Erken dusukte kanamaniz kac gunde bitti

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Kizlar merhaba 3 sene once dis gebelik gecirdim tekrar hamile kaldim acaba yine mi dis gebelik oldum telasindan bi kac hcg testinde sonra dusuk yaptigimi ogrendim enson ayin yirmi ucunde hcg 21 di ve yogun kanama larim basladi Tam bir hafta oldu hala az miktarda olsada kanama devam ediyor aranizda Boyle olan varmi erken dusuk yapanlar nekadar surdu kanamaniz

Erken düşük derken kaç hafta? 6. Haftada düşük yapmıştım adet dönemim gibi 7 gün sürmüştü. Yine 8.haftada kürtaj oldum aynı 7 gün sürdü diye hatırlıyorum.

4.hafta hcg degeri dusmeye basladi Araya bayram girdigi icin degeri sifirlandigini gormedim hala birde size sorum hcg sifirlanincada kanama devam ediyor mu benim tutunmaya calisirken de kanama oldu dusuyor hala kanama var cok uzun oldu

Cevabiniz icin tesekkur ederim 4.hafta dusmeye basladi hcg ama hala sifirlanmadigi gormedim Araya bayram girdigi icin sifirlanincada kanama oluyor mu benim tutunmaya calisirken de kanama oldu dusuyor hala kanama var

4.haftaysa çok çok erken kimyasal olabilir sizinki. Demek ki sağlıksız bi gebelikmiş vücudunuz bi an önce toparlanıp yeni gebeliğe hazırlamaya başlamış kendini. Hcg değeriyle kanama doğrudan alakalı mı hiç bilmiyorum. Kanamanız çok yoğunsa sizi rahatsız ediyorsa doktorunuza bi telefon açıp sorun. Hcg yi kafanıza takmayın şu durumda. Sürekli kan tahlili yaptırmak yorar.

Merhaba benzer bi kimyasal gebelik yasamıstım. Adetim 6gün gecmesine rağmen 2haftalık görünüyordu gec döllenme olmus olabilir dedi doktor. Bir kere yukselır gibi oldu sonra düşüşe gecti benimde kanamalarm vardı lekeleme tarzında sonra tutunamamış dedi hepsi iki hafta içinde oldu. Biraz uzun sürüyor 10gün falan ama cok kanamam yoktu mesela benim. Bazısı da cabuk bitip bikac gün sonra tekrar kanaması geliyormuş kişiye göre degısıyor sanırım

Kasığınızda Tek taraflı bıçak saplanır gibi Bi ağrınız oldu mu bu dönemde bel ağrısıyla birlikte böyle bacağa doğru vuran bir ağrı

Kasığınızda Tek taraflı bıçak saplanır gibi Bi ağrınız oldu mu bu dönemde bel ağrısıyla birlikte böyle bacağa doğru vuran bir ağrı
Bel kemiğimde biraz oluyordu ama oda hormal hareketinden kaynaklı oluyormus sanırım ama bacagımda hatırlamıyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…