Erken Belirtiler 🤰

Ben ogluma hamileyken 3 ay hic belirtim olmadi uyku disinda.Ama kizima hamileyken cok ama cok erken basladi.Hatta kiz bebeklerde cok erken baslar belirtiler diye okudum.Olabilir yani.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Cok tesekkur ederim.Doktor tarafindan takip edildi.Nasip korkuyorum ama mecburumda Rabbim hayirlisini versinisteyen herkese nasip etsin

Ben ogluma hamileyken 3 ay hic belirtim olmadi uyku disinda.Ama kizima hamileyken cok ama cok erken basladi.Hatta kiz bebeklerde cok erken baslar belirtiler diye okudum.Olabilir yani.Hakkinizda hayirlisi olsun.
Ay cok saolun insAllah vardir icimdede bi his var ruyamda test yapiodum silik cizgiydi korkuyorum artik hayirlisi bakalim.cok tesekkur ederim

Aynı bende de oldu. Negatif çıktı çok üzüldüm bekliyorum

Eczaneye çıkılıyor galiba. Çok hafif adet lekesi gördüm. Olmaya da bilir. O kadar huzursuz etti kianlatamam
Eczaneye cikiliyordu ama evim cok yukarda dolmussuz insemde dolmus olmadan yukari cikmam cok zordu bide kasiklarimda agri git gide siddetleniyor ya tarif edemiorum boyle 2 3 gundur adet gorcekmisim gibi agriydi bugunde gaz sikismasi olur ya oyle bir ara vuruyor

Sıcak tut kendini . Ben adet oldum

İnşallah hamilesinizdir. Rabbim gönlünüze göre versin. Bizede sonucu haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…