Allah razi olsun canim .Rabbim sana en guzel aekilde yeniden nasip etsin insallah. 10 cm misde nie normal dogurtmadilar cnm ? Nacizane bildiklerimi soyleyeyim cnm tetenoz asisi kasilmalara sebep oluyor kasilmalar dogum habercisi olabiliyor. Korunmasiz iliskide spermler dogumu baslatiyor . 38.haftada bebegim iriydi dogurmak istiyordum sancim full 100 120lerde cikiyor ama 1cm acilma olmuyordu bebek yaklasik 4kilo gorunuyodu bende ilki normal dogumdu ikimciside normal olsun istiyordum 4kilo ustune sezeryam demisti dr. Dr a drdimki hocam sancilar hep var nasil baslar bu dogum dr dediki bu gece korunmasiz iliskiye gir sabaha doguma gelirsin dedi
tamam dedim gece denedim 1saatte yattim oyle hemen dusa kalkmadim sabaha kadar yime sancim vardi ama hep sanciliydim onemsemedim . Sabah esim ise gitti wc girdim geri yattim sancim falan kesilmisti yataga yattim birdrn suyum bosaldi
hast gittik tabi en kisa surede. Kendini ihmal etmis gibi hissetme hersey Allahtan rizkini rabbim verirdi eger yiyecek ekmegi olsaydi her turlu hayata tutunurdu soyle dusun yazarken dusunurken benim bile gozlerim doluyor rabbim hir daha yasatmasin cennette bir kusun var seni bekleyem sefaatci melegin var canim. Uzulme metanetli ol dik dur guclu ol. Her hamile tasli yollardan geciyor inanki yasamadigim kalmadi 2gebeliktede. Saglikla kavusmaknicin dua ettim dr ne dediyse yaptim . Sende hayirli vakitte yavruna kavusursun insllah . Hangi ildesin univ hastanesine gitmeni tavsiye ederim.