- 17 Şubat 2021
- 31
- 10
- 24
-
- Konu Sahibi Meraklibirhanim
Evet ama hayatında ilk defa başına geldiğini söyledi ilki neyse ama ikincisi...Muhtemelen senden öncede bu problemi vardır. Sordun mu?
Adam demek ki nasıl beklediyse o anı dayanamamış demek ki problemi var. Neden zevk almadın? ilk birlikteliğin olacağı için azıcık gerilmiş olabilirsin normal bu ilk sefer için.Merhabalar. Ben bakireyim erkek arkadaşımla ilişkiye gireceğimiz zaman normalde seks hayatı benden önce aktif olmasına rağmen 1 saat içinde 2 kere denedik tam girecekken boşaldi ikisinde de hicbisey olmadı ve normalde önceki zamanlarda sürtünmeden falan bi zevk alırken bu sefer hiç zevk alamadım neden olabilir 2 sorun da
İlk ikisinde böyle olduğu için bi sonrakinde heyecanın üstüne korku da eklenir ve yine aynı şey olursa diye korkuyorum. Aslında kendim için değil onun için. Nasıl kurtaracağım bu adamı kısır döngüdenAdam demek ki nasıl beklediyse o anı dayanamamış demek ki problemi var. Neden zevk almadın? ilk birlikteliğin olacağı için azıcık gerilmiş olabilirsin normal bu ilk sefer için.
Sanmıyorum çünkü bu konulara baya ilgili ve konuşmaktan çekinmez. Hatta seks süresini uzatmak için mastürbasyon yaparken bile beklereyerek yapıyormuş ki erken boşalma olmasın süresi uzasınBence yalan söylüyor bu sorun daha öncede vardır.Doktora görünmesi lazım görünmeden denemeyin bence.
Kimisi görse dahi uuuu olur ya oda öyle olmuş sanırımerken bosalma sorunu var gibi
Böylelerinin zaten dilinde olur aynı senin dediğin gibi anlatır dururlar. Ama icraat olmaz. Yalan söylüyor büyük ihtimalle.Sanmıyorum çünkü bu konulara baya ilgili ve konuşmaktan çekinmez. Hatta seks süresini uzatmak için mastürbasyon yaparken bile beklereyerek yapıyormuş ki erken boşalma olmasın süresi uzasın
iyide bilgili olmak apayrı bir şey.Ayrıca mastürbasyonla cinsel ilişki çok farklıSanmıyorum çünkü bu konulara baya ilgili ve konuşmaktan çekinmez. Hatta seks süresini uzatmak için mastürbasyon yaparken bile beklereyerek yapıyormuş ki erken boşalma olmasın süresi uzasın
Şansıma mı kuseyim yani benBence yalan söylüyor bu sorun daha öncede vardır.Doktora görünmesi lazım görünmeden denemeyin bence
iyide bilgili olmak apayrı bir şey.Ayrıca mastürbasyonla cinsel ilişki çok farklı
Bi çözümü yokmudur bunun benden kaynaklı bi problem mi diye düşünüyorum artıkBöylelerinin zaten dilinde olur aynı senin dediğin gibi anlatır dururlar. Ama icraat olmaz. Yalan söylüyor büyük ihtimalle.
Gururunuz niye okşandı o kısmı anlamadım. Sizin cazibenizle alakalı değil bu, herhangi bir kuku da görse boşalırdı. Adamda yüksek ihtimal erken boşalma problemi var.Yok diye biliyorum ama artık emin değilim. Yani bi yandan da gururum oksanmadi desem yalan olur
Sorun sen de degil onun şeyinde..Bi çözümü yokmudur bunun benden kaynaklı bi problem mi diye düşünüyorum artık
Umarım ilk olduğu içindirYalan söylüyor erken boşalma sorunu var
Benim yapabileceğim bisey yokmudurSorun sen de degil onun şeyinde..