- 30 Haziran 2022
- 22
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi Sultanburak
Tesekur ederim insallah dualariniz icin Allahrazi olsun rabbim sizinde gönlunuze gore versinÖncelikle başınız sağolsun.Benim en yakın arkadaşım yaşadı böyle bir durum 6 aylıkken erken doğum yapıp bebeğini kaybetti.Ama sonrasında tecrübeli bir doktora denk geldi.Tekrar hamile kaldı ve sorunsuz sanki ilk bebeğinde yaşamamış onca şeyi gibi dokuz ay sonra sağlıkla bebeğini kucağına aldı.Rabbim sizlerede gostersin insallah
Tesekur ederim insallah gecerTekrarlayan enfeksiyonunuz varsa işiniz biraz uzun iyi bir tedavi sürecinden geçmeniz lazım. Fonksiyonel tıp hekimlerinden destek alabilirsiniz doktorunuz tedavisine ek.
Geçmiş olsun 2021 Eylül ayında ben de 22 haftalık ikizlerimi erken doğurdum rahim ağzı uzunlugum gebelik başı ve gebelik yokken 28 ml çıktı yani kısa bu doğumu yaptığım araştırma hastahanesi bile ne çektiğimi gördüğü halde bana ikinci gebeligimde gerek yok bu da öyle olacak değil dedi ben inanır miyim asla sonra Mehmet Aygün perinatog buldum dikisimi attı iyi ki de attım iç kaslar vıcık vıcık dedi hep yatmama ragmen 29 haftada üç kısım komple açıldı bebek sadece ipin üstünde kaldı ciğer geliştirici yapıldı 24. Haftaya kadar iğne 34 e kadar progestan vitaminler dahil günde 15 hap yuttum kasılmalar dursun diye 34+1 de doğum oldu çocuk kanala inmiş zorlanmis mosmor olmuştu komtrol diye gittim hemen bebeği aldı çok şükür şuan on aylık kızım yanımda Allah kimseye yaşatmasın ve sizde bir kişiye bağlı kalmayın kimse kimsenin neler çektiğini uykularında ağladığını bilmez Allah iyi insanlar ile karşılaştırsınmerhaba öncelikle okuyan tüm herkese selam gecen yil 18 haftalik erken doğumla bebeğimi kaybettim
Zorlu bir hamilelik sureci geciriyordum dusurmeden oncesinde ağır bi enfeksiyon atlatım 3 aylik iken kanamada yasadim işin özu tekrar hamilelik dusunuyorum faket vajinal floram bozulmus enfeksiyon kapiyorum devamli gittim kadin doğum boyle hamile kalirsam tekrar kaybedeceğimi söyledi serklaj bna uygun olmadigini enfeksiyon riskimin yüksek olduğunu onun fikrince enfeksiyondn olmus yani benim epey kafam karisti daha once boyle bir durum yasamis önerisi olan var mi istanbul içi doktor önerisi olan var mi şimdiden tesekur ederim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağıni bos birakmasin.
Merhaba ilk gebelik kaybından be kadar sonra hamile kaldınız ? Bende aynı sebepten 20+5 de ikizlerimi kaybettimGeçmiş olsun 2021 Eylül ayında ben de 22 haftalık ikizlerimi erken doğurdum rahim ağzı uzunlugum gebelik başı ve gebelik yokken 28 ml çıktı yani kısa bu doğumu yaptığım araştırma hastahanesi bile ne çektiğimi gördüğü halde bana ikinci gebeligimde gerek yok bu da öyle olacak değil dedi ben inanır miyim asla sonra Mehmet Aygün perinatog buldum dikisimi attı iyi ki de attım iç kaslar vıcık vıcık dedi hep yatmama ragmen 29 haftada üç kısım komple açıldı bebek sadece ipin üstünde kaldı ciğer geliştirici yapıldı 24. Haftaya kadar iğne 34 e kadar progestan vitaminler dahil günde 15 hap yuttum kasılmalar dursun diye 34+1 de doğum oldu çocuk kanala inmiş zorlanmis mosmor olmuştu komtrol diye gittim hemen bebeği aldı çok şükür şuan on aylık kızım yanımda Allah kimseye yaşatmasın ve sizde bir kişiye bağlı kalmayın kimse kimsenin neler çektiğini uykularında ağladığını bilmez Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın
Allah rahmet etsin sabır versin altı ay sonra kızıma kaldım.kizim dokuz aylıkken kimyasal gebelik oldu şuan. On aylin galiba yine gebelik var kese daha görülmedi ayın on altısı da 1486 idi beta bakalım on gün sonra tekrar bakılacakMerhaba ilk gebelik kaybından be kadar sonra hamile kaldınız ? Bende aynı sebepten 20+5 de ikizlerimi kaybettim
Çok sevindim kucaginiza almaniza nice uzun guzel ömurleri olsun insallah evet kimse anlamiyor korkularımızi üzuntumuzu suan o kadar korkuyorumki geçmeyen enfeksiyonumla basim derte zaten hangi doktora gitcemi şasirdim tam buldum diyorum butcemi asiyor allah tüm anne olmak isteyenlern yardimcisi olsun cok tesekur ederm vakit ayrirdğnz icin yazdiginiz icinGeçmiş olsun 2021 Eylül ayında ben de 22 haftalık ikizlerimi erken doğurdum rahim ağzı uzunlugum gebelik başı ve gebelik yokken 28 ml çıktı yani kısa bu doğumu yaptığım araştırma hastahanesi bile ne çektiğimi gördüğü halde bana ikinci gebeligimde gerek yok bu da öyle olacak değil dedi ben inanır miyim asla sonra Mehmet Aygün perinatog buldum dikisimi attı iyi ki de attım iç kaslar vıcık vıcık dedi hep yatmama ragmen 29 haftada üç kısım komple açıldı bebek sadece ipin üstünde kaldı ciğer geliştirici yapıldı 24. Haftaya kadar iğne 34 e kadar progestan vitaminler dahil günde 15 hap yuttum kasılmalar dursun diye 34+1 de doğum oldu çocuk kanala inmiş zorlanmis mosmor olmuştu komtrol diye gittim hemen bebeği aldı çok şükür şuan on aylık kızım yanımda Allah kimseye yaşatmasın ve sizde bir kişiye bağlı kalmayın kimse kimsenin neler çektiğini uykularında ağladığını bilmez Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın
Benim açılmam sancısız olmuştuSancısız mi olmustu acilmaniz yoksa sanci geldi mi size ?
Anladım benimki sancılı oldu baya sancı çektimBenim açılmam sancısız olmuştu
Canım benim öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha acı yaşatmasın. İstanbuldaydan mutlaka oktay kaymak hocaya git. Tek bebek olursa gene ona devam et . Gebe kalır da ikizlerin olursa aytaç yüksel hocaya git başka da kimseye gitmene gerek yok. Geç gebelik kaybı yaşamışsın perinatoloji takipli olman lazımmerhaba öncelikle okuyan tüm herkese selam gecen yil 18 haftalik erken doğumla bebeğimi kaybettim
Zorlu bir hamilelik sureci geciriyordum dusurmeden oncesinde ağır bi enfeksiyon atlatım 3 aylik iken kanamada yasadim işin özu tekrar hamilelik dusunuyorum faket vajinal floram bozulmus enfeksiyon kapiyorum devamli gittim kadin doğum boyle hamile kalirsam tekrar kaybedeceğimi söyledi serklaj bna uygun olmadigini enfeksiyon riskimin yüksek olduğunu onun fikrince enfeksiyondn olmus yani benim epey kafam karisti daha once boyle bir durum yasamis önerisi olan var mi istanbul içi doktor önerisi olan var mi şimdiden tesekur ederim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağıni bos birakmasin.
Teşekür ederim sağolun bakicam dediğiniz doktora allah razı olsun.Canım benim öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha acı yaşatmasın. İstanbuldaydan mutlaka oktay kaymak hocaya git. Tek bebek olursa gene ona devam et . Gebe kalır da ikizlerin olursa aytaç yüksel hocaya git başka da kimseye gitmene gerek yok. Geç gebelik kaybı yaşamışsın perinatoloji takipli olman lazım
İstanbulda yaşiyorum kayseri biraz zor ama sağolun son gittim doktor olumlu konuştu ama icime sinmeyen seyler var yinede özelle gittim muayne ucretleride çok devlet desen dinlemiyo derdini allah yardimcimiz olsun cümlemizin tüm evlat isteyen annelerin kucagi bos kalmasin insallahBurda enfeksiyondan 33 haftada bebegini kaybeden bir uyemiz var tabi kaybettiginden beridir birdaha girmedi. Bu gercekten ciddi bir konu ve tedavi olunması gerekiyor. Kayseri hüma hastanesi var ve gercekten mukemmel bir hastane oraya gitme imkaniniz varsa mutlaka gidin
Yani oda vardi ama vajinal enfeksiyon mantar vs hamilelikte cok oluyor ama bnm floramda bozulms yani surekli tekrarliyor zor bir sureçAllah bşr daha yaşatmasınEnfeksiyon dediğiniz idrar yolu enfeksiyonu muydu?
Vajinal fitille iyileşmiyor mu bende de vardı o şekilde atlatmıştımYani oda vardi ama vajinal enfeksiyon mantar vs hamilelikte cok oluyor ama bnm floramda bozulms yani surekli tekrarliyor zor bir sureç
Tam geçiyor bu sefer antibiyotik kulanmam gerekti başa sardi yorucu bir surecVajinal fitille iyileşmiyor mu bende de vardı o şekilde atlatmıştım