- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim herkese nasip etsin.
Yarin kan testi verecegim insAllah eczaneden test alio yapmaya cessret edemedim mide yanmam bulantim artti yarin bi kan vericemİnşallah hamilesinizdir. Rabbim gönlünüze göre versin. Bizede sonucu haber verin
Geeblik testinden korkuyirum hayal kirikligi yasatiyor yarin kan verecegim canim insAllahBeyza hanımtest yaptınızmi acaba merak ettim sizu
Geeblik testinden korkuyirum hayal kirikligi yasatiyor yarin kan verecegim canim insAllah![]()
Betahg 7 kusurlu birsey cikti sanirim bu yok demek oluyor 11 ustumuydu gebelikHakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre inşallah, haber verir misiniz, duam sizinle![]()
Dr unuz yorumlamadı mi? Ben bi kere yaptırdım kan testi bu güne kadar söyle yazıyor onda:Betahg 7 kusurlu birsey cikti sanirim bu yok demek oluyor 11 ustumuydu gebelik
Normalde biraz daha yüksek bekleniyor ama çok yeni yakalanmış da olabilir bu durumda artışa bakılır artış olursa kese görüntüleme beklenir böyle bir sıralama,artış olmazsa kimyasal gebelik denir yani kanda hormon artışı var ama bebek yokBetahg 7 kusurlu birsey cikti sanirim bu yok demek oluyor 11 ustumuydu gebelik
Saglik ocagindada ole dedi haftaya gene gel bakalim dediNormalde biraz daha yüksek bekleniyor ama çok yeni yakalanmış da olabilir bu durumda artışa bakılır artış olursa kese görüntüleme beklenir böyle bir sıralama,artış olmazsa kimyasal gebelik denir yani kanda hormon artışı var ama bebek yok
Doktorum soyledi canim gebelik var yok diyemeyiz varsa cok yeni artisa bakalim dedi haftaya carsamba bi kan daha ver bakalim dediDr unuz yorumlamadı mi? Ben bi kere yaptırdım kan testi bu güne kadar söyle yazıyor onda:
3. Hafta:5.8-71.2
4. Hafta:9.5-750
Böyle gidiyor artarak. Yanı hamile olabilirsiniz, bi idrar testi yapın, bi kaç gün sonra tekrar kan testi yapın, inşallah artarak gider![]()
Yaa hadi inşallah çok sevindim, insallah güzelolur her şey ❤Doktorum soyledi canim gebelik var yok diyemeyiz varsa cok yeni artisa bakalim dedi haftaya carsamba bi kan daha ver bakalim dedi
Rabbim isteyen herkese versin cok umutlanmiorum ama insAllah vardir nasip hersey hayirlisi bu zaman ise olsun insAllahYaa hadi inşallah çok sevindim, insallah güzelolur her şey ❤
Amin inşallah ❤Rabbim isteyen herkese versin cok umutlanmiorum ama insAllah vardir nasip hersey hayirlisi bu zaman ise olsun insAllah
Bu nasıl oluyor bana anlatirmisinizYumurtlamanın Üzerinden 11 gün geçtiyse bat 8 haziran değildir.3 4 gün sonra regl olmanız gerekiyor.Eger yumurtlama gününüzden eminseniz 3 4 gün sonra test yapabilirsiniz.Hatta yumurtlamadan 10 11 gün sonra da öğrenenler var dilerseniz yarın sabahta yapabilirsiniz.
Merhaba sağlıklı her kadın yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra regl olur herhangi bir problem olduğu zaman bu 15 16 günü bulabilir doktorumun açıklaması bu şekildeBu nasıl oluyor bana anlatirmisiniz