- Konu Sahibi deylittlethings
-
D deylittlethings ay evet arkadaş doğru yazmış görebilseydiniz oda artırıyor sütüSağdıkça artacaktır, bebeğinizi görebildiyseniz, ziyaretine gidiyorsanız bu da artmasına yardımcı olur. Bunun dışında uyku da çok önemli, kendinizi dinlendirmrye gayret edin. Gerekirse gündüz 2 saatte bir sağın gece yine 3 saatte bir sağarsınız.
çok sağolun hayır önermemişti acil oldu doğum magnezyum ve ciğer geliştirici antibiyotik falan yapıldı. sağımı 2 saate 1 e düşürüp deneyeyim o haldeSağlıkla büyütün bebişinizi ☺sezeryan öncesi, vitamin tarzı bir ilaç almanızı önerdi, mi doktor, normal, şartlar da ilk ay iki saatte bir emzirdiğinizi düşünün birini iki saatte bir sağıma düşürün,zaten sıvı alıyormuşsunuz,ayran ve komposto tarzı şeyler de, çok güzel süt yapıyor,
çok teşekkürler, 1780 gr 42 cm olarak doğdu 3 saatte bir meme 15 dk diğeri 15 dk seklinde yapıyorum sanırım 2 saate düşürmek iyi olacakHayırlı olsun bir an önce kavuşmanızı diliyorum. Kaç kg doğdu bebeğiniz ?
Power pumping yöntemi var onu yapmanızı tavsiye ederim benim kızım 83 gün yoğun bakımdaydı 2-3 saatte bir 30dk sağım yapıyordum.
çok sağolun yumurta vs yemedim henüz sıvı beslendim ağırlıklı olarak damlayı da duymuştum denerimallah kavuştursun. benimde kızım 1 hafta küvezde kaldı. hiç stres yapmayın kavuşacaksınız
süt az gelecek, ilk başta gelmeyecek sağdıkça çoğalacak. ben geceleri bile 2 saatte bir kalkıp sağıyordum
hoşaf, su, tahin, pekmez bunlar çok iyi gelir. bunların yanında hergün 1 yumurta yemeye çalışın. bide ben bestlak damla kullanmıştım gerçekten faydalı olmuştu
2 kere görebildim temas edemedik bile sanırım buna stres yaptım biraz fotoğrafı var bi tane uzaktan ona bakıp sağmaya çalışıyorum evet sağma sıklığını arttırmak iyi olacak gibiSağdıkça artacaktır, bebeğinizi görebildiyseniz, ziyaretine gidiyorsanız bu da artmasına yardımcı olur. Bunun dışında uyku da çok önemli, kendinizi dinlendirmrye gayret edin. Gerekirse gündüz 2 saatte bir sağın gece yine 3 saatte bir sağarsınız.
hastanede verilen pompa var suan onu kullanıyorum çok sağolunHastane tipi pompa kiraladınız mı? Onlarla sağım yapmak çok önemli.
Protein ağırlıklı güzel beslenin.
Daha çok yeni gelecektir zamanla
protein ağırlıklı beslenin, basit karbonhidrat değil kompleks karbonhidrat tüketin. tamamen sağlıklı beslenin ve power pumping yapın.kızlar merhaba, 31+3 de dün sabah sezaryen doğum yaptım bebeğimin sağlık durumu iyi ama hem haftası hem de kilosu sebebiyle 2-3 hafta yoğun bakımda kalacak. dün kendime geldiğimden beri 3 saatte bir 15’er dk sağım yapıyorum, erken doğum olduğu için sütümün az olması veya olmaması normalmiş. birkaç damla anca çıkartabildim onu da verdik zaten. bol bol su ve sıvı tüketiyorum. sütümü arttırmak için neler yapabilirim destek olur musunuz? 3 saatte bir her iki meme için 15’er dk sağım yeterli mi?
hastanede verilen pompa var suan onu kullanıyorum çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?