Doğuma Hazırlık Erken doğum riski cinsellik?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

baraoruc09

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
9
2
1
27
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 29 Haftalık hamileyim. Doktorum erken doğum riski olduğunu ve rahimde açılma olduğunu söyledi. Cinsel ilişkiyi yasakladı. Eşimi tatmin ederken ister istemez benimde canım istiyorum ve dayanmak ve bu durumu bastırmak cidden zor oluyor. Neticede bende bir insanım. Bu durumda mastürbasyon yapılabilir mi? Bu konu hakkında da endişelerim var aslında neticede rahatlama olduğunda kaslar kasılıyor. Lütfen bu konu hakkında bir bilginiz varsa yorumlarınızı bekliyorum. ( Açık sözlü olduğum için kusura bakmayın)

Zaten kadın orgazm olduğunda rahim kasıldığı için ilişki yasaklanıyor erken doğum riskiniz varsa böyle bişey yapmayın bence benimde erken doğum riskim vardı 21 haftadan 38 haftaya kadar kocamla yan yana bile gelmiyodum biraz sabretmeniz gerekiyor

Hayir, masturbasyon da yapmamalisiniz. Risk penetrasyon kaynakli degil, orgazm kaynakli. Masturbasyon sonucunda da orgazm olacaginiz icin cinsel iliskisen bir farki olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…