Erken Boşalma Sorunu

Birhanfendii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
40
19
3
28
Merhabalar hanımlar, 1.5 yıldır evliyim ve eşim gardiyan. İşleri çok stresli. Yaklaşık altı ay önce eşimin cinsel anlamda bana yaklaşmaktan çekindiğini fark ettim. Sebebini sorduğumda ise stresten ötürü erken boşalma yaşadığından geri durduğunu söyledi. Ben de önemli olanın o olmadığını meselenin ten tene olmak olduğundan bahsettim ve bundan sonra yani son altı ay çekingenliği bitti. Gel gelelim ilk zamanlarda dert etmesem de artık erken boşalma (ki bu bir dakikanın altı) beni biraz üzüyor. Size sormak istediğim bu konuyu eşime onu incitmeden nasıl açabilirim? Teşekkürler:)

Not: beni ilişki sonunda tatmin etse de penetrasyon olayından zevk alacak vaktim olmuyor:/

Mecbur inciteceksin incinmeyecek olsa 1 dk sürmesinin normal olmadığını anlayıp kendi doktora giderdi. Ne dersen de alınacak. Ben olsam söylerdim böyle olmaz diye.

Mecbur inciteceksin incinmeyecek olsa 1 dk sürmesinin normal olmadığını anlayıp kendi doktora giderdi. Ne dersen de alınacak. Ben olsam söylerdim böyle olmaz diye.
Yani işi gerçekten çok zor şu sıralar, anlayışlı mı olamıyorum acaba? Hoş anlayış anlayış nereye kadar bu iş ne zaman düzelir ki?!

Merhabalar hanımlar, 1.5 yıldır evliyim ve eşim gardiyan. İşleri çok stresli. Yaklaşık altı ay önce eşimin cinsel anlamda bana yaklaşmaktan çekindiğini fark ettim. Sebebini sorduğumda ise stresten ötürü erken boşalma yaşadığından geri durduğunu söyledi. Ben de önemli olanın o olmadığını meselenin ten tene olmak olduğundan bahsettim ve bundan sonra yani son altı ay çekingenliği bitti. Gel gelelim ilk zamanlarda dert etmesem de artık erken boşalma (ki bu bir dakikanın altı) beni biraz üzüyor. Size sormak istediğim bu konuyu eşime onu incitmeden nasıl açabilirim? Teşekkürler:)

Not: beni ilişki sonunda tatmin etse de penetrasyon olayından zevk alacak vaktim olmuyor:/
Peki eşin 2. Sertleşmeyi gerçekleştirebiliyor mu ? Cevabın evetse önce kendisi bosalsin 2. Boşalma uzun sürer.

Yani işi gerçekten çok zor şu sıralar, anlayışlı mı olamıyorum acaba? Hoş anlayış anlayış nereye kadar bu iş ne zaman düzelir ki?!
Millet madende çalışıyor, millet ülkeyi etkileyecek kararlar verilen işlerde çalışıyor , millet elinde neşter amaliyat ediyor hastaları da erken boşalma sorunu yaşamıyor. Alt tarafı bir cezaevinde çalışıyor , o kadar stresli , o kadar korkunç olamaz. İnfaz koruma memuru stresten erken boşalma sorunu yaşayacaksa, o cezaevini yöneten müdürün 3 günde kalp krizinden ölmesi lazım. Eşiniz sizi kandırıyor, kendi eksikliğine mazeret buluyor , 1 dakika erken boşalma bile değil, erken de erken boşalma. Siz 1 dakikala tatmin falan olamazsınız. Üstelik daha 1 buçuk yıllık evlisiniz.

Son altı aydır böyle, ikinciye niyet bile etmiyor. Yani diyelim ki gerçekten şu aralar strestli. Ben bu stresli zamanın ne kadarına sabretmeliyim ve bu konuyu açmamalıyım?!
Hemen bu konuyu açın, yok paşam üzülmesin, yok kocamın minnoş kalbi kırılmasın diye gencecik yaşınızda kadınlığınızı unutursunuz.

1 dakanin altı demişsin yani girer girmez ise artık tedavi şart yoksa bu şekilde sorun sıkıntı çok büyük olur

Bu muhabbetten önce ikinciyi görürdük ama ben nasıl çekinme rahat ol dediysem artık şimdi ikinciye niyet etmiyor bile😂
Karı koca arasında böyle şeylerin lafı olmaz birbirinizi kırmadan isteklerinizi söyleyin. Doktora gidip çözüm bulmuyorsa 2. İçin zorlayacak ve seni tatmin edecek

Sonradan olan erken boşalmalar psikolojik olur, bu hususta ürolojiden çok bu konuda mütehassıs bir psikolog/psikiyatr yardımcı olabilir. Ben daha şu koca sitede bu işi çözdük diyene rastlamadım inşallah siz bulursunuz

Back