- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
Merhaba bayanlar forumda çoğu kişi erken gebelik belirtilerini merak ediyor. Ben de hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim ve yaşadığım belirtileri sizlerle paylaşmak istedim.
Ben biraz erken fark ettim belki de his gibi birşeydi ki son adet tarihim 18 ağustostu 18 eylülde test yaptım henüz ciddi bir gecikmede yoktu yani ama bazı belirtiler şüphelendirdi beni. belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Ertesi gün hemen doktora gittim HCG değerim 379 çıktı. Yani 4 haftalık şuan. Çok erken olduğu için bebeği ve keseyi göremedik. Rahim duvarı güzel kalınlaşmış gebeliğe hazırlanmış dedi doktor sadece. salı günü tekrar gideceğim inşallah görebiliriz bu defa.
Belirtiler testten önce şu şekildeydi;
Göğüslerim çok şişmişti ve ağırmaya başlamıştı
İnanılmaz derece gazım vardı hem mide hem bağırsak
Biraz daha yorgun hissettim süreklli uzanmak istedim.
Vücut ısım çok yükselmişti ateşim var sanıyodum hep. Geceleri sıcak basmalarındna uyuyamadım.
Kabızlık denemez sadece tuvalate çıkma sayısında azalma oldu ama zorlanarak çıkmadım hiç.
Testten sonraki günlerde şu sıralar sanki her zaman devam eden bir kasık ağrısı var.
Belirtiler şuan da bu şekilde devam ediyor. Değişiklik yok henüz.
Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Ben biraz erken fark ettim belki de his gibi birşeydi ki son adet tarihim 18 ağustostu 18 eylülde test yaptım henüz ciddi bir gecikmede yoktu yani ama bazı belirtiler şüphelendirdi beni. belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Ertesi gün hemen doktora gittim HCG değerim 379 çıktı. Yani 4 haftalık şuan. Çok erken olduğu için bebeği ve keseyi göremedik. Rahim duvarı güzel kalınlaşmış gebeliğe hazırlanmış dedi doktor sadece. salı günü tekrar gideceğim inşallah görebiliriz bu defa.
Belirtiler testten önce şu şekildeydi;
Göğüslerim çok şişmişti ve ağırmaya başlamıştı
İnanılmaz derece gazım vardı hem mide hem bağırsak
Biraz daha yorgun hissettim süreklli uzanmak istedim.
Vücut ısım çok yükselmişti ateşim var sanıyodum hep. Geceleri sıcak basmalarındna uyuyamadım.
Kabızlık denemez sadece tuvalate çıkma sayısında azalma oldu ama zorlanarak çıkmadım hiç.
Testten sonraki günlerde şu sıralar sanki her zaman devam eden bir kasık ağrısı var.
Belirtiler şuan da bu şekilde devam ediyor. Değişiklik yok henüz.
Allah isteyen herkese nasip etsin :)