• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Dogum sonrasi 9 aylik dogum yapan var mı ? LÜTFEN YARDİM EDIN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun canim .Rabbim sana en guzel aekilde yeniden nasip etsin insallah. 10 cm misde nie normal dogurtmadilar cnm ? Nacizane bildiklerimi soyleyeyim cnm tetenoz asisi kasilmalara sebep oluyor kasilmalar dogum habercisi olabiliyor. Korunmasiz iliskide spermler dogumu baslatiyor . 38.haftada bebegim iriydi dogurmak istiyordum sancim full 100 120lerde cikiyor ama 1cm acilma olmuyordu bebek yaklasik 4kilo gorunuyodu bende ilki normal dogumdu ikimciside normal olsun istiyordum 4kilo ustune sezeryam demisti dr. Dr a drdimki hocam sancilar hep var nasil baslar bu dogum dr dediki bu gece korunmasiz iliskiye gir sabaha doguma gelirsin dedi 😅 tamam dedim gece denedim 1saatte yattim oyle hemen dusa kalkmadim sabaha kadar yime sancim vardi ama hep sanciliydim onemsemedim . Sabah esim ise gitti wc girdim geri yattim sancim falan kesilmisti yataga yattim birdrn suyum bosaldi 😅😅hast gittik tabi en kisa surede. Kendini ihmal etmis gibi hissetme hersey Allahtan rizkini rabbim verirdi eger yiyecek ekmegi olsaydi her turlu hayata tutunurdu soyle dusun yazarken dusunurken benim bile gozlerim doluyor rabbim hir daha yasatmasin cennette bir kusun var seni bekleyem sefaatci melegin var canim. Uzulme metanetli ol dik dur guclu ol. Her hamile tasli yollardan geciyor inanki yasamadigim kalmadi 2gebeliktede. Saglikla kavusmaknicin dua ettim dr ne dediyse yaptim . Sende hayirli vakitte yavruna kavusursun insllah . Hangi ildesin univ hastanesine gitmeni tavsiye ederim.
Bebek küçük ve zayifti diye sezeryana aldilar canım normal doğumda bisey olabilir dediler bebege kabullendik mecbur 😒 belkide para icin yaptilar Allaha havale ediyorum o sancilari bebegimi koparişlarini benden... amin canim aminnn rabbim razi olsun :(( urfadayim ben canim suan

Bebek küçük ve zayifti diye sezeryana aldilar canım normal doğumda bisey olabilir dediler bebege kabullendik mecbur 😒 belkide para icin yaptilar Allaha havale ediyorum o sancilari bebegimi koparişlarini benden... amin canim aminnn rabbim razi olsun :(( urfadayim ben canim suan
Boyoe durumlarda devlet hastaneleri daha iyi canim nirmal.digum.tesvikli .zatenn10 cmsin bebek ufak bir kac hamlede cikardi ama nasip. Istr benim dayimin kizi 22 haftalik normal dogum yapmisti hemde ikizdi .ama tabi hersry nasip kismet o esnada inat etcek durumun elbette olmuyor. ALLAH IYI DRLARLA KARSILASTIRSIN CANIM

Arkadaşlar 3 ay önce 29 haftalik erken dogum yaptım bebegimi kaybettim 😪 10 cm aciklikla neden oldugunu hala anlamadik nolur aranizda erken dogum yapıp sonra 9 ayıklık dogum yapan var mı tekrar bebek düsünüyoruz ama aynı acıları yaşamak istemiyorum esimle psikolojimiz bozuldu😪
Allah sabırlar versin. Erken doğumunuzun tedbir alınabilecek bir sebebi varsa tabi ki olabilir. Ben ilk oglumu preeklampsi ile erken doğum yaptım. Ikinci hamileligimde takip ve ilac takviyesiyle 37ye kadar gelebildik. Insallah saglikli bir sekilde hamile kalip yine saglik sighatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Arkadaşlar 3 ay önce 29 haftalik erken dogum yaptım bebegimi kaybettim 😪 10 cm aciklikla neden oldugunu hala anlamadik nolur aranizda erken dogum yapıp sonra 9 ayıklık dogum yapan var mı tekrar bebek düsünüyoruz ama aynı acıları yaşamak istemiyorum esimle psikolojimiz bozuldu😪
Merhaba benim de sekiz ay önce aynı şey basıma geldi idrar yolu enfeksiyonu vardı onun dışında birşey çıkmadı sezaryen Doğuma alındım bir hafta sonra da bebeğimi kaybettim şimdi sizin gibi ya tekrarı olursa diye gece gündüz düşünüyorum bir de benim Doğumdan bir gün önce ayağa kalkamadım gözler de bulanık görme durumu oldu akşama kadar ölü gibi yattım doktora gitmediğim için gerçekten cok pişmanım sabahı suyum geldi siz normal Doğum mj yaptınız birde ben bir sonraki gebelikte perinatologa gitmeyi düşünüyorum oda nasip olursa bulunduğum yerde yok en yakın şehire gidicem bunun için

Basın sagolsun canim seninde cok zor bir psikoloji gercekten.. bende sezeryanla dogumumu yaptim ne yazikki birde beklemek var isin icinde

Merhaba benim de sekiz ay önce aynı şey basıma geldi idrar yolu enfeksiyonu vardı onun dışında birşey çıkmadı sezaryen Doğuma alındım bir hafta sonra da bebeğimi kaybettim şimdi sizin gibi ya tekrarı olursa diye gece gündüz düşünüyorum bir de benim Doğumdan bir gün önce ayağa kalkamadım gözler de bulanık görme durumu oldu akşama kadar ölü gibi yattım doktora gitmediğim için gerçekten cok pişmanım sabahı suyum geldi siz normal Doğum mj yaptınız birde ben bir sonraki gebelikte perinatologa gitmeyi düşünüyorum oda nasip olursa bulunduğum yerde yok en yakın şehire gidicem bunun için
Cok üzüldüm

Back