• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım. Normalde regl tarihinden 1hafta önce belim 2-3 gün önce de goguslerim ağrır regl olunca geçerdi . Bebek istiyorum . Bu ay regl im 7 gün gecikti . Ama geçmeyen bir göğüs ve bel ağrım var . Test yaptım negatif çıktı . Hamile olma olasiligiim sizce nedir . Fikir verirseniz sevinirim
Adet olmadıkça umut vardır canım 😊 belki geç döllenme olabilir. biraz daha bekle olmazsan ve test negatif çıkarsa doktora görün mutlaka..

E kizlar bende musadenizle bişey sormak istiyorum uzun biraz ama okuyun lütfen ben Kasım ayında adet gördüm Aralık ayında rahim filmi çekildi kasımdan beri adet görmüyorum kan testi yaptırdım 1 hafta önce negatif çıktı ama şimdi tarlusale başladım 2 gün oldu başladığım ilacı içtiğim andan itibaren vajinamda öyle bir aci kaşıntı beyaz akıntı başladı ya teyzeme sordum ya mikrop kaptım yada hamile olabilirsin dedi ya kizlar bna bı cevap verim ya lütfen kan testi yaptırdıktan sonra negatifi görüp sonra pozitif girenleriniz varmı acaba

Ya böyle bir aci yok yanma yok o kadar beter ki inşallah mikrop falan kapmadim mahvolurum valla ya kaşıntı bı yandan tatlı bı kasinti deriz ya aynı öyle ama yanmasida daha beterrr

Ya böyle bir aci yok yanma yok o kadar beter ki inşallah mikrop falan kapmadim mahvolurum valla ya kaşıntı bı yandan tatlı bı kasinti deriz ya aynı öyle ama yanmasida daha beterrr
Canim anlattıklarina göre enfeksiyon olabilir.

Tatlim bende öyle düşünüyoum gerçekten çok kötü oldum normalde hiç böyle olmamıştım hicc

Tatlim bende öyle düşünüyoum gerçekten çok kötü oldum normalde hiç böyle olmamıştım hicc
Hsg sırasında enfeksiyon kalabiliyor diye biliyorum. Belki de öyle bisey oldu. Bence bunun için tekrar doktora git canım. Çok ilerlemesin öyle Bi durum varsa

Dicloflam diye bı ilaç vermişti doktorum enfeksiyon olmasın diye olursa geçsin diye acaba bunu kullanmaya devam etsemmi canım ya sonuçta enfeksiyon belirtileriyle doktorda aynısını önerir bence

Bende cekildim hsg doktorum bana antibiyotik verdi bi hafta kullan dedi su an enfeksiyona cok meyillisin dedi kullandim bende oyle bir sorunda olmadi. Muhtemelwn o yuzden enfwksiyon kaptin canim

Back