• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Doğum Riski !!!

demeter95

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
75
33
8
29
Herkese Merhaba
21+5 haftalık hamileyim. Cuma gecesi birden kanamam başladı. Hastaneye gittik. Çok detaya girip sizi sıkmak istemiyorum.
Hayatımın en kötü gecesiydi. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. 🙏
Yaşadığını öğrendiğimizde eşimle gözyaşlarımıza hakim olamadık.
Erken doğum riskim olduğunu söyledi doktorumuz. İğneler, ilaçlar…
Bundan sonrası biraz zor gibi ama tek istediğim bebeğimin vakti zamanında doğması.
Bunu yaşayan var mı ? Beni rahatlatacak teselli edecek olanınız var mı?
Bu psikoloji çok kötü , her an tekrar kanama olacak mı korkusu çok kötü.

Öncelike geçmiş olsun, ben yaşamadım. Umarım hiçbirimiz yaşamayız. Fakat bildiğim tek şey var o da stresin çok fazla tetiklediği. Zor fakat sakin olmanız gerek. Çünkü onlar her şeyi hissediyor. Sürekli kafanızı dağıtacak bir şeylerle uğraşmanızı öneririm.

Öncelike geçmiş olsun, ben yaşamadım. Umarım hiçbirimiz yaşamayız. Fakat bildiğim tek şey var o da stresin çok fazla tetiklediği. Zor fakat sakin olmanız gerek. Çünkü onlar her şeyi hissediyor. Sürekli kafanızı dağıtacak bir şeylerle uğraşmanızı öneririm.
Teşekkür ederim sağolun elimden geleni yapacağım . Dikkat edeceğim artık. Başka yapacak hiçbir şey yok. Dikkat ve dua 🙏

Herkese Merhaba
21+5 haftalık hamileyim. Cuma gecesi birden kanamam başladı. Hastaneye gittik. Çok detaya girip sizi sıkmak istemiyorum.
Hayatımın en kötü gecesiydi. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. 🙏
Yaşadığını öğrendiğimizde eşimle gözyaşlarımıza hakim olamadık.
Erken doğum riskim olduğunu söyledi doktorumuz. İğneler, ilaçlar…
Bundan sonrası biraz zor gibi ama tek istediğim bebeğimin vakti zamanında doğması.
Bunu yaşayan var mı ? Beni rahatlatacak teselli edecek olanınız var mı?
Bu psikoloji çok kötü , her an tekrar kanama olacak mı korkusu çok kötü.

Geçmiş olsun öncelikle peki dr nuz kanamanın neden kaynaklandığını söylemedi mi size

Teşekkür ederim plesanta rahme çok yakın falan öyle şeyler söyledi
Benimde plasenta rahme yakın ama 21. Haftada teşhis kondu öncesi yoktu ama çok şükür kanamam olmadı sadece arada kahve akıntı ve ağrım oluo dr 28.haftaya kadar dedi belki plasenta bebek büyüdükce yukarı çıkabilir dedi..Sizin dr nuz nelere dikkat edin dedi bide plasenta yukarı çıkar dedi mi benimki plasenta previa marginalis ama 3 çeşit varmıs plasenta previa total olursa çok rsikliymiş yani rahmi tamamenkapatan türü

Bu arada bana dr herhangi bi ilaç vermedi belki de kanamam olmadığı İçin

Geçmiş olsun. Acil serklaj filan önermediyse doktor çok aşırı bir risk değildir diye düşünüyorum ama bilemedim tabii. Dinlenin bol bol

Benimde plasenta rahme yakın ama 21. Haftada teşhis kondu öncesi yoktu ama çok şükür kanamam olmadı sadece arada kahve akıntı ve ağrım oluo dr 28.haftaya kadar dedi belki plasenta bebek büyüdükce yukarı çıkabilir dedi..Sizin dr nuz nelere dikkat edin dedi bide plasenta yukarı çıkar dedi mi benimki plasenta previa marginalis ama 3 çeşit varmıs plasenta previa total olursa çok rsikliymiş yani rahmi tamamenkapatan türü
İnanın bu kadar detay vermedi. Biz de sonra düşündük aslında eşimle böyle bişey vardı madem niye daha önce söylenmedi bize diye. Ona göre ben de önlemimi alırdım veya daha dikkatli olurdum.

Back