Gebeliğe Hazırlık Erken Dogum sonrasi 9 aylik dogum yapan var mı ? LÜTFEN YARDİM EDIN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek küçük ve zayifti diye sezeryana aldilar canım normal doğumda bisey olabilir dediler bebege kabullendik mecbur belkide para icin yaptilar Allaha havale ediyorum o sancilari bebegimi koparişlarini benden... amin canim aminnn rabbim razi olsun ( urfadayim ben canim suan

Boyoe durumlarda devlet hastaneleri daha iyi canim nirmal.digum.tesvikli .zatenn10 cmsin bebek ufak bir kac hamlede cikardi ama nasip. Istr benim dayimin kizi 22 haftalik normal dogum yapmisti hemde ikizdi .ama tabi hersry nasip kismet o esnada inat etcek durumun elbette olmuyor. ALLAH IYI DRLARLA KARSILASTIRSIN CANIM

Allah sabırlar versin. Erken doğumunuzun tedbir alınabilecek bir sebebi varsa tabi ki olabilir. Ben ilk oglumu preeklampsi ile erken doğum yaptım. Ikinci hamileligimde takip ve ilac takviyesiyle 37ye kadar gelebildik. Insallah saglikli bir sekilde hamile kalip yine saglik sighatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Merhaba benim de sekiz ay önce aynı şey basıma geldi idrar yolu enfeksiyonu vardı onun dışında birşey çıkmadı sezaryen Doğuma alındım bir hafta sonra da bebeğimi kaybettim şimdi sizin gibi ya tekrarı olursa diye gece gündüz düşünüyorum bir de benim Doğumdan bir gün önce ayağa kalkamadım gözler de bulanık görme durumu oldu akşama kadar ölü gibi yattım doktora gitmediğim için gerçekten cok pişmanım sabahı suyum geldi siz normal Doğum mj yaptınız birde ben bir sonraki gebelikte perinatologa gitmeyi düşünüyorum oda nasip olursa bulunduğum yerde yok en yakın şehire gidicem bunun için

Basın sagolsun canim seninde cok zor bir psikoloji gercekten.. bende sezeryanla dogumumu yaptim ne yazikki birde beklemek var isin icinde

Cok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…