Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarz ürünler ilerde daha büyük problemlere neden olabilir benceHerkese iyi günler dilerim arkadaşlar erken boşalma ya karşı tavsiye edeceğiniz krem yada sprey varmı varsa lütfen yardımcı olurmusunuz??
Haklısınız ama eşimde pek bu konudan dolayı doktora gitme taraftarı değilBen sadece sprey kullanani duydum ama internetten alıyorlarmış 5 dk gibi süre fark etmiş ne kadar sağlıklı bilmem en iyisi Dr tavsiyesi olmadı sart
Eczanede varmış bak bı arkadaş yorum yazmış alın deneyin en azından internetten ne olduğu belirsiz eczane daha mantıklı süre ne kadarHaklısınız ama eşimde pek bu konudan dolayı doktora gitme taraftarı değil
Siz kullandınız mı eğer kullandiysaniz menmun kaldimi partneriniz?Eczanelerde geyikli geciktirici sprey var ondan kullanabilirsiniz internetten almayın
Süre maksimum 6-7 dakikaEczanede varmış bak bı arkadaş yorum yazmış alın deneyin en azından internetten ne olduğu belirsiz eczane daha mantıklı süre ne kadar
Evet gercekden de az esin almıyorsa sen al eczanedenSüre maksimum 6-7 dakika
Umarım iş görür yoksa zevk alamicazEvet gercekden de az esin almıyorsa sen al eczaneden
Tavsiyeleriniz için çok tşk ederimYarıyor olabilir çünkü eczane ise yaramasa satışını yapmaz illa kullanan vardır bilgi veren olabilir biz kullanmadık öyle seyler
Rica ederimTavsiyeleriniz için çok tşk ederim
Ben kullanmadım sağlıkçı olduğum için öneriyorumSiz kullandınız mı eğer kullandiysaniz menmun kaldimi partneriniz?
İlkin sonra 2. De süre uzamiyor muSüre maksimum 6-7 dakika
erken boşalma sorunu için en uygun yöntem epimedyumlu kuvvet macunu.İlkin sonra 2. De süre uzamiyor mu
Ebruli bak kullanıp memnun kalan var istersen bilgi alıp uygulaerken boşalma sorunu için en uygun yöntem epimedyumlu kuvvet macunu.
benim eşim bu sorundan dolayı çok araştırma yaptı,macunla çözdük biz.
geciktirici spreyler süre uzatma olmaz.macunun etkisi çok iyi,ilkinde çok kısa bile sürse ereksiyon hali devam ettiği için ara vermeden devam edebiliyor erkek.