• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri- hamile miyim?

psyche3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
24
25
8
34
Kızlar predictor ovulasyon testinde 15’inde çift çizgiyi gördüm o gün tek birliktelik oldu. Bir kısmı aktı :( biraz uzandım. Bu arada doktora gitmiştim. Vajina kültürde e coli çıktı. Rahimde regl olacak gibi ağrı, yumurtalıklarda batma, akıntı oldu. Bir gariplik var. 21’i kan testi 2’nin altı bhcg. İdrar negatif. Adetim 29’unda. Eşimin çocuk konusunda kafası karışık ama olunca benden daha istekli olacağını biliyorum. Korkuları olduğu için pek ilişkiye girmiyor. Sizce hamiş olabilir miyim? Yoksa enfeksiyondan mı

Belirtilerim geçti bu sırada eşim ile çok tartıştık ağladım. Acaba tutunup düştü mü :(

Hamile değilsiniz maalesef.
Ama ilk şu enfeksiyon olayını çözüp sonra gebelik düşünün, sonra daha zor olur sizin için.

Kızlar predictor ovulasyon testinde 15’inde çift çizgiyi gördüm o gün tek birliktelik oldu. Bir kısmı aktı :KK43: biraz uzandım. Bu arada doktora gitmiştim. Vajina kültürde e coli çıktı. Rahimde regl olacak gibi ağrı, yumurtalıklarda batma, akıntı oldu. Bir gariplik var. 21’i kan testi 2’nin altı bhcg. İdrar negatif. Adetim 29’unda. Eşimin çocuk konusunda kafası karışık ama olunca benden daha istekli olacağını biliyorum. Korkuları olduğu için pek ilişkiye girmiyor. Sizce hamiş olabilir miyim? Yoksa enfeksiyondan mı
Bahsettiğiniz ağrılar enfeksiyondan kaynaklı olabilir.Geçen ay benimde bu şekilde skkıntılarım oldu.Gebelik düşündüğüm için anbiyotik kullanmadan bol bol su içip,günde 500 gr suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip 1 hafta devam ettim.Çok şükür sıkıntım kalmadı.Enfeksiyonun tamamen vücuttan atıldığından emin olduktan sonra tekrar çalışmalara başlarsanız daha iyi olur.Eşiniz neden korkuyor?

Once enfeksiyondan kurtulum enfeksiyom gebelige engel erken dogum riski oluyo vs vs

Sabah uyandığımda midemde çok ekşime oldu.Gebelik testini eşimle birlikte yapacaktık bir kaç gün sonra ama dayanamadım ve testi yaptım.Çok silik çıktığı için emin olamadım.Gittim sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım.Sonuçları yatın öğleden sonra alacağım.Dönüşte farklı bir markanın testinide aldım.Onu da yaptım yine silik hayali bir çizgi çıktı.İnşallah görsüğüm çizgi psikolojik değildir🤫🤫🤫

Eklentiler

• IMG_20200226_115923.jpg
    IMG_20200226_115923.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20200226_105943.jpg
    IMG_20200226_105943.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 68
Bahsettiğiniz ağrılar enfeksiyondan kaynaklı olabilir.Geçen ay benimde bu şekilde skkıntılarım oldu.Gebelik düşündüğüm için anbiyotik kullanmadan bol bol su içip,günde 500 gr suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip 1 hafta devam ettim.Çok şükür sıkıntım kalmadı.Enfeksiyonun tamamen vücuttan atıldığından emin olduktan sonra tekrar çalışmalara başlarsanız daha iyi olur.Eşiniz neden korkuyor?
Doktorum ilaç verdi ama adeti bekle emin ol dedi. Haklısınız.

Sabah uyandığımda midemde çok ekşime oldu.Gebelik testini eşimle birlikte yapacaktık bir kaç gün sonra ama dayanamadım ve testi yaptım.Çok silik çıktığı için emin olamadım.Gittim sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım.Sonuçları yatın öğleden sonra alacağım.Dönüşte farklı bir markanın testinide aldım.Onu da yaptım yine silik hayali bir çizgi çıktı.İnşallah görsüğüm çizgi psikolojik değildir🤫🤫🤫

Silik cizgi olarak gördügünüz sey kuruma cizgisi gibi duruyor maalesef.

Ikıncı testte hayalet çizgi gördüm ben de

Bende çizgi gördüm. 😍

Benim de bu, yok :(

Eklentiler

• B57B8EDB-501A-41BE-8AF3-BA94E8F2BD7E.jpeg
    B57B8EDB-501A-41BE-8AF3-BA94E8F2BD7E.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar daha önce 2 bebişimi kaybettim.ilk bebeğini 7+5 haftalıkken kalbi durmuştu.kendiliğinden düşmediği için kürtaj oldum.2 bebeğimde trizomi18 çıktığı için 14+5 haftalıkken hamileyken suni sancı verdiler ve normal doğum yaptım.Sonra yine kürtaj oldum😞Yıpratıcı ve stresli dönemler yaşadığım için sizleri çok iyi anlıyorum hepimiz içinde dua ediyorum.Yarın sonuçları aldığımda buradan yazarım.İnşallah hayalet çizgi gerçeğe dönüşür de hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.Nisanda 40 yaşına gireceğim bu güzel haberle 40 uçururuz:halay::halay::halay::halay::KK55::KK55:

Kızlar tahlil sonuçlarına göre :anneadayı: betahcg değeri 13.4 çıktı.Henüz yeni olduğu için bir hafta sonra tekrar tahlil yaptırdıktan sonra doktoruma gideceğim.Bu kandil rabbim hepimizin dularını kabul etsin.🤲

Ben 30 günde bir regl oluyorum. Regalim hiç öne gelmez. Yani 29 unda olmam gerekirdi. Bugün oldum kahverengi ancak henüz devam etmedi. Lekelenmeden bir tık daha fazlaydı. Yerleşme kanaması böyle olmaz değil mi?

Ben 30 günde bir regl oluyorum. Regalim hiç öne gelmez. Yani 29 unda olmam gerekirdi. Bugün oldum kahverengi ancak henüz devam etmedi. Lekelenmeden bir tık daha fazlaydı. Yerleşme kanaması böyle olmaz değil mi?
Olabilirde dikkat etmelisin.:KK66:Ben regli olucam diye temizlik yaptım.Pazartesi tekrar betahcg bakılacak.O yüzden biraz vicdan da yapmadım değil.Keşke temizlik yapmasaydım.

Back