• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkelerin bacaklarını açıp oturması ?

Sizce ?

• Bence iyi .

OY: 0 0,0%
  • Takımları serbest kalsın daha iyi .

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

Esra_Baydan

KAPiTO BABY .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
37
23
18
45
Erkeklerin bacaklarını açıp oturmaları konusunda neler düşünüyorsunuz ?

Toplu taşımalarda çok rahatsız edici oluyor malesef ama bizim kadar kapalı oturmaları oda bekleyemiyorum

Bize ne elalemin erkeğinden takımlarından herkes kendi kocasindan sorumlu.. Yayila yayıla oturan bir erkekle ayni ortamda ne işi olur bir kadının..

Bireysel düşüncen değil genel olarak yazdım . Burada bizim gibi herkez evli değil sonuçta .

Erkeklerin ozellıkle bayanların olduğu yerde öyle oturmalarını edepsız buluyor. Daha kapalı selkılde oturtabilirler.
Sızınde şıklerın edepsız olmuş hıc hoş tabır degıl. Keşke okumasaymışım.

E ! Okumasaydın canım kim oku dediki sana ? Ben içimden geldiği yazarım , içimden geldiği gibi herkeze cevaplarım burası sosyal site herkez özgür herkez istediği gübimşejilde yorumlarını cevaplarını yazabilir .

E ! Okumasaydın canım kim oku dediki sana ? Ben içimden geldiği yazarım , içimden geldiği gibi herkeze cevaplarım burası sosyal site herkez özgür herkez istediği gübimşejilde yorumlarını cevaplarını yazabilir .
Merhaba,
sitede kurallar çerçevesinde ve belli bir üslupta yazı yazılabilir.

Size bir kuralımızı yazayım, sitemiz hakkında fikriniz olur.

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.

Son düzenleme:
Erkeklerin takımlarına takmışsın bakıyorum ayrıca sana kabaran birşey var diyecektim fotosunu gördüm cıksss :işsiz:

Back
X