Merhaba benımde belırtıler vardı bende regl oldum artık anlayamıyorum yanı regl zamanı hıc yasamadıgım gogus hassasıyeyını bu ay yasadım ılk kez yasadıgım ıcın heralde hamılelık olabılır dedım ama yok bu ayda yok. Sızın baska sorununuz varmı hormonlar vs.
Benim hormonal vs hiç bi sorunum yok, değerlerim normal. HSG temiz.. psikolojk heralde ben başka bi açıklama bulamıyorum.. bende bu ay olabilir demiştim de hüsran yani
Merhabalar sat 19 Şubat. Adet donemim bittiğinden beri göğüslerde şişlik ve hassasiyet vardı fakat adetim yeni bittiği için hamilelik ihtimalini düşünmüyordum bile.dün de bir anda 3-4 yemek kaşığı kadar kanamam oldu. sonrasinda gün içerisinde parça parça çok az lekelenmem oldu.bugunde kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var. Bugün test yapayım dedim ve ikinci çizgi çok belirgin bir şekilde gözüktü. Henüz doktora gitmedim fakat şaşkınım hayal kırıklığı yaşamaktanda korkuyorum. Çünkü ilk hamileliğim de hiç bu şekilde kanamam olmamış ve adet tarihim geçtikten sonra bile yaptığım testte ikinci çizgi silik şekilde çıktığında anlamıştım. Fakat bu sefer adet olmama 14 gün var ve ikinci çizgi çok belirgin.
Nasıl bir kasık ağrısı idi adet öncesi ağrı gibi mi daha farklı bir tip ağrı mı? Bu ağrı şiddetli miydi ve kaç gün devam etti yani regl olacağınız zamanlarda da var mıydı
Benim hormonal vs hiç bi sorunum yok, değerlerim normal. HSG temiz.. psikolojk heralde ben başka bi açıklama bulamıyorum.. bende bu ay olabilir demiştim de hüsran yani
Yani bundada vardır bir hayır deyip zamanını beklemek tek seçenek.. çokta çökmemek lazım. clife diye bitkisel bir karışım var, geçen aydan beri onu yiyorum.. takviye gıda olarak. bakalım belki işe yarar. yoksa da artık araştırdığım iyi bir doktor vardı, tüp bebek aşılama ne önerirse deneyeceğim. 1 buçuk yıldan fazla oldu.. zaman hiç az değil
hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
Dış gebelikmiş.8 Mart'ta beta 2150 çıktı birkaç birkaç gün takip sonrası değer artışı yüksek olmayınca ve keseyi sağ tüpte gördüklerinde emin olduk.simdi iğne tedavisi oldum bakalım operasyon olmadan düşmesi için takipteyiz.
Bu ay pek belirtim yok gibi aslında, regle 2 gün kaldı ara ara sağ kasığımda batmalar oluyor, göğüslerim aşırı hassas dokunulmuyor yani o derece, dün akşam test yaptım 5 dk bekledim bişey çıkmadı, 1 saat sonra filandı aklıma geldi çöpe atayım diye aldığımda ikinci çizgi vardı silik bi şekilde, kuruma çizgisidir sanırım değil mi? bu tip şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Merhabalar, 5.haftanın içindeyim. Akıntılar bende de oldu yumurtlamadan sonra da geçmedi. Akıntılarım genelde beyaz kremsi şekilde geldi. Bel ve kasık ağrısını yoğun olarak yumurtlamadan 1 hafta sonra hissettim 2 3 gün sürdü ve geçti. Yumurtlamadan sonraki 11.günde test yaptım ve silik çıktı. Yumurtlama gününüzü net biliyorsanız 10 veya 11.günden sonra test yapabilirsiniz. İnşallah bebeğiniz sizinledir