yardımcı üreme organları oldukları için illaki bir şey olurdu ya haklısın bu konuda da kıyaslamak doğru değil ama azıcık da olsa bir şey olmaz mıydı?
Sabah göğüs hassasiyetiyle uyandım demiştin sanki canım öyle aklıma geldi gebelik demiştin 😏 bide aynen kıyaslama bence de olmayan kişilerde de hiç olmuyo ama

sen öyle alıştır da olunca çığlık atarız burada :)

Sabah göğüs hassasiyetiyle uyandım demiştin sanki canım öyle aklıma geldi gebelik demiştin 😏 bide aynen kıyaslama bence de olmayan kişilerde de hiç olmuyo ama
işte hafif hafif azalıp artıyor şu an çok azaldı mesela :) sabah biraz daha vardı

ben aile hekiminde verildiğini duydum çarşamba için randevu alacaktım aile hekimine orada yaptıracağım
Sabah gebelik testi isterken sordum burda yapılıyor mu diye bana yok dedi 😡 bnm bi arkadaşımda sağlık ocağında yaptırdı ona dayanarak sordum bana yok dedi adam yaa sinir oldum şimdi uğraşmak mı istemedi

Sabah gebelik testi isterken sordum burda yapılıyor mu diye bana yok dedi 😡 bnm bi arkadaşımda sağlık ocağında yaptırdı ona dayanarak sordum bana yok dedi adam yaa sinir oldum şimdi uğraşmak mı istemedi
ne kadar anti patik insan varsa orada herhalde ya :) maşallah neresi öyle ya ne yapıyorsunuz siz peki deseydin :)

işte hafif hafif azalıp artıyor şu an çok azaldı mesela :) sabah biraz daha vardı
Bnmde dün baya vardı bugün biraz daha az gibi ama dediğim gibi uçları özellikle durdum yere sızlıyor bence sende ümidi yitirme ben senin için ümitliyim 😏

Aayy o kadar çok isterim ki bunu inşaallah yaa 🤲 2 sene oldu artık herkes bizden haber bekliyo
2 haftaya memlekete gidicez güzel haberle gitmeyi o kadar çok istiyorum ki

Çok çok dua ediyorum sana ve buradaki diğer bütün bekleyenlere veeee kendime hayırlsıyla inşallah bayram olur buralar alalım şu güzel haberleri......

Çok çok dua ediyorum sana ve buradaki diğer bütün bekleyenlere veeee kendime hayırlsıyla inşallah bayram olur buralar alalım şu güzel haberleri......
İnşaallah canım inşaallah ümitle bekleyen herkesin bayramı olur inşaallah Eylül ayı hep birlikte seviniriz 🥰

Hiç sorma canım yaa bütün kıl insanlar beni buluyor niyeyse olmadı ben sabah yine giderim her yerde yapılıyor da niye burda yapılmıyor derim :halay:
aynen ver coşkuyu ver coşkuyu gümmmmm :)

Back