Erken boşalma ve zevk

Meraklibirhanim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
31
10
24
Merhabalar. Ben bakireyim erkek arkadaşımla ilişkiye gireceğimiz zaman normalde seks hayatı benden önce aktif olmasına rağmen 1 saat içinde 2 kere denedik tam girecekken boşaldi ikisinde de hicbisey olmadı ve normalde önceki zamanlarda sürtünmeden falan bi zevk alırken bu sefer hiç zevk alamadım neden olabilir 2 sorun da

Adam demek ki nasıl beklediyse o anı dayanamamış demek ki problemi var. Neden zevk almadın? ilk birlikteliğin olacağı için azıcık gerilmiş olabilirsin normal bu ilk sefer için.

Adam demek ki nasıl beklediyse o anı dayanamamış demek ki problemi var. Neden zevk almadın? ilk birlikteliğin olacağı için azıcık gerilmiş olabilirsin normal bu ilk sefer için.
İlk ikisinde böyle olduğu için bi sonrakinde heyecanın üstüne korku da eklenir ve yine aynı şey olursa diye korkuyorum. Aslında kendim için değil onun için. Nasıl kurtaracağım bu adamı kısır döngüden

Bence erken boşalma, benim eşim 1 dk içinde boşalıyor afedersiniz

Sanmıyorum çünkü bu konulara baya ilgili ve konuşmaktan çekinmez. Hatta seks süresini uzatmak için mastürbasyon yaparken bile beklereyerek yapıyormuş ki erken boşalma olmasın süresi uzasın
Böylelerinin zaten dilinde olur aynı senin dediğin gibi anlatır dururlar. Ama icraat olmaz. Yalan söylüyor büyük ihtimalle.

Bence yalan söylüyor bu sorun daha öncede vardır.Doktora görünmesi lazım görünmeden denemeyin bence
Sanmıyorum çünkü bu konulara baya ilgili ve konuşmaktan çekinmez. Hatta seks süresini uzatmak için mastürbasyon yaparken bile beklereyerek yapıyormuş ki erken boşalma olmasın süresi uzasın
iyide bilgili olmak apayrı bir şey.Ayrıca mastürbasyonla cinsel ilişki çok farklı

Yok diye biliyorum ama artık emin değilim. Yani bi yandan da gururum oksanmadi desem yalan olur
Gururunuz niye okşandı o kısmı anlamadım. Sizin cazibenizle alakalı değil bu, herhangi bir kuku da görse boşalırdı. Adamda yüksek ihtimal erken boşalma problemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…