Veee beklenen sonuçççççdeli ya :)) benimki bağırdı ama
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmm
Bizimde artık minik susamımız var
Hemde 502,4 değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veee beklenen sonuçççççdeli ya :)) benimki bağırdı ama
Evet olabiliyor. 1.20 gayet iyi yükselebilirYorumlarınızı okuyorumda bir ben değilmişim sabırsızlanan allah isteyen herkese versin.benimde bata 5 kaldı 7 kala erken gebelik testi yaptım malesef 9 kalada kan testi yaptırmıştım malesef<1.20 çıktı.yanılma payı var mıdır acaba.comfort diye bir marka.5-7 günden sonra %99 kesin sonuç diyor.
Rabbimmm tez vakit sana da yaşattsınn bu mutluluğuNazya000
çok sevindim allah kucağında göstersin
Veee beklenen sonuççççç
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmm
Hemde 502,4 değerim
Rabbimmm tez vakit sana da yaşattsınn bu mutluluğu
Yaz bak hamile kalırsan
Seninde güzel haberlerni alalım inşallah canım
MAşallah canım Rabbim kucağına aşmayı da nasip etsin inşallah bize de dua et :))Veee beklenen sonuççççç
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmm
Hemde 502,4 değerim
rabbim gönlünüze göre versin inşallah her kadının içinde kopanan bir fırtına vardır bu evlat konusuyla ilgili sıkmayın canınızı lütfenYorumlarınızı okuyorumda bir ben değilmişim sabırsızlanan allah isteyen herkese versin.benimde bata 5 kaldı 7 kala erken gebelik testi yaptım malesef 9 kalada kan testi yaptırmıştım malesef<1.20 çıktı.yanılma payı var mıdır acaba.comfort diye bir marka.5-7 günden sonra %99 kesin sonuç diyor.
rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin... hamile bayanların duaları kabul olurmuş burdaki herkes için dua et olur mu :)Rabbimmm tez vakit sana da yaşattsınn bu mutluluğu
Yaz bak hamile kalırsan
Amin inşallahrabbim gönlünüze göre versin inşallah her kadının içinde kopanan bir fırtına vardır bu evlat konusuyla ilgili sıkmayın canınızı lütfen
Mutlaka yazıcamRabbimmm tez vakit sana da yaşattsınn bu mutluluğu
Yaz bak hamile kalırsan
Amh testi mi bu bahsettiğiniz testYok canım şöyle ki
Sperm sayısından çok
İçerde canlı kalan spermlerin sayısı önemli
Seninde yumurta kaliten önemli ana biz yumurta kalitesine baktıramıyoruz.
Bence baktırın. 400 tl ye baktırıyorlar sanırım aynı günde sonucu alıyorsunuz
AKLIMdasınnnnnnn burda takipde kalıcam güzel haberine inşallah en kısa zamanda bende dahil olurım inşaşlah inşallahhhhh çok amin :)MAşallah canım Rabbim kucağına aşmayı da nasip etsin inşallah bize de dua et :))
CAnımmmm etmez miyim birde düşük yapmıştım ben 6 haftalık. O yüzden çok iyi anlıyorum. Nokur Allaha sizde dua edin umudunuzu yitirmeyin yeter :) Rabbim en güzelini vereceği için bekletiyor buna inanın :)rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin... hamile bayanların duaları kabul olurmuş burdaki herkes için dua et olur mu :)
Vallahi hatırlayamadım şu an eve geçince bakıyım yazıyımAmh testi mi bu bahsettiğiniz test
Veee beklenen sonuççççç
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmm
Hemde 502,4 değerim
Canim bu yazdiklarini okuyunca shok oldum cift cizgi fotograflarini atmishsin kanda cikmamish sora idrar testinde silik cikmish kanda net Allahin mucizesi bende 13gun gecikdim ilk bashlarda 2-3saatden sonra silik cizgi cikiyordu shimdi oda cikmiyor umutlandim senin yazdiklarini okuyunca:))))))Vallahi hatırlayamadım şu an eve geçince bakıyım yazıyım