Erkekte fsh ve lh hormonu düşüklüğü

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Kısaca hikayemi anlatayım. 4 yıldır evliyim ve son 1.5 yıldır eşimle çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı. 1 yılın sonunda ben doktora gittim bir problem olup olmadığını öğrenmek için. Jinekolojik muayene, hormon testleri ve rahim filmi neticesinde bir problem olmadıgi ortaya çıktı. Doktorum eşimden de spermiyogram testi istedi onuda yaptırdık o da normal çıktı. Ve bizde demek ki zamanı değilmiş dedik akışına bırakmaya karar verdik. Ta ki eşim başka bir sebepten dolayı hormon testi yaptırana kadar. Bu test sonucunda eşimin lh hormonu alt sınırdan daha düşük fsh ve prolaktin hormonu ise alt sınıra çok yakın çıktı. Henüz bir doktora gitmedik çünkü daha bugün öğrendik sonuçları ve internetten yaptığım araştırma sonucunda yaşadığımız sehirde Androloji uzmanı bir dokTor bulamadim. Ama bildiğimiz bir şey var ki bu değerlerle çocuk olmayacağı. KaAn Aydos hocayı okudum burda çok iyi şeyler yazılmış hakkında. Sitesine üye olup ona sormak istedim fakat teknik sorun sebebiyle üye olamadım. Belki aranızda bizim gibi problem yaşayan olmuştur diye sormak istedim. Genellikle bu hormonların yüksekliği ile ilgili konular var. Bilmek istediğim eşi bu değerlere sahip olanlara nasıl bir tedavi uygulandı. Değerler yukselebiLiyor mu. Ve bebeğiniz oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…