Erken boşalma ve zevk

Yalan soyluyor, erken bosalma sorunu var. Size asiri bayilip heyecan yapmasiyla falan alakasi yok yani. Hayir ereksiyon sorunu olsa geyecandan falan denebilir ama bu baya baya erken bosaliyor.
eskiden yasadigi seks maceralarindan ve yatakta cok iyi oldugundan bahsedenleri kesin cinsel bir sorunu oluyor zaten

Bir dahaki sefer beklenmemeli.
Ön sevişme aşırı uzun tutulmamışsa örneğin 1 saat gibi, tesadüfen aa ilk defa oldu diye bir şey söz konusu olamaz.
Vardır muhtemelen sorunu ve ilk kez diye söylüyordur...
Sevgilimi tanıyorum ve arkadaşlıktan doğan bi ilişki daha önce böyle bisey olmadığına neredeyse eminim hem her seferinde girmeden boşalan bi adam daha önce nasıl düzenli bi seks hayatına sahip olabilir ki

Sevgilimi tanıyorum ve arkadaşlıktan doğan bi ilişki daha önce böyle bisey olmadığına neredeyse eminim hem her seferinde girmeden boşalan bi adam daha önce nasıl düzenli bi seks hayatına sahip olabilir ki
Oldugunu nerden biliyorsunuz yanlarinda miydiniz? Adamin zaten arkadasina dahi bunlari anlatiyor olmasi bir sorun oldugunu gostermiyor mu sizce de?

Erken boşalmak bildiğim kadarıyla birleşmeden sonraki 1 dk içinde falan ama biz bu sorundan dolayı 2 kere denememize rağmen yapamadık

Oldugunu nerden biliyorsunuz yanlarinda miydiniz? Adamin zaten arkadasina dahi bunlari anlatiyor olmasi bir sorun oldugunu gostermiyor mu sizce de?
Yani aramızda herseyi çok rahat konuşabiliyoruz utanma çekinme yok anlamında söylemiştim yani bilmiyorum ama bu konuları konuştuğumuz zaman anlattığı şeylerden kaynaklı sanırım çok emindi çünkü kendinden

Erken boşalmak bildiğim kadarıyla birleşmeden sonraki 1 dk içinde falan ama biz bu sorundan dolayı 2 kere denememize rağmen yapamadık
İste sizde durum daha kotu ya tedavi olmasi sart
Bundan sonra anlatacaklarina tek bir cevap verebilirsiniz, yav he he

Onun haline mi üzüleyim ilk seferimde böyle bisey yasamamami ya da hepsine kahkaha mi atayım bilemedim şuan
Hicbirini yapmayip tedavi olmazsa kendisi ile bir daha cinsellik denemek istemediginizi soyleyebilirsiniz. Muhtemelen bende bir sorun yok, seninle ilk diye boyle oldu vs sacmalayacak, siz de ben bunu bir daha yasamak istemiyorum, kafamda bin tane soru isareti oluyor. Bu ayip bir sey degil, bir dr’a git diyebilirsiniz bence

içinize girememiş ki nasıl zevk alacaksınız. zaten insan ilk zamanlar pek bir zevk de almıyor seksi öğrenmek zevk almak aynı bir dersi öğrenmek gibi, zaman lazım. tam girecekken boşalması ayrıca bir sıkıntı. erken boşalma problemi olmayan birisi bence böyle bir şey yaşamaz. büyük ihtimalle utandığından size yalan söylüyor ve o da deneyimsiz cinsel ilişki konusunda. erken boşalma için bazı egzersizler var erkekler için aynı kadınlarda olduğu gibi onları denemeli bence bir cinsel terapiste de görünebilir madem açık böyle şeylere.

Sanırım tek çare bu zaten

Benim yapabileceğim bisey yokmudur
Kadınlar erkeklerin cinsel problemlerininn cozumleyicisi degill..daha ne yapabilirsin acaba? Tüm teçhizat var eee onun yapabileceği birşeyler olmali!! Ya da yapamayacagi birşeyler(erken bosalmak gibi)! Lafta gec bosalacagina icraat icin hemmeen doktora..

Bi çözümü yokmudur bunun benden kaynaklı bi problem mi diye düşünüyorum artık
Bu kesinlikle senden kaynaklı olamaz, öyle bir şey söylerse terkedin gitsin, burada erken boşalmaya çözüm arayan onlarca kadın var ama kocalarının hiçbir çabası yok hatta hepsi eşlerini suçluyor.
Benim yapabileceğim bisey yokmudur
Senin yapabileceğin bir şey yok, o çözecek, egzersizleri falan var bu işin, isterse kesinlikle çözer. Bence bir şans daha verin belki sizin de ilk deneyiminiz olmasından dolayı heyecanlanmıştır ama arkadaşların da dediği gibi heyecan ereksiyonu etkiler boşalma süresini değil.
Bu ultra erken boşalma, büyük ihtimalle bakir bir sevgiliniz var. Düzenli seks hayatı falan olmamış.
Onun haline mi üzüleyim ilk seferimde böyle bisey yasamamami ya da hepsine kahkaha mi atayım bilemedim şuan
Her işte vardır bir hayır, ya bu noktaya gelmeyip bunu görmeden evlenseydin bu adamla, o zaman insan bu kadar emek verdim bunu da düzelteyim evliliğim sürsün diye boşa kürek çekip yıllarını harcıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…