Çok çok sevindim tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsinBenim de son adet tarihim 13 eylüldü . Bu ay 9 Ekim gibi adet bekliyordum 3-4 Ekim ağzim tatsiz oldu hiç bi yemeğin tadini almiyordum . Bide sanki midem bulanacakmiş da kusamiyor gibi oluyordum. Test yaptim negativ oldu. 6 Ekim lekenlenme oldu biraz . Adet öncesi lekenme sandım. Sonra 2 gün bekledim adet olmadim . 9 Ekim test yaptim pozitif.1 aydir elenetal 1 içiyordum Allah’a çok şukur hamile kaldim . Bu arada 3 senelik evliyim . Yanabci uyrukluyum bilmem anlatabildim mi
Çok teşekkür ederim .Çok çok sevindim tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsingöğüs ağrın oldumu yada başka bi belirtin
Büyük ihtimal çıkar kan testindeBi hafta var kızlar gebelik testi yapsam belli olur mu ?
Mrb cnm benim en belirgin belirtim asiri derece ates basmasiydi sanki ates basmasindan patlayacak gibiydimMerhaba arkadaşlar yeni uyeyim yardımcı olursanız sevinirim
Son adet tarihi 20 Eylül eşimle bebek sahibi olmak istiyoruz 6 yıllık evliyiz bir kez tüp bebek denememiz oldu ama tutmadı.
Doktorumuzun dediğine göre normal yolla olurmuş benim değerlerimde bi problem yok ama eşimin sperm ileri hareketliliğinde problem vardı. Bu ay arı sütü bal polen karışımı kullandım eşimde aynı şekilde aktardan özel bi macun yaptırdım.
Adetim 30-31 günde bir oluyor çatlama günlerini değerlendirdim adetim bittiği günden beri gün aşırı ilişki yaşıyoruz şimdi 8 gün kaldı ama göğüs uçlarım dokununca acıyor bazen ara sıra sırt ve bel ağrım oluyor sizce hamile olabilir miyim? Belirti aramak istemiyorum beklemekte çok zor biliyorum ama bu durumu yaşayan var mı yani göğüsler şişmeden ucunun verdiği acıyla hamilelik ve adet ayırt edilebilir mi ?
Allah a şükürler olsun canım elenatal nedirBenim de son adet tarihim 13 eylüldü . Bu ay 9 Ekim gibi adet bekliyordum 3-4 Ekim ağzim tatsiz oldu hiç bi yemeğin tadini almiyordum . Bide sanki midem bulanacakmiş da kusamiyor gibi oluyordum. Test yaptim negativ oldu. 6 Ekim lekenlenme oldu biraz . Adet öncesi lekenme sandım. Sonra 2 gün bekledim adet olmadim . 9 Ekim test yaptim pozitif.1 aydir elenetal 1 içiyordum Allah’a çok şukur hamile kaldim . Bu arada 3 senelik evliyim . Yanabci uyrukluyum bilmem anlatabildim mi
adet gecikince tekrar yapın benim de negatif çıktı ben de adet gecikmesini bekliyorumm5 gün var kızlar bisey çıkmadı
Çok teşekkür ederim canım . Elenetal 1 multivitaminAllah a şükürler olsun canım elenatal nedir