Doğrum sonrası tahlillerde çıktı Buda olabilirmiş. Doğum öncesi varmı bilmiyorumEnfeksiyonunuz var mıydı? Benim ilk bebek sebepsiz erken doğdu. Ikincisinde geciremediğimiz enfeksiyona yoruyorum
Sizin iki bebek de mi erken doğdu anlayamadımEnfeksiyonunuz var mıydı? Benim ilk bebek sebepsiz erken doğdu. Ikincisinde geciremediğimiz enfeksiyona yoruyorum
Evet canımSizin iki bebek de mi erken doğdu anlayamadım
Kaç aylık doğdular tedavi ikinci de istemediniz mi neden olduğu konusun da herhangi birsey söylenmedi miEvet canım
Ilki erken doğdu ikincisinde bütün araştırmalar yapıldı serklaj bile yaptırdıkKaç aylık doğdular tedavi ikinci de istemediniz mi neden olduğu konusun da herhangi birsey söylenmedi mi
Çok üzüldüm ne zor şeyler şimdi benim ikinci olur mu bilmiyorum olursa böyle olur mu diye kafam öyle dolu ki Allah yardımcımız olsunIlki erken doğdu ikincisinde bütün araştırmalar yapıldı serklaj bile yaptırdık
Butun tahlillerini yaptir buji testini de yaptır canım. Ray olup olmadığı anlaşılıyor böylece. Ben bu sefer yaptırmayı düşünüyorumÇok üzüldüm ne zor şeyler şimdi benim ikinci olur mu bilmiyorum olursa böyle olur mu diye kafam öyle dolu ki Allah yardımcımız olsun
Gebelikten 6 ay öncesinden rahim kültürü de ver canımÇok üzüldüm ne zor şeyler şimdi benim ikinci olur mu bilmiyorum olursa böyle olur mu diye kafam öyle dolu ki Allah yardımcımız olsun
Ben Erzincan da yaşıyorum o testler i hiç bilmiyorum ama burda yapıldığını sanmıyorum ama büyük şehirde yaptırırım o evre de bu arada doğumlarınız sezaryen mi bana ikinci bebek için bekle diyen var 4,5 ay yeterli diyen de var sizin nasıldıGebelikten 6 ay öncesinden rahim kültürü de ver canım
Arkadaslar bu enfeksiyon ne enfeksiyonu oluyo acaba. Mantarmi ,idrar yolumuIlki erken doğdu ikincisinde bütün araştırmalar yapıldı serklaj bile yaptırdık
Canım sana tavsiyem haftanda büyükmüş bir yıl bekle hem rahmin hem vücudun toparlasın hemde psikoloji olarak sende toparla kendini biraz canım. Ben de doktorlara uydum 4 ay bekledim sonra düşük yaptım sonrada 6 ay bekledim ikinci bebeğe hamile kaldım. Arada bir düşüğüm oldu yani. Bir yıl bekle derim bu testleri de yaptırBen Erzincan da yaşıyorum o testler i hiç bilmiyorum ama burda yapıldığını sanmıyorum ama büyük şehirde yaptırırım o evre de bu arada doğumlarınız sezaryen mi bana ikinci bebek için bekle diyen var 4,5 ay yeterli diyen de var sizin nasıldı
Benim ilk bebek 25 haftalikti. Aynı senin yaşadıklarını yaşadım ikinci bebekte 22 Haftalik doğdu maleseffCanım sana tavsiyem haftanda büyükmüş bir yıl bekle hem rahmin hem vücudun toparlasın hemde psikoloji olarak sende toparla kendini biraz canım. Ben de doktorlara uydum 4 ay bekledim sonra düşük yaptım sonrada 6 ay bekledim ikinci bebeğe hamile kaldım. Arada bir düşüğüm oldu yani. Bir yıl bekle derim bu testleri de yaptır
Bende 6 ay beklemeyi düşünüyorum ama Allah ne zaman nasip eder o ayrı hayırlısı herseyün hayırlısıCanım sana tavsiyem haftanda büyükmüş bir yıl bekle hem rahmin hem vücudun toparlasın hemde psikoloji olarak sende toparla kendini biraz canım. Ben de doktorlara uydum 4 ay bekledim sonra düşük yaptım sonrada 6 ay bekledim ikinci bebeğe hamile kaldım. Arada bir düşüğüm oldu yani. Bir yıl bekle derim bu testleri de yaptır
Gerçekten zor rabbim sabrını artırsın yaptırdığın testler sonucu herhangi bir sonuca ulaştın mıBenim ilk bebek 25 haftalikti. Aynı senin yaşadıklarını yaşadım ikinci bebekte 22 Haftalik doğdu maleseff
Ben tedavi görmeden çocuğum olur mu onu da bilmiyorumBende 6 ay beklemeyi düşünüyorum ama Allah ne zaman nasip eder o ayrı hayırlısı herseyün hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?