E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım tekrar başın sağolsun..
başlığını görünce hemen daldım içeriye bende..
göbekten yada koldan farketmiyor.
bende koldan iğne oluyorum her gün..
Rabbim tekrar nasip edecek inşallah,dualarım seninle:Saruboceq:
canım senin adına sevindim.en azından caresi olan bir durum olduğunu bilmek insanı sevindiriyor.yasadıklarını okudum kolay değil.başın sağolsun allah bir dahaki bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin.
canım iğneleri doktorum kan sulanması için verdi..
herhangi bir tahlil yapmadı sadece bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma olmasını düşünerek önlem olarak verdi..
benimde geçmişten 4 aylık bir kaybım olduğu için yani.
beni tanıyanlar bilir 17 temmuzda 34 haftalık doğum yaptım ve bebğim ciğerleri gelişmediği için 24 gün yaşadı :1no2:
ve birsürü araştırmadan sonra vücudumun hamileliği kabul etmediği yani hamileliği yabancı cisim olarak görüp atmak istediği bulundu,,,eğer bir daha hamilelik yaşarsam belli bir süre hergün karnımdan iğne olmam gerekiyomuşş Allah tan tedavisi varmış ,,artık herşeyden bir teselli arar oldum inşallah birgün yeniden hamile kalırsam bu sefer inşallah sorunsuz şekilde yavrumu kucağımada alabilirimm,,Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin,,mevlam bu acımı unutturacak başka acı yaşatmasınn AMİN
sevgılı neslıhan allah yardımcın olsun oncelıkle kan uyusmazlıgı sorunun var anladıgım kadarı ıle esın le pozıtıf negatıf durumu oldugu ıcın bebegının kanı senınkınden farklı oldugunda yabancı cısım olarak algılayıp bunu vucudun yok etmye calısmıs.
tedavısı cok kolay olan bısı hatta bunun hamıle oldugunda farkedılmemıs olmasına cok sasırdım desem yerıdır.
daha dıkkatlı doktorlar bulmaya calıs canım.
ıyı aksamlar
34 haftalık doğan bebeğin yaşamaması çok kötü normalde yaşaması gerekmiyormuydu 30 haftalıklar yaşıyor 32 haftalık doğanlar yaşıyor hem ciğerleri gelişsin diye iğnede yapıyorlar senin doğumun aniden gerçekleşmiş olucak ki bi önlem alınamamış ALLAH kısa zamanda tesellisini verir inşallah.
Arkadaşım öncelikle allah sabırlar versin.Bende 1 hafta önce 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim.Bu 2.kaybım.İlkini de 20 haftalıkken kaybetmiştim.Bende rahimağzı yetmezliği problemi var bunun için dikiş atılmıştı zaten ancak sancım geldi.Sancının sebebi bulunamadı.Sen ne tür araştırmalardan geçtin ki teşhisin konuldu.Beni bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?