Bugün doktora gittim betaKimyasal gebelik durumu olabilir gibi geldi bana ama, yani normalde adetten 14 gün önce gebelik tespit etmek çok zor.. Bi de ciddi kanaman olmuş, yerleşme vs kanaması lekelenme şeklinde oluyor okuduğum kadarıyla, bence ertelemeden doktora git
Yumurtlama döneminde su gibi şeffaf akıntı oluyor muydu cok yoğun olmayan?Gebelik testi yapmadan önce yani adet gününe 5 6 gün kala beyazdı, sonra renk sarıya doğru döndü. Daha sonra lekelenme yaşadım tam adet günümde 3 gün sürdü yerleşme kanamasıydı sanırım. Sarı akıntı çok belirgin değildi ama peçeteye geliyordu.
Teşekkür ederimYumurtlama döneminde su gibi şeffaf akıntı oluyor muydu cok yoğun olmayan?
Bu arada hayırlı olsun yavrunuz.
İnşallah dış gebelik değildir, Allah herşeyin hayırlı ve sağlıklısını versin.. eğer öyleyse de üzülme, vardır yaradanın bir bildiği.. Herşey gönlünce olsunBugün doktora gittim beta
2150 çıktı.bu şekilde ustune gorme durumu ile karşılaşıyoruz dedi. ama bende kese görünmediği için yarın tekrar beta istedi.Ama büyük ihtimalle dış gebelik gibi duruyor dedi. Yarın herşey netleşecek bakalım.
Özelden yazdım.Teşekkür ederimEvet oluyordu ancak genelde sümüksü uzayan kıvamdaydı. Ama su gibi de geliyordu
5 gün önceden kaset testte çıkmaz bir kaç gün daha bekleyin bence. Benim bat yarın ama 2 gündür lekelenme var adet mi olucam yoksa yerleşme mi anlamadım. Genelde göğüslerdeki damarlar belirginleşiyomuş hamileyken, bugün bakiyim dedim normalde de çok belirgindi ama şimdi aşırı koyu duruyo damarlarım. Bu beni biraz ümitlendirdiRegle 5 gün kaldı, akıntılar yok denecek kadar azaldı, ağrılarda daha hafif, göğüs ağrılarım da başladı sanırım bu ay da olmadı regl geliyo gibidün kaset testte şansımı denedim negatifti
3 gün kaldı, bu sabah dayanamadım yine o evdeki kaset testlerden denedim. Yine çıkmadı, bu ay da olmadı sanırım5 gün önceden kaset testte çıkmaz bir kaç gün daha bekleyin bence. Benim bat yarın ama 2 gündür lekelenme var adet mi olucam yoksa yerleşme mi anlamadım. Genelde göğüslerdeki damarlar belirginleşiyomuş hamileyken, bugün bakiyim dedim normalde de çok belirgindi ama şimdi aşırı koyu duruyo damarlarım. Bu beni biraz ümitlendirdi
Regl oldunuz mu, bebiş mi geliyoo durum netleşti mi :)Benimde 6 gün kaldi benzer belirtiler var bugun süt beyazı akıntım da oldu bat a 5 gün kaldi bakalim
Malesef bu ayda yokRegl oldunuz mu, bebiş mi geliyoo durum netleşti mi :)
Malesef yokTest yaptınız mı gebelik var mi
Adetten hemen sonra yumurtlama döllenme olmuş olabilir mi?Merhabalar sat 19 Şubat. Adet donemim bittiğinden beri göğüslerde şişlik ve hassasiyet vardı fakat adetim yeni bittiği için hamilelik ihtimalini düşünmüyordum bile.dün de bir anda 3-4 yemek kaşığı kadar kanamam oldu. sonrasinda gün içerisinde parça parça çok az lekelenmem oldu.bugunde kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var. Bugün test yapayım dedim ve ikinci çizgi çok belirgin bir şekilde gözüktü. Henüz doktora gitmedim fakat şaşkınım hayal kırıklığı yaşamaktanda korkuyorum. Çünkü ilk hamileliğim de hiç bu şekilde kanamam olmamış ve adet tarihim geçtikten sonra bile yaptığım testte ikinci çizgi silik şekilde çıktığında anlamıştım. Fakat bu sefer adet olmama 14 gün var ve ikinci çizgi çok belirgin.
Adetten hemen sonra yumurtlama döllenme olmuş olabilir mi?
Sonuç ne oldu
Dış gebelikmiş.8 Mart'ta beta 2150 çıktı birkaç birkaç gün takip sonrası değer artışı yüksek olmayınca ve keseyi sağ tüpte gördüklerinde emin olduk.simdi iğne tedavisi oldum bakalım operasyon olmadan düşmesi için takipteyiz.Adetten hemen sonra yumurtlama döllenme olmuş olabilir mi?
Sonuç ne oldu?
Geçmiş olsun. Operasyon olmadan atlatatlatan çok insan var bu süreci. Inş sende atlatacaksın.Dış gebelikmiş.8 Mart'ta beta 2150 çıktı birkaç birkaç gün takip sonrası değer artışı yüksek olmayınca ve keseyi sağ tüpte gördüklerinde emin olduk.simdi iğne tedavisi oldum bakalım operasyon olmadan düşmesi için takipteyiz.
Geçmiş olsun. Inşallah hayırlısı nasip olurDış gebelikmiş.8 Mart'ta beta 2150 çıktı birkaç birkaç gün takip sonrası değer artışı yüksek olmayınca ve keseyi sağ tüpte gördüklerinde emin olduk.simdi iğne tedavisi oldum bakalım operasyon olmadan düşmesi için takipteyiz.
Merhaba hamıle mısınız bellı oldu mu acabaKaset testler reglden önce doğru sonuç gösterir mi , bilgisi olan var mı ?
Maalesef değilim,2 gün gecikmeli başladı regl. bakalım bi kaç ay daha olmazsa aşılama vs için doktora gideceğim,Merhaba hamıle mısınız bellı oldu mu acaba
Merhaba benımde belırtıler vardı bende regl oldum artık anlayamıyorum yanı regl zamanı hıc yasamadıgım gogus hassasıyeyını bu ay yasadım ılk kez yasadıgım ıcın heralde hamılelık olabılır dedım ama yok bu ayda yok. Sızın baska sorununuz varmı hormonlar vs.Maalesef değilim,2 gün gecikmeli başladı regl. bakalım bi kaç ay daha olmazsa aşılama vs için doktora gideceğim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?