• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün akşam yaptım kaset testlerden nerdeyse hic belli degildi ama ben gordum. Defalarca bembeyaz ciktigindan hemen anladim 😊 sonra erken gebelik yapip doktoruma attim hayirli olsun dedi. Dun gece hastaneler bostur diye gidip kan verdim carsamba gunu de kontrole gidicem. Dunku idrar ve bugunku idrar arasinda baya fark var ben 10 agustosta adet olmustum erken yumurtlama oldu
Batta kac gun var 10 eylulde mi bak gununuz

Ben dün akşam yaptım kaset testlerden nerdeyse hic belli degildi ama ben gordum. Defalarca bembeyaz ciktigindan hemen anladim 😊 sonra erken gebelik yapip doktoruma attim hayirli olsun dedi. Dun gece hastaneler bostur diye gidip kan verdim carsamba gunu de kontrole gidicem. Dunku idrar ve bugunku idrar arasinda baya fark var ben 10 agustosta adet olmustum erken yumurtlama oldu
Kusura bakmayın erken yumurtlama ne demek

Maşallah cnm 🧿 cok sevindim adınıza sağlıkla gelsin iniallah 🤲🧿

Batta kac gun var 10 eylulde mi bak gununuz
Yumurtlama normalde adetten sonraki 14. gun diye insanlar bilirler ve bir 14 gun sonra adet oluruz. Ovulasyon testi kullanarak aslinda 9. Ve 10. Gun yumurtladigimi gordum. 10. Gun pik yaptigimi dusunursek 20 agustos 14 gun sonra 3 eylulde regli olmam lazim 😊

Kusura bakmayın erken yumurtlama ne demek
Yumurtlama normalde adetten sonraki 14. gun diye insanlar bilirler ve bir 14 gun sonra adet oluruz. Ovulasyon testi kullanarak aslinda 9. Ve 10. Gun yumurtladigimi gordum. Yaklasık 4 5 gun erken yumurtlamistim

Yumurtlama normalde adetten sonraki 14. gun diye insanlar bilirler ve bir 14 gun sonra adet oluruz. Ovulasyon testi kullanarak aslinda 9. Ve 10. Gun yumurtladigimi gordum. 10. Gun pik yaptigimi dusunursek 20 agustos 14 gun sonra 3 eylulde regli olmam lazim 😊
Heee anladim allah bagislasin tekrar tesekkur ederim

Bata 3 gün var test yapmalı miyim
Eğer dayanabiliyorsanız yapmayın bence 😊 ben erken ogrendim ama kese icin cok beklicem sonra kalp atisi boyle de zaman gecmiyor😊 ama dayanamazsaniz elinizde de varsa yapin silikte olsa cikabilir

selam kizlar benimde son 1 gün adet günüme ama cok bas agrim var ve gögüs sizlamasi bu bende adette yakin zamanlarda oluyordu ama bu seferki daha fazla sanki bilemedim vucut isim hep 37,4 ile 37,5 arasi merakla bekliyorum nolucagini 😂 test yapsammi acaba yarin ?

selam kizlar benimde son 1 gün adet günüme ama cok bas agrim var ve gögüs sizlamasi bu bende adette yakin zamanlarda oluyordu ama bu seferki daha fazla sanki bilemedim vucut isim hep 37,4 ile 37,5 arasi merakla bekliyorum nolucagini 😂 test yapsammi acaba yarin ?
Erken gebelikte kesin çikar bence ama kaset testlerde de cikabilir silikte olsa 😊 ben ates olcerek hic denemedim ama insanlar o sekilde de anliyolarmis 😊

Merhaba kızlar aşılama oldum çok şükür bugün 5 günüm ama bende bi tuhaflık var basından geçen yardımcı olabilirmi?
İlk gün asılamadan 3 saat sonra kahverengi lekelenme oldu 2 gün bel ağrısı ateş basması gaz sorunu ağız kuruluğu olmaya başladı ve bu agız dudak kuruluğu beni uykumdan bile uyandırıyor basına böyle bisey gelen oldu mu ? Yardımınıza ihtiyacım var

Kızlar benim adetiminin 8-10gunleri arasında yumurtlama oldu sanırım o gece şiddetli sol kasik ve bel ağrısı yaşadım ertesi günde devam etti.
Ayrıca kuyruk sokumu ağrısı da eklendi buna.Bunlarin bazıları önceki gebeliğimde de oldu ama dünden beri ara ara basım ağrıyor normalde reg öncesi basım ağrır bu beni hüsrana uğrattı biraz...Reglime normalde 10-14 gün var erken yumurtladiysam 10gun fln var.
Gebelik belirtisi olarak baş ağrısı yaşayan oldumu?
Ek olarakta bugün ağız kuruluğu yaşıyorum😟Belirtilerim hem regl gibi hemde gebelik gibi.

Kızlar benim adetiminin 8-10gunleri arasında yumurtlama oldu sanırım o gece şiddetli sol kasik ve bel ağrısı yaşadım ertesi günde devam etti.
Ayrıca kuyruk sokumu ağrısı da eklendi buna.Bunlarin bazıları önceki gebeliğimde de oldu ama dünden beri ara ara basım ağrıyor normalde reg öncesi basım ağrır bu beni hüsrana uğrattı biraz...Reglime normalde 10-14 gün var erken yumurtladiysam 10gun fln var.
Gebelik belirtisi olarak baş ağrısı yaşayan oldumu?
Ek olarakta bugün ağız kuruluğu yaşıyorum😟Belirtilerim hem regl gibi hemde gebelik gibi.
Canım ben tüm gebeliklerde 1 hafta başağrısıyla öğrendim.Hepsinde de ilk belirtim oydu.sonrada adet olacakmış sanıp bi türlü olmamak

Canım ben tüm gebeliklerde 1 hafta başağrısıyla öğrendim.Hepsinde de ilk belirtim oydu.sonrada adet olacakmış sanıp bi türlü olmamak
Canım evet baş ağrısı yaşayanlar olmuş gebeliklerinde umarım öyledir dahada var bekleyip gorucez bakalım 😔

Back