• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN BELİRTİLER

Yorumlarınızı okuyorumda bir ben değilmişim sabırsızlanan :dua: allah isteyen herkese versin.benimde bata 5 kaldı 7 kala erken gebelik testi yaptım malesef:KK43: 9 kalada kan testi yaptırmıştım malesef:KK43:<1.20 çıktı.yanılma payı var mıdır acaba.comfort diye bir marka.5-7 günden sonra %99 kesin sonuç diyor.

Yorumlarınızı okuyorumda bir ben değilmişim sabırsızlanan :dua: allah isteyen herkese versin.benimde bata 5 kaldı 7 kala erken gebelik testi yaptım malesef:KK43: 9 kalada kan testi yaptırmıştım malesef:KK43:<1.20 çıktı.yanılma payı var mıdır acaba.comfort diye bir marka.5-7 günden sonra %99 kesin sonuç diyor.
Evet olabiliyor. 1.20 gayet iyi yükselebilir
Tek tavsiyem ağır kaldırma ayaklarını belini sıcak tut. Kendini tavuk gibi düşün kuluçkaya yatınca kıpırdamıyorlar bile sıcaklığım bozulmasın da yumurtlayım die. Kendinizide öyle düşünün. Allahım inşallah sana da nasip eder inşallahhh. Benim batım geçeli 10 gün oldu :) geç döllenme oldu yada adetime yakın yumurtladım bilmiyorum ultrasyondanbelli olur dedi doktor

rabbim gönlünüze göre versin inşallah:dua: her kadının içinde kopanan bir fırtına vardır bu evlat konusuyla ilgili sıkmayın canınızı lütfen

Rabbimmm tez vakit sana da yaşattsınn bu mutluluğu
Yaz bak hamile kalırsan
Seninde güzel haberlerni alalım inşallah canım:halay:
rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin... hamile bayanların duaları kabul olurmuş burdaki herkes için dua et olur mu :)

Yok canım şöyle ki
Sperm sayısından çok
İçerde canlı kalan spermlerin sayısı önemli
Seninde yumurta kaliten önemli ana biz yumurta kalitesine baktıramıyoruz.
Bence baktırın. 400 tl ye baktırıyorlar sanırım aynı günde sonucu alıyorsunuz
Amh testi mi bu bahsettiğiniz test

rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin... hamile bayanların duaları kabul olurmuş burdaki herkes için dua et olur mu :)
CAnımmmm etmez miyim birde düşük yapmıştım ben 6 haftalık. O yüzden çok iyi anlıyorum. Nokur Allaha sizde dua edin umudunuzu yitirmeyin yeter :) Rabbim en güzelini vereceği için bekletiyor buna inanın :)

Veee beklenen sonuççççç
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmm
Bizimde artık minik susamımız var
Hemde 502,4 değerim :anneadayı::KK200::halay:

kuzum sence benim değer kaç o zaman testime göre :)

bu arada hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin kuzum çok sevindim :)

Eklentiler

• C7EB8478-D485-4CC8-A1E2-133F7A24A94B.jpeg
    C7EB8478-D485-4CC8-A1E2-133F7A24A94B.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 53
Nasil ilk gebeliyinde idrar testinde cikmamishdi???benim adetim 13gun gecikdi her gun test yapiyorum ama negativ

Vallahi hatırlayamadım şu an eve geçince bakıyım yazıyım
Canim bu yazdiklarini okuyunca shok oldum cift cizgi fotograflarini atmishsin kanda cikmamish sora idrar testinde silik cikmish kanda net Allahin mucizesi bende 13gun gecikdim ilk bashlarda 2-3saatden sonra silik cizgi cikiyordu shimdi oda cikmiyor umutlandim senin yazdiklarini okuyunca:))))))

Back