merhaba hanımlar doktora göre 30 haftalık hamileyim. kabızlık sorunum vardı dün okulda rahatsız oldum tuvalette 20 dk aralıklarla ıkınarak dışkımı yaptım. bu kadar ıkınmak doğru değil biliyorum ama oturduğum yerden kalkamıyorum çok kötü bir durumdaydım illaki dışkımı yapmalıydım. sonrasında damla damla kan geldiğini farkettim. hemen hastaneye koştum dr. muayenede erken doğum tehdidi var dedi. şok ldum bugüne kadar en ufak akıntım ağrım vs. yoktu yani normal hamilelik sıkıntıları dışında problem yaşamadım. hastaneye 1 gece yattım. çocuk için ciğer geliştirici iğne ve düşük iğnesi vurulduım ilk kanamanın dışında kanamam olmadı. eve geldim dinleniyorum rapor istemedim görevimde terfi aldım illaki gitmem lazım. masamda oturur kendimi yormam diye düşündüm. ama şimdi 1 damla kan geldi canım sıkıldı. yine kendimi takip edeceğim inşallah sorun büyümez ne olur bana dua edin 37. haftaya kadar çalışayım diyorum. dr. 2 hafta sonra gel dedi birde her hafta için iğne verdi bu iğnede çocuğun ciğer gelişimi içinmiş. zor bir durum Allahım herkese yardım eder inşallah.