- Konu Sahibi sumisali35
-
İlacın tek amacı erken doğumu durdurması canım yani tansiiyon ilacı vs... değil.Evet canım doktorumun tavsiyesi ama anlatığım gibi yeni bir ilaç türkiyede ve bende araştırmıştım birçok doktorun bir fikri yok ilaç hakkında ama bana inan ben 4 haftamı o ilaçla geçirebildim.
Benim kasılmalarım başladı ve sıklaşmıştı yarım saate iki kere olmaya başlamıştı hastaneye yattım orda bu ilaçla hafifletildi ve şuan Allaha şükür 33 haftaya ggirdim.
Arkadaşlar sizlerle özellikle paylaşmak istedim yeni Türkiye piyasasına giren fakat yurdışında uzun süredir kullanılan tractocile adlı bir ilaç var.Ben 20.haftadan itibaren erken doğum riski içindeyim kasılmalarım ve rahimde açılmam var Allaha çok şükür şuan 31 haftam bitti. ve 20 haftadan bu haftaya kadar Nidilat,prepar,Magnezyum hepsini denedim ama en rahat 4 haftamı bu ilaçı kullanarak geçirdim. Yalnız ilaç maddi manevi külfetli pahalı bir ilaç ve sadece damar yolundan alınabiliyor.Üstelik ilaç yeni olduğundan çok zor bulunuyor ve maalesef henüz her doktor kullanmıyor.
Merak eden arkadaşların sorularını cevaplarım Allah hepimize yardım etsin Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin arkadaşlar.
BONCUK26 Çok Üzüldüm canım Allahım işallah birdaha böyle bir acı yaşatmasın Arkadaşlar tabii herşey önce Allahtan olacağı varsa da oluyor biryerden sonra doktorlarımızın elindende birşey gelmiyor malesef.
FOKURFOKUR Bu ilaç ağızdan alınan bir ilaç değil canım serumla damar yolundan verilebiliyor buda genelde hastane ortamında yapılıyor ama şuan yeni bir ilaç diye doktorlarda farklı şekillerde kullanabiliyorlarmış bazısı yüksek doz sadece 48 saat kullanıyor benimki düşük doz 4 hafta kullandırdı 4 haftada 19 kutu ilaç kullandım canım.AMa Umarım sana gerek kalmaz İnşallah sağlıcakla alırsın bebklerini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?