Erken gebelik belirtileri ve ovulasyon

gzdztrkclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
17
4
30
Merhaba kızlar 5 aylık evliyim ilk kez gebelikle alakalı işlere kalkıştık. 19 temmuz regl günümün başlangıcıydı düzenli olarak 28 günde bir regl oluyorum. 27temmuz 3 ağustos arası yumurtlama zamanım gözüküyordu. 30 temmuzdan beri denemedeyiz. 3-4 gündür kendimi çok garip hissediyorum karnımda bir gerginlik ara ara akıntılar ve kramplar. Bir de 58 kilo olmama rağmen göbeğimi içime çekemez hale geldim. Bilmiyorum belki psikolojiktir. 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum dün t c den daha açık renkti ama belirgindi. Bugün de yumurtlamam devam etmesine rağmen çok silik bir çizgiydi. Bunun anlamı nedir? Bir de erken belirtiler nedir ve ne zaman ortaya çıktı sizinkiler şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim 💓

Canım heyecanini anlıyorum ama bu kadar çabuk kendini bu belirtilere bu kadar kaptırma.daha yumurtlama yeni olmuş.belirtiler herkeste farklılık gosterir.kendini dinleme akışına bırak .rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun 🙏

Canım heyecanini anlıyorum ama bu kadar çabuk kendini bu belirtilere bu kadar kaptırma.daha yumurtlama yeni olmuş.belirtiler herkeste farklılık gosterir.kendini dinleme akışına bırak .rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun 🙏
Çok teşekkür ederim cevap için ilk kez olunca insan kendini çok kaptırıyor 🙈 amin inşallahhh❤️

X