- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi sumisali35
-
tahmin etmiştim canım... ben de dilek hanımın hastasıydım.. aral beyi de tanıyorum... bana da tractocil vermişlerdi...hatta ilk kullananlardanım diyebilirim...sana hayırlı doğumlar ve sağlıklı bir bebiş diliyorum canım....Simlamutlu canım prepar ağızdan da alınabiliyor hap şeklindesi var dr. beliirlediği saat aralıklarınla alıyorsun ama yan etkileri fazla ama kasılmaların çoksa ve şiddetliyse hastaneye yatırıyor doktorun orada serumla direk kana veriliyor ve dozunu durumuna göre ayarlıyorlar tabii bu ciddi durumlarda ve bazen doğuma kadar hastanede bile kalabiliyorsun ama dediğim gibi her duyduğuna lütfen takılmasın kafan doktorun senin için doğru olan tedaviyi bulacaktır ama sen tabikide aklındakilri paylaş ama vermiyorsada vardır bir bildği bana hastane bir hafta prepar verildi nabızı çok yükseltiyor tansiyonun alak bulak oluyo cnm ama şunuda bil kasılmalar başlayıncada tamamen durmazmış zaten önemli olan nekadar gidebildiğin çoğalmaması ve doğum eyleminin başlamaması.Azalmıyor diye sıkıntı yapma yani böyle gistin yeter benim ara ara şiddetlenmelerle şükür 36 haftayı bitirdim.
FUşyamanya Ben İzmirde yaşıyorum İrenbe Tp Bebek Merkezi Dilek Hanıma gidiyorum canım aynı merkezde Aral bey var özellikle bu ilaç konusuna çok hakim yıllarca yurt dışında kullanmış.Bilgin olsun
kızlar bende prepar ve magnezyum kullanıyorum
hep yatıyorum
kasılmam yok galiba
ama emin değilim
ayırt edemiyorum
dikiş atıldı
ikizlere hamileyim doğal yolla
1 tane 20.haftada kaybettim
rahim ağzı dikişe kadar açık
bu dogal mı arkadaşlar
siz nelere dikkat ettiniz
ne olcak benim hallim kızlar
Arkadaşlar sonunda başardım bebğim 36 +2 haftada dünyaaya geldi bugün 20 gün oldu Allahıma çok şükür hiçbir sorunumuz yok sağlıkla kavuştum yavruma Allah hepinize yardım eder özellikle yazıyorum ki moraliniz yüksek olsun daha öncede yazmıştım 20. haftadan sonra yatarak bugünlere gelbildik sorun yaşayan arkadaşlar lütfen güçlü olun ve bol bol dua adin :)
Fuşyamanya sendemi dilek hanımın hastasısın benim için dilke hanım ve aral bey çok çok önmli insanlar bugünki mtluluğmuzu önce Allaha sonra onlara borçluyuz. Sen doğum yaptınmı kaçıncı haftada ne kadar kulandın tractocile merak ettim.[/QU
sumisali cok sevindim canım allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin.direncin umudun başarıyla tamamlanmasına çok sevindim.bebişine ne isim verdin.bu arada bu doktorlar izmirde hangi hastanede ve hangi semtteler.iletirsen sevinirim.
Arkadaşlar sonunda başardım bebğim 36 +2 haftada dünyaaya geldi bugün 20 gün oldu Allahıma çok şükür hiçbir sorunumuz yok sağlıkla kavuştum yavruma Allah hepinize yardım eder özellikle yazıyorum ki moraliniz yüksek olsun daha öncede yazmıştım 20. haftadan sonra yatarak bugünlere gelbildik sorun yaşayan arkadaşlar lütfen güçlü olun ve bol bol dua adin :)
Fuşyamanya sendemi dilek hanımın hastasısın benim için dilke hanım ve aral bey çok çok önmli insanlar bugünki mtluluğmuzu önce Allaha sonra onlara borçluyuz. Sen doğum yaptınmı kaçıncı haftada ne kadar kulandın tractocile merak ettim.
Ben her gün 3 lt su içmiştim.. sıvı değil ama saf su.. doktor + 1 litre de sıvı tüketebilirsin demişti..sürekli yattım senin gibi...benim de bebek tam rahim ağzında dikişin olduğu yerde duruyordu... 1 ay o şekilde yaşadık... kabız (çok afedersiniz) olmamak çok önemliydi.. bu nedenle her sabah 3 adet kayısı kurusu yiyordum...ayaklarımın altına mutlaka yastık konuluyordu..uyurken bile... yatakta oturmam dahi yasaktı yemeği bile yatarak yiyordum... duş ise sadece 5 dakika ve ılık suyla...sıcak su da iyi değilmiş.....çok dikkat etmek gerekli.. moralini yüksek tut...güzel bir bebiş ve doğum diliyorum sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?