Erken boşalma

Sunduzemr9

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
8
0
31
10 yıllık evliyim bi çocuğumuz var eşim çok erken boşalıyor utancından tedaviyede gitmiyor 3 saniyede boşalıyor bendede isteksizlik oluşuyo varmı işe yarayan ilaç ya da bi formül erken boşalma ve isteksizlik için kullanan işe yarayan yazsın lütfen

3 mu saniye? Koşarak doktora gitmesi gerek bence. 3 saniye ne ya. İnsanın üstünü çıkartıp geri giydigine değmez. İnsallah cozulebilecek bir durumdur..

10 yıllık evliyim bi çocuğumuz var eşim çok erken boşalıyor utancından tedaviyede gitmiyor 3 saniyede boşalıyor bendede isteksizlik oluşuyo varmı işe yarayan ilaç ya da bi formül erken boşalma ve isteksizlik için kullanan işe yarayan yazsın lütfen
10 yıldır nasıl dayandınız? Kalkar kalkmaz boşalıyor demek bu. İçinize girdikten sonra mı 3 saniyede boşalıyor?
Valla cevap vereceğinizden de emin değilim, konuyu açar açmaz gitmişsiniz. Üyelere biraz saygı yahuu.
3 saniye nedir arkadaş. Dünya rekorlar kitabına girer .
Konu sahibi ortada olmadığından, sorularımıza da cevap vermediğinden kocası rekora koşuyor.
Ciddi misiniz 3 saniye konusunda? 3 dk galan mı demek istediniz?
Bence de 3 saniye olamaz, herhalde S Sunduzemr9 soyunur soyunmaz adam nasıl tahrik oluyorsa veya ediliyorsa hemen boşalıyor. Konu açıp gitmiş, kocası doktora gitmekten, konu sahibi de KK' den utanıyor.

10 yıldır nasıl dayandınız? Kalkar kalkmaz boşalıyor demek bu. İçinize girdikten sonra mı 3 saniyede boşalıyor?
Valla cevap vereceğinizden de emin değilim, konuyu açar açmaz gitmişsiniz. Üyelere biraz saygı yahuu.

Konu sahibi ortada olmadığından, sorularımıza da cevap vermediğinden kocası rekora koşuyor.

Bence de 3 saniye olamaz, herhalde S Sunduzemr9 soyunur soyunmaz adam nasıl tahrik oluyorsa veya ediliyorsa hemen boşalıyor. Konu açıp gitmiş, kocası doktora gitmekten, konu sahibi de KK' den utanıyor.
Afedersiniz goirdigi an boşalıyor ön sevişme çok nadir oluyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum artık ilışkiye girmek istemiyorum

3 mu saniye? Koşarak doktora gitmesi gerek bence. 3 saniye ne ya. İnsanın üstünü çıkartıp geri giydigine değmez. İnsallah cozulebilecek bir durumdur..
Bende öyle düşünüyorum😊doktorada gitmiyo bende bi çözüm arıyorum.Engelliyim ondanmı isteksizlik diyodum.3 sene oldu anladım artık hastalığımla ilgisi yokmuş

Üç saniyeyi mübalağa sandım;ama af buyurun, girdiği an boşalıyorsa gerçekten saniyeler içinde boşalıyordur. Bunun için tedavi olması gerekiyor, ürolojiye gitmeli. Bu nasıl evlilik, siz kesinlikle tatmin olamıyorsunuz; bu şartlarda olamazsınız da. Boşanma sebebi normalde bilin.

Kesinlikle doktora gitmeli acilen.. 10 yıl diyorsunuz.. siz hiç seks yapmamışınız ki eşinizle 10 yıldır. Çok üzücü.
Doktor kesin çözüm mü?gitmezde giderse hangi branşa gitmeli.sevince idare ediliyoda herşey karşılıklı birazda o uğraşsın istiyorsun.Ama eşim hiç şikayetçi değil durumdan bide fazla istekli değil ya ondan hiç önemsemiyo

Üç saniyeyi mübalağa sandım;ama af buyurun, girdiği an boşalıyorsa gerçekten saniyeler içinde boşalıyordur. Bunun için tedavi olması gerekiyor, ürolojiye gitmeli. Bu nasıl evlilik, siz kesinlikle tatmin olamıyorsunuz; bu şartlarda olamazsınız da. Boşanma sebebi normalde bilin.

Engelliyim durumu idare etmeye uğraşıyorum.ilişkiye girmek mutlu eder ya bana çok nadir mutluluk veriyo onada şükür

Afedersiniz goirdigi an boşalıyor ön sevişme çok nadir oluyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum artık ilışkiye girmek istemiyorum
Eşinizle konuştunuz mu hiç? Ön sevişme ile uyarılmak gerektiğini, siz de zevk almak istediğinizi, ilişki zamanlarının eğlenceli ve rahatlatıcı olması gerektiğini, o erken boşalsa bile sizi elle veya ağızla boşaltması gerektiğini, bunun vakit kaybı olmadığını söyleyin. 3 saniye çok ilginç, merak ediyorum; hemen penisi kalkıyor ve ön sevişme tahriki olmadan vajeninize değer değmez boşalıyor mu? Geciktirici sprey falan kullanmadınız mı hiç?

Çok haklısınız, eşi Üroloji doktoruna öncelikle gözükmeli, Ürolog kendisi de tedavi edebilir veya bir cinsel terapiste yönlendirerek konu sahibi ve eşi birlikte bazı egzersizlerle sorunu aşmaya çalışabilirler. Tek yol bu gözüküyor.

Engelliyim durumu idare etmeye uğraşıyorum.ilişkiye girmek mutlu eder ya bana çok nadir mutluluk veriyo onada şükür
Engelli olmanız sorun olamaz, sizi böyle kabul etmiştir zaten. Çok kanaatkarsınız, şükrediyorsunuz ama böyle olmasına gerek yok. Halledilebilir bir sorun nedeniyle niye kadınlığınızı yaşamayasınız ki? İyi erkek her kadının hakkıdır.

X