Erken gebelik beelirtileriniz

Sonbahardagel

Hoşgeldin canım kızım 💕
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
3.171
5.030
37
Sevgili arkadaşlar erken gebelik beelirtileriniz ve bat yazarmıısnız rica etsem çok heyecanlı süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌼🙏

Bugün çatlama oldu ama biraz üzgünüm sanki olmadı gibi ama Rabbim ol derse olur dua edersen çok sevinirim 🤍🥺

Canım erken gebelik belirtileri diye birşey yok aslında geçen ay tüm tüm belirtileri yaşadım ama adet oldum çünkü kana daha yeni geçiyor hamile kaldığin adetin gecikince öğreniyorsun beta hcg artınca belirti görüşüyorsun kana karışınca yani

Beta hcg yükselmedikce belirti görmezsin
Psikolojik olarak herşeyi gebeliğe yorarsin ❤️

Bugün çatlama oldu ama biraz üzgünüm sanki olmadı gibi ama Rabbim ol derse olur dua edersen çok sevinirim 🤍🥺

Canım erken gebelik belirtileri diye birşey yok aslında geçen ay tüm tüm belirtileri yaşadım ama adet oldum çünkü kana daha yeni geçiyor hamile kaldığin adetin gecikince öğreniyorsun beta hcg artınca belirti görüşüyorsun kana karışınca yani

Beta hcg yükselmedikce belirti görmezsin
Psikolojik olarak herşeyi gebeliğe yorarsin ❤️
Ya bu yumurta çatladığını nasıl biliyosun regl takviminden mi öğreniyosun yoksa ovilasyon testi mi

Biraz pahalı bişey 5 tanesi 40 lira
Ama Instagramda birebeningunlugu var 30 tane ovulasyon+2 gebelik testi 120 TL
1 temmuzda zam geliyor bence hemen al canım
Minnakkurabiyeler onunla aynimi acaba Trendyol da indirimli onu alacaktim 30 ovulasyon 5 gebelik testi 129 tl. 30 tane test 2 regl dönemi gider mi acaba bana

Şöyle ki bi oğlum var 12 yaşında evlenince iki ay sonra gebe kaldım sonrada 12 yıl korunduk bu iki aydır deniyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda bekliyorum
Bende 19 yaşındayım 2. Denememiz eşim bu ay sertleşme sorunu yaşadı bu yuzuden sanki olmadı diye düşünüyorum ve mutsuzum biraz bugün cuma inşallah Allah sesimi duyar bu ay çift çizgiyi görmemi nasip eder

Minnakkurabiyeler onunla aynimi acaba Trendyol da indirimli onu alacaktim 30 ovulasyon 5 gebelik testi 129 tl. 30 tane test 2 regl dönemi gider mi acaba bana
Evet hatta baya gider ben 4 test tek kullandım bu ay ilk yaptığım negetifti diğer ikisi pozitif bugün tekrar negatif adetim düzenlidir ve FLO uygulamasini da kullanıyorum

Şöyle ki bi oğlum var 12 yaşında evlenince iki ay sonra gebe kaldım sonrada 12 yıl korunduk bu iki aydır deniyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda bekliyorum
Hemen hemen aynı sayılırız benimde 9 yaşında oğlum var, oğlumdan önce kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. 9 sene doğum kontrol hapı kullandım bakalım bekliyoruz Rabbim ne zaman ol derse

Hemen hemen aynı sayılırız benimde 9 yaşında oğlum var, oğlumdan önce kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. 9 sene doğum kontrol hapı kullandım bakalım bekliyoruz Rabbim ne zaman ol derse
Allah oğlunuzu size bağışlasin
İnşallah beraber güzel haberi veririz mutlaka yazarım

X