• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekten dolayı ilişkiye giremeyen kadınlar

:KK70:
Mesajında köfteyi okuyunca espri yaptıgını sandım,bir baktım durum ciddi:KK70:
Benim halimi düşün birde,başlığa baktım,konuya girdim ve o an köfte ve makarna yazan anketi gördüm,gözlerime inanamadım,sonra dedim başlık yanlış herhalde,konuya bakayım,konuya baktım başlıkla müsemma,sonra yorum yaptım,ama diğer yorumlar gayet normaldi,tekrar sayfadan cıkıp girip baktım,ben mi yanlış gördüm,anket ne alaka diye soran olmamış diye,haliyle birşey anlamadım :-)

Benim halimi düşün birde,başlığa baktım,konuya girdim ve o an köfte ve makarna yazan anketi gördüm,gözlerime inanamadım,sonra dedim başlık yanlış herhalde,konuya bakayım,konuya baktım başlıkla müsemma,sonra yorum yaptım,ama diğer yorumlar gayet normaldi,tekrar sayfadan cıkıp girip baktım,ben mi yanlış gördüm,anket ne alaka diye soran olmamış diye,haliyle birşey anlamadım :-)
Bende proteini oyladım,güçtür,kuvvettir:Dkarbonhidrat boş enerji sonuçta,konuyu da başlık içerik uyumuna aday gösteriyorum:-)

Önceki mesajlarına da bakınca eşin iktidarsız gibi duruyo ilaç fayda eder umarım. Tecrğbesizlikte eklenince sorun büyümüştür hallolur.
Bu arada konu cinselliğe taşındığı için cevap veremeyecek konu sahibi malesef.

Back