- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 63
- 38
Ben ogluma hamileyken 3 ay hic belirtim olmadi uyku disinda.Ama kizima hamileyken cok ama cok erken basladi.Hatta kiz bebeklerde cok erken baslar belirtiler diye okudum.Olabilir yani.Hakkinizda hayirlisi olsun.Herkese hayirli aksamlar
Yumurtlama zamanimdan 11 gun felan gecti hanimlar normalde kendimi heveslemek istemem diger adetime kadar beklerdim ama bu sefer degisik seyler yasiyorum psikolojikmi anlamlandiramadim.Mide sorunu yasayan biri degilim ama 2-3 gundur midemde agri yanma bulanti ve beraberinde istifra oluyor boyle sanki adet zamani yaklasinca kasıklarda inceden agri vurur ya hissederiz ara ara ole agrim ve bel boslugumda ciddi bir agrim oluyor.Çok sık acikir oldum bide esim bile bu istah ne sendeki diyor ama psikolojiktir diye test yapmaya cesaret edemiyorum.Belirtiler icin cok erken degilmi yardimci olurmusunuz.
Cok tesekkur ederim.Doktor tarafindan takip edildi.Nasip korkuyorum ama mecburumda Rabbim hayirlisini versinRica ederim.Yumurtlama zamanını ovulasyon testi ile takip ettiyseniz veya doktor kontrolünde takip ettiyseniz yani üzerinden 11 gün geçtiğine eminseniz %50 ihtimal ile yarın sabah ilk idrarla yapılacak testte çıkar.Ancak şöyle bir durumda var örnek veriyorum 11.gun negatif görüp 14.gün pozitif görenlerde var yani hcgnin kana ardından idrara ulaşması ile alakalı bir durum
Ay cok saolun insAllah vardir icimdede bi his var ruyamda test yapiodum silik cizgiydi korkuyorum artik hayirlisi bakalim.cok tesekkur ederimBen ogluma hamileyken 3 ay hic belirtim olmadi uyku disinda.Ama kizima hamileyken cok ama cok erken basladi.Hatta kiz bebeklerde cok erken baslar belirtiler diye okudum.Olabilir yani.Hakkinizda hayirlisi olsun.
Rica ederim amin inşallahCok tesekkur ederim.Doktor tarafindan takip edildi.Nasip korkuyorum ama mecburumda Rabbim hayirlisini versinisteyen herkese nasip etsin
Gonlunuzce olsunAy cok saolun insAllah vardir icimdede bi his var ruyamda test yapiodum silik cizgiydi korkuyorum artik hayirlisi bakalim.cok tesekkur ederim❤
Ay cok saolun insAllah vardir icimdede bi his var ruyamda test yapiodum silik cizgiydi korkuyorum artik hayirlisi bakalim.cok tesekkur ederim❤
Malesef yapamadim sokaga cikma yasagindan dolayi cikamiyorum.Merhaba, yaptınız mi test acaba, hakkınızda hayırlısı olsun
Sokaga cikma yasagindan dolayi test almaya asagi inemedim malesef pazartesiyi beklicemRica ederim amin inşallah
Yaptınız mı peki test
Malesef yapamadim sokaga cikma yasagindan dolayi cikamiyorum.
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahSokaga cikma yasagindan dolayi test almaya asagi inemedim malesef pazartesiyi beklicem
Rabbim herkese nasip etsin.Hadi bakalım güzel haberlerinizi alırız inşallah
Amin cumlemizin.Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahAllah gönlünüze göre versin
Aynı bende de oldu. Negatif çıktı çok üzüldüm bekliyorumHerkese hayirli aksamlar
Yumurtlama zamanimdan 11 gun felan gecti hanimlar normalde kendimi heveslemek istemem diger adetime kadar beklerdim ama bu sefer degisik seyler yasiyorum psikolojikmi anlamlandiramadim.Mide sorunu yasayan biri degilim ama 2-3 gundur midemde agri yanma bulanti ve beraberinde istifra oluyor boyle sanki adet zamani yaklasinca kasıklarda inceden agri vurur ya hissederiz ara ara ole agrim ve bel boslugumda ciddi bir agrim oluyor.Çok sık acikir oldum bide esim bile bu istah ne sendeki diyor ama psikolojiktir diye test yapmaya cesaret edemiyorum.Belirtiler icin cok erken degilmi yardimci olurmusunuz.
Yaa insAllah cift cizgiyi gorursunuzAynı bende de oldu. Negatif çıktı çok üzüldüm bekliyorum
Eczaneye çıkılıyor galiba. Çok hafif adet lekesi gördüm. Olmaya da bilir. O kadar huzursuz etti kianlatamamYaa insAllah cift cizgiyi gorursunuz
Bende bekliyorum cesaret edemiorum sokak yasagida var zaten nasil
Eczaneye cikiliyordu ama evim cok yukarda dolmussuz insemde dolmus olmadan yukari cikmam cok zordu bide kasiklarimda agri git gide siddetleniyor ya tarif edemiorum boyle 2 3 gundur adet gorcekmisim gibi agriydi bugunde gaz sikismasi olur ya oyle bir ara vuruyorEczaneye çıkılıyor galiba. Çok hafif adet lekesi gördüm. Olmaya da bilir. O kadar huzursuz etti kianlatamam
Sıcak tut kendini . Ben adet oldumEczaneye cikiliyordu ama evim cok yukarda dolmussuz insemde dolmus olmadan yukari cikmam cok zordu bide kasiklarimda agri git gide siddetleniyor ya tarif edemiorum boyle 2 3 gundur adet gorcekmisim gibi agriydi bugunde gaz sikismasi olur ya oyle bir ara vuruyor
Ay kuzum olsun inancimizi kaybetmiyoruz Rabbim tattircak bu duyguyu insAllahSıcak tut kendini . Ben adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?