B banur-hayat adlı arkadaşımıza katılıyorum rahim ağzı yetmezliği olabilir bende aynı durumdan muzdariptim oğlum 34. Haftada dünyaya geldiMerhaba ben on gün önce erken doğum yaptım 27. Hafta da o ana kadar gayet normal bir hamilelik sürem vardı tehlikem yoktu birden suyum geldi iki cm açılmam vardı acilen sevk ettiler beni Erzurum’a orda çocuğum bir hafta yaşadıerzıncan da da özele gidiyordum Erzurum da da özeli tercih ettim neden erken doğum olduğu konusun da hala bişey diyen yok sebep suyun gelmesi diyorlar ama kese den neden gününden önce su geliyor bunun Nedenini söyleyen yok ikinci bebek nasip olursa onda da aynı şeyi yaşarmıyım bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Hayatta mı oğlunuzB banur-hayat adlı arkadaşımıza katılıyorum rahim ağzı yetmezliği olabilir bende aynı durumdan muzdariptim oğlum 34. Haftada dünyaya geldi
Evet çok şükür doktorum 26. Haftada farketti bu durumuHayatta mı oğlunuz
Çok sevindim rabbim uzun ömürler versin hangi şikayetiniz üstüne farketti doktorEvet çok şükür doktorum 26. Haftada farketti bu durumu
Haftalık kontrolde farketti canım birde kasıklarımda ağrı şikayetim vardı onunla farketti amin cümlemize sende biraz kendine dinle sonra tahlil yaptır ona göre yolunu çizersin canım rabbim sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsinÇok sevindim rabbim uzun ömürler versin hangi şikayetiniz üstüne farketti doktor
allah bir bebek nasip etmeden benim içim soğumaz 6 ay bekle diyen var bir sene diyen var ben de napıcağımı bilmiyorumHaftalık kontrolde farketti canım birde kasıklarımda ağrı şikayetim vardı onunla farketti amin cümlemize sende biraz kendine dinle sonra tahlil yaptır ona göre yolunu çizersin canım rabbim sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin
En iyi kararı sen vereceksin canım önce bunu.n nedeni bulsun sana tavsiyem doktor olarak riskli gebelik doktoru bulman ki ben öyle yaptım yaşadığın yerde vardırSüre
allah bir bebek nasip etmeden benim içim soğumaz 6 ay bekle diyen var bir sene diyen var ben de napıcağımı bilmiyorum
öncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Allah sabır versin. Ben ben de 29. Haftada erken Doğum yapmıştım. Sancı ile gittim gece hastaneye idrar yolu enfeksiyonu deyip eve göndermek istediler. Ben ısrar edip hastanede kaldım sabah da suyum geldi Doğum yaptım. Öncesinde hiçbir şey yoktu. Çok rahat geçen bir gebelikti. Artık nasip diyorum. Bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. Bu sefer tedbir amaçlı 13. Haftada rahim içine dikiş atıldı. Kan sulandırıcı kullandık. Tekrar hamile kalmak icin önemli olan sizin kendinizi hazır hissetmeniz. Bir de İyi bir doktor bulmanız ama riskli gebeliklerle ilgilenen bir doktor bulmalısınız. Erzurum’a gidiyorsanız tıp da perinatolog vardır ona gidin.Merhaba ben on gün önce erken doğum yaptım 27. Hafta da o ana kadar gayet normal bir hamilelik sürem vardı tehlikem yoktu birden suyum geldi iki cm açılmam vardı acilen sevk ettiler beni Erzurum’a orda çocuğum bir hafta yaşadıerzıncan da da özele gidiyordum Erzurum da da özeli tercih ettim neden erken doğum olduğu konusun da hala bişey diyen yok sebep suyun gelmesi diyorlar ama kese den neden gününden önce su geliyor bunun Nedenini söyleyen yok ikinci bebek nasip olursa onda da aynı şeyi yaşarmıyım bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Benim kanama kokulu akıntı veya başka bir şeyim yoktu nedenine gelince doktor diğer gebelikte rahim ağzı yetmezliği varsa saptanır dikiş atarız dedi diğer tahlillerde de iki ölüm veya düşük sonucu devlet tahlil yapıyorEn iyi kararı sen vereceksin canım önce bunu.n nedeni bulsun sana tavsiyem doktor olarak riskli gebelik doktoru bulman ki ben öyle yaptım yaşadığın yerde vardır
Erzincan da yaşıyorum ama giderim evet suan bebek diyorum ama psikolojik olarak ne kadar normalim bilmiyorum ama bir sene çok uzun geliyor sizin adınıza çok sevindim Allah evladınıza uzun güzel sağlıklı ömürler versin tavsiyelerinizi dikkate alıcam çok teşekkür ederimöncelikle geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Allah sabır versin. Ben ben de 29. Haftada erken Doğum yapmıştım. Sancı ile gittim gece hastaneye idrar yolu enfeksiyonu deyip eve göndermek istediler. Ben ısrar edip hastanede kaldım sabah da suyum geldi Doğum yaptım. Öncesinde hiçbir şey yoktu. Çok rahat geçen bir gebelikti. Artık nasip diyorum. Bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. Bu sefer tedbir amaçlı 13. Haftada rahim içine dikiş atıldı. Kan sulandırıcı kullandık. Tekrar hamile kalmak icin önemli olan sizin kendinizi hazır hissetmeniz. Bir de İyi bir doktor bulmanız ama riskli gebeliklerle ilgilenen bir doktor bulmalısınız. Erzurum’a gidiyorsanız tıp da perinatolog vardır ona gidin.
Geçmiş olsun bende net denilen bişey yokGenellikle sebebi ya rahim yetmezliği yada enfeksiyon oluyor. Bende 19+5 te düşük yaptım, rahim agzinda bir sorun yoktu, büyük olasılıkla enfeksiyondan dendi
Banada net bişey demediler aslında. Doğumdan sonra gittim doktora yapabileceğimiz bi tahlil test vs var mi dedim, ne için olduğunu anlamak için yok dedi. Daha sonra yine hamile kaldım.baska doktora gittim sana hiç tahlil vs yapmadılar mi dedi. Yani her doktor da aynı değil, sanki tüp bebek doktorları daha iyi araştırma yapıyor.Geçmiş olsun bende net denilen bişey yok
İnş benim de sonra olur kaç ay sonra hamile kaldınızBanada net bişey demediler aslında. Doğumdan sonra gittim doktora yapabileceğimiz bi tahlil test vs var mi dedim, ne için olduğunu anlamak için yok dedi. Daha sonra yine hamile kaldım.baska doktora gittim sana hiç tahlil vs yapmadılar mi dedi. Yani her doktor da aynı değil, sanki tüp bebek doktorları daha iyi araştırma yapıyor.
Ben 3 ay korunduk, sonrada 3 denemede olduİnş benim de sonra olur kaç ay sonra hamile kaldınız
Şimdi daha çok yeni biraz zaman geçsin Daha sağlıklı düşüneceksiniz. 3 ay 6 ay artık size kalmış illa 1 yıl olacak diye bir şey yok. Benim tüp bebekti biz biraz maddi açıdan beklemek durumunda kaldık. Bir de eşim illa 1 yıl geçsin diye tutturdu. Ayrıca sezeryan olunca doktor da 6-7 ay bekleyin demişti. Biliyorum teselli olmuyor hiçbir şey ama cennette bekleyen meleklerimiz var.Erzincan da yaşıyorum ama giderim evet suan bebek diyorum ama psikolojik olarak ne kadar normalim bilmiyorum ama bir sene çok uzun geliyor sizin adınıza çok sevindim Allah evladınıza uzun güzel sağlıklı ömürler versin tavsiyelerinizi dikkate alıcam çok teşekkür ederim
Sezaryen olduğum için bana bir sene deniliyor bazı doktor 6 ay bu süre beni çok üzüyor sizin sezaryen miBen 3 ay korunduk, sonrada 3 denemede oldu
Sezaryen olduğu için öyle deniliyor Rahim toparlansın dikişler açılmasın diye ama gerçekten çok uzun bir süre evet tesellisi yok rabbim böyle uygun gördü ne diyim çok teşekkür ederimŞimdi daha çok yeni biraz zaman geçsin Daha sağlıklı düşüneceksiniz. 3 ay 6 ay artık size kalmış illa 1 yıl olacak diye bir şey yok. Benim tüp bebekti biz biraz maddi açıdan beklemek durumunda kaldık. Bir de eşim illa 1 yıl geçsin diye tutturdu. Ayrıca sezeryan olunca doktor da 6-7 ay bekleyin demişti. Biliyorum teselli olmuyor hiçbir şey ama cennette bekleyen meleklerimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?