Erken gebelik belirtileri mi yaşıyorum?

Bugün doktora gittim beta
2150 çıktı.bu şekilde ustune gorme durumu ile karşılaşıyoruz dedi. ama bende kese görünmediği için yarın tekrar beta istedi.Ama büyük ihtimalle dış gebelik gibi duruyor dedi. Yarın herşey netleşecek bakalım.

Yumurtlama döneminde su gibi şeffaf akıntı oluyor muydu cok yoğun olmayan?

Bu arada hayırlı olsun yavrunuz.

İnşallah dış gebelik değildir, Allah herşeyin hayırlı ve sağlıklısını versin.. eğer öyleyse de üzülme, vardır yaradanın bir bildiği.. Herşey gönlünce olsun

Regle 5 gün kaldı, akıntılar yok denecek kadar azaldı, ağrılarda daha hafif, göğüs ağrılarım da başladı sanırım bu ay da olmadı regl geliyo gibi dün kaset testte şansımı denedim negatifti

5 gün önceden kaset testte çıkmaz bir kaç gün daha bekleyin bence. Benim bat yarın ama 2 gündür lekelenme var adet mi olucam yoksa yerleşme mi anlamadım. Genelde göğüslerdeki damarlar belirginleşiyomuş hamileyken, bugün bakiyim dedim normalde de çok belirgindi ama şimdi aşırı koyu duruyo damarlarım. Bu beni biraz ümitlendirdi

3 gün kaldı, bu sabah dayanamadım yine o evdeki kaset testlerden denedim. Yine çıkmadı, bu ay da olmadı sanırım senin lekelenmen kanamaya dönüşmezse yerleşmedir, inşallahta öyledir

Kaset testler reglden önce doğru sonuç gösterir mi , bilgisi olan var mı ?

İyi akşamlar, birşey danışmak istiyorum. Gögüste ve bacaklarda damar görünmesi hamilelik belirtisi midir? Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz cevaplar için.

Adetten hemen sonra yumurtlama döllenme olmuş olabilir mi?
Sonuç ne oldu?

Sonuç ne oldu

Sonuç ne oldu?
Dış gebelikmiş.8 Mart'ta beta 2150 çıktı birkaç birkaç gün takip sonrası değer artışı yüksek olmayınca ve keseyi sağ tüpte gördüklerinde emin olduk.simdi iğne tedavisi oldum bakalım operasyon olmadan düşmesi için takipteyiz.

Geçmiş olsun. Operasyon olmadan atlatatlatan çok insan var bu süreci. Inş sende atlatacaksın.
Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Inşallah hayırlısı nasip olur

Maalesef değilim,2 gün gecikmeli başladı regl. bakalım bi kaç ay daha olmazsa aşılama vs için doktora gideceğim,
Merhaba benımde belırtıler vardı bende regl oldum artık anlayamıyorum yanı regl zamanı hıc yasamadıgım gogus hassasıyeyını bu ay yasadım ılk kez yasadıgım ıcın heralde hamılelık olabılır dedım ama yok bu ayda yok. Sızın baska sorununuz varmı hormonlar vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…