• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Dönem Gebelik Belirtilerim

sihirlikk

Hedef 65...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
2.711
2.379
198
Merhaba bayanlar forumda çoğu kişi erken gebelik belirtilerini merak ediyor. Ben de hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim ve yaşadığım belirtileri sizlerle paylaşmak istedim.
Ben biraz erken fark ettim belki de his gibi birşeydi ki son adet tarihim 18 ağustostu 18 eylülde test yaptım henüz ciddi bir gecikmede yoktu yani ama bazı belirtiler şüphelendirdi beni. belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Ertesi gün hemen doktora gittim HCG değerim 379 çıktı. Yani 4 haftalık şuan. Çok erken olduğu için bebeği ve keseyi göremedik. Rahim duvarı güzel kalınlaşmış gebeliğe hazırlanmış dedi doktor sadece. salı günü tekrar gideceğim inşallah görebiliriz bu defa.

Belirtiler testten önce şu şekildeydi;
Göğüslerim çok şişmişti ve ağırmaya başlamıştı
İnanılmaz derece gazım vardı hem mide hem bağırsak
Biraz daha yorgun hissettim süreklli uzanmak istedim.
Vücut ısım çok yükselmişti ateşim var sanıyodum hep. Geceleri sıcak basmalarındna uyuyamadım.
Kabızlık denemez sadece tuvalate çıkma sayısında azalma oldu ama zorlanarak çıkmadım hiç.
Testten sonraki günlerde şu sıralar sanki her zaman devam eden bir kasık ağrısı var.
Belirtiler şuan da bu şekilde devam ediyor. Değişiklik yok henüz.
Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Merhaba bayanlar forumda çoğu kişi erken gebelik belirtilerini merak ediyor. Ben de hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim ve yaşadığım belirtileri sizlerle paylaşmak istedim.
Ben biraz erken fark ettim belki de his gibi birşeydi ki son adet tarihim 18 ağustostu 18 eylülde test yaptım henüz ciddi bir gecikmede yoktu yani ama bazı belirtiler şüphelendirdi beni. belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Ertesi gün hemen doktora gittim HCG değerim 379 çıktı. Yani 4 haftalık şuan. Çok erken olduğu için bebeği ve keseyi göremedik. Rahim duvarı güzel kalınlaşmış gebeliğe hazırlanmış dedi doktor sadece. salı günü tekrar gideceğim inşallah görebiliriz bu defa.

Vücut ısım çok yükselmişti ateşim var sanıyodum hep. Geceleri sıcak basmalarındna uyuyamadım.
Kabızlık denemez sadece tuvalate çıkma sayısında azalma oldu ama zorlanarak çıkmadım hiç.
Testten sonraki günlerde şu sıralar sanki her zaman devam eden bir kasık ağrısı var.
Merhaba, öncelikle tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah. Benimde adetime 13 gün var ama göğüslerimacımaya başladı ve sızlama oluyor kasıklarımda acaba mı diye düşünmekteyim yarın kan testi yaptırsam erken mi diorum

Merhaba, öncelikle tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah. Benimde adetime 13 gün var ama göğüslerimacımaya başladı ve sızlama oluyor kasıklarımda acaba mı diye düşünmekteyim yarın kan testi yaptırsam erken mi diorum
bence kan testi için erken canım muhtemelen yumurtlama dönemindesin o yüzden göğüsler hassas oluyo kasıkta ağrı oluyo birazcık daha sabret derim :)

Hayırlı olsun canım Allâh kucağına almayı nasip etsin

benm de bat a 5 gün var , hiç belirti yok , bir tek gece yattıgımda ateş yukselmesi , bacaklarımda ayaklarımda ateş basması oluyo , adet belirtisi mi gebelik belirtisimi anlayamıyorum :(

Bekleyen herkese nasip etsin Allah. Olana kadar problem oldukta sonra problem. Keseydi bebekti kalp atisiydi diyene kadar 2 ayi buluyo.

Merhaba arkadaşlar, 4 yıllık evliyim eşimi bebek için yeni ikna ettim. 5 gün önce ilk defa bebek için girişimimiz oldu. Ertesi günden itibaren sol kasığımda şiddetli olmak üzere kasık sançılarım başladı. 2. günden itibaren bel ağrsı eklendi. bel ve kasık ağrılarından çok sıkıntı çekiyorum. Mide yanmasıda cabası oldu. Yani bir şey varsa bile bu kadar erken olması mümkün müdür. Adetime 15 gün var nasıl entresan bişidir çözemedim. Göğüs kontrolü yaptım hep mi böyleydi sert mi onuda anlayamıyorum. Yardımcı olmanız dileğiyle.. Sevgiler..

Merhaba arkadaşlar, 4 yıllık evliyim eşimi bebek için yeni ikna ettim. 5 gün önce ilk defa bebek için girişimimiz oldu. Ertesi günden itibaren sol kasığımda şiddetli olmak üzere kasık sançılarım başladı. 2. günden itibaren bel ağrsı eklendi. bel ve kasık ağrılarından çok sıkıntı çekiyorum. Mide yanmasıda cabası oldu. Yani bir şey varsa bile bu kadar erken olması mümkün müdür. Adetime 15 gün var nasıl entresan bişidir çözemedim. Göğüs kontrolü yaptım hep mi böyleydi sert mi onuda anlayamıyorum. Yardımcı olmanız dileğiyle.. Sevgiler..
Canım benimmmm muhtemelen yumurtan çatlamıştır inşallah güzel sonuçlar alırsın

Arkadaşım süreç nasıl işleyecek yani yardımcı olur musun?
Tabi canım şimdi adet başlangıç tarihinden itibaren 12 ve 16 gün aralığında senin yumurtlama tarihin oluyor o dönemi değerlendirmen gerek bunu akıntından da takip edebilirsin ya da ovulasyon testleri var yumurtladgn tarihı gösteren eczanelerde satılıyor herkesin yumurtlama tarihı aynı olamayabiliyo o yüzden illa 12 ve 16 gün arasında olacaksın diye bi şey yok bu nedenle ovulasyon testi kullanmak ya da akıntıyı takip etmek daha mantikli Canımmm başka sormak istediğin bir şey varsa yardimci olabilirim

Tabi canım şimdi adet başlangıç tarihinden itibaren 12 ve 16 gün aralığında senin yumurtlama tarihin oluyor o dönemi değerlendirmen gerek bunu akıntından da takip edebilirsin ya da ovulasyon testleri var yumurtladgn tarihı gösteren eczanelerde satılıyor herkesin yumurtlama tarihı aynı olamayabiliyo o yüzden illa 12 ve 16 gün arasında olacaksın diye bi şey yok bu nedenle ovulasyon testi kullanmak ya da akıntıyı takip etmek daha mantikli Canımmm başka sormak istediğin bir şey varsa yardimci olabilirim
Simdide dişlerim sızlıyo, tükürük arttı ve yattığımda bulanti gelip içim fena oluyor. yumurta catlamasi yapar mi bunları? yardımın icin Allah razı olsun. .

Simdide dişlerim sızlıyo, tükürük arttı ve yattığımda bulanti gelip içim fena oluyor. yumurta catlamasi yapar mi bunları? yardımın icin Allah razı olsun. .
Valla canım açıkçası o kadarınà dikkat etmedim ama şunu da yapabilirsin bu konuda bilgili bi arkadaşım bana öğretmişti adetinden itibaren her sabah ilk uyandığında dil altından ateşini ölçüyorsun ateşin normal seyrine göre yükseldiği gün yumurtlama oluyo sonra adete kadar devam ediyo eğer hamile isen adet gününde de ateşin düşmüyor ama hamile değilsen ateşin normalden biraz daha yüksek oluyo ben denedim öyle gerçekten hamileyken ateşim yüksekti hep

Merhaba arkadaşlar adetime 8 gün kala kasıklarımda sızlama hafif ağrı göğsümün teki şişti ve sızlamalar oluyo şuan adetime 4 gün var ama kasık batmalarım var hafif.. Erken gebelik testimde negatif çıktı hamile kalmayı çok istiyorm ve hiç böyle sızlamalar yaşamamıştm sizce hamile olabilirmiyim

Sa. kizlar bir sorum olacak benim adetime 6 gün kala yumurtaliklarimda daha cok sol tarafta bi ara sira batma cekme oldu gögüslerim cok sistki kenarlarindan dogru aciyo ve ara sira uclarina sizlama girio ayaga kalkinvada basim dönüo migde bulantisi felan yok bida ara sira sol bacagim biraz cekio sorum su dün erken gebelik testi yaptim negativ cikti adetime dört gün vardi sizce hamile olma ihtimalim varmi ?

Belirtileriniz adet öncesi belirtilere de benziyor. Mesela bende adet öncesi gaz hiç olmazdı. Hamile olduğum ay gaz sancısı çekmiştim en belirgin belirti olarak...

bnde çok istiyorum adetim 2 gün önce var. bu test yapsam i acaba sigara içiyor ama biraz tiksinme var. bu arada çok yemek yemeğe başladım geceleri midem kazinıyor

Adetime bi gün kala karin agrim ve bel agrim oluyordu sadece bendede cok gz var su son 3 günür dün gecede adet olcakmisim gibi karnim agridi ama bisey yok

Back
X