• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim bebek istiyorum hiç korunmadim. Adet tarihim 3 gün geçti . Önceki aylardada çok istediğim ve olmadığı için test yapmaya korkuyorum . Bir hafta önce goguslerimde aşırı ağrı vardı ve belim çok agrimisti şuan bu agrilarim yok . Yemek yedikten sonra mide bulantısı var . Ama sabahları değil . Çok fazla su tüketen bir insan değildim ama suya olan ihtiyacım arttı . Ama buna rağmen idrarını rengi sarı . Ve kokusu ağır. Birde afedersiniz gaz çok var . Sizin başınıza bu tarz birşey geldimi sizce bunlar gebeliğin işaretimi sizin yorumlarınızı göre cesaretlenip test yapmak istiyorum . İnşallah hamileyimdir yardımcı olursanız sevinirim
Canım gebe olabilirsin bende seninle aynı belirtileri yaşadım ve adetim 1 gün geçti şiddetli baş agrısıyla hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. İdrarım benim de sarıydı oda idrar yolu enfeksiyonun dan oluyormuş bence git kan testi ver inşallah hamile çıkarsın ☺️

Canım gebe olabilirsin bende seninle aynı belirtileri yaşadım ve adetim 1 gün geçti şiddetli baş agrısıyla hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. İdrarım benim de sarıydı oda idrar yolu enfeksiyonun dan oluyormuş bence git kan testi ver inşallah hamile çıkarsın ☺
normalde goguslerim ağrır ağrı geçince adet olurdum kist ten dolayı regl olmadım desem o ağrılarda olmazdı değil mi

Belirtilerimiz aynı canım bence yüksek ihtimal gebesin ☺️ İyi düşün iyi olsun çıkar aklından kisti falan ve yarın ilk iş acile git kan tahlili ver ☺️

Belirtilerimiz aynı canım bence yüksek ihtimal gebesin ☺ İyi düşün iyi olsun çıkar aklından kisti falan ve yarın ilk iş acile git kan tahlili ver ☺
Şuan senin bu saatte bunu görmen ve cesaretlendirmen umarım hayırlara vesiledir .

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim bebek istiyorum hiç korunmadim. Adet tarihim 3 gün geçti . Önceki aylardada çok istediğim ve olmadığı için test yapmaya korkuyorum . Bir hafta önce goguslerimde aşırı ağrı vardı ve belim çok agrimisti şuan bu agrilarim yok . Yemek yedikten sonra mide bulantısı var . Ama sabahları değil . Çok fazla su tüketen bir insan değildim ama suya olan ihtiyacım arttı . Ama buna rağmen idrarını rengi sarı . Ve kokusu ağır. Birde afedersiniz gaz çok var . Sizin başınıza bu tarz birşey geldimi sizce bunlar gebeliğin işaretimi sizin yorumlarınızı göre cesaretlenip test yapmak istiyorum . İnşallah hamileyimdir yardımcı olursanız sevinirim
Benim belim 1 kez ağrımıştı, saniyelik bir kramptı. Bacak ağrısı hissetmiştim ben. Karnımı çok şiş hissediyordum. Zaten suyu çok tüketen biriydim, onu şuan kıyaslayamıyorum :) . Benim adetime 1 hafta kala göğüslerim ciddi oranda şişer. Fakat şişmemişti. Tam adet günümde şişmeye başlamıştı, hatta 1 hafta gecikeceğim sanmıştım. Herkeste belirti farklıdır özellikle göğüs çapında. Bence test yapın İnşallah hamilesinizdir❤️

Benim belim 1 kez ağrımıştı, saniyelik bir kramptı. Bacak ağrısı hissetmiştim ben. Karnımı çok şiş hissediyordum. Zaten suyu çok tüketen biriydim, onu şuan kıyaslayamıyorum :) . Benim adetime 1 hafta kala göğüslerim ciddi oranda şişer. Fakat şişmemişti. Tam adet günümde şişmeye başlamıştı, hatta 1 hafta gecikeceğim sanmıştım. Herkeste belirti farklıdır özellikle göğüs çapında. Bence test yapın İnşallah hamilesinizdir❤
Evde gebelik testi var yarın sabah yapsam çıkar mı peki

Evet ilk idrarla yaptığınız zaman sonuç alırsınız🥰 Ama burayada atın beraber bakalım

Evet tükettiğimiz besinler idrara da etki ettiği için, şuan içinde erken dönemde olduğu için etkiler. İlk idrar çok önemli. Yani sabah ilk idrarla testi yapın. Gebelik varsa silikte olsa çizgi görünür🥰

Evet tükettiğimiz besinler idrara da etki ettiği için, şuan içinde erken dönemde olduğu için etkiler. İlk idrar çok önemli. Yani sabah ilk idrarla testi yapın. Gebelik varsa silikte olsa çizgi görünür🥰
Teşekkürler nurdan paylaşacağım inşallah ihtimalinin bile mutlu ettiği şeyi Allah'ım nasip eder

İNŞALLAHH❤️ Allah tüm isteyenlere nasip etsin yarın güzel haberlerini verirsin umarım

Back