Erkekte cinsel isteksizlik tedavi ile düzelir mi!

Tedavi ile düzelir mi?

• Evet

OY: 5 71,4%
  • Hayır

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7
Yorumlari okudum fakat sana tavsiyem agir olcak otur konus dr tedavi olmayi redderse senden bosancam tehdidi yap gene duzelme yok ise uzgunum sinun ayrilik kk arastir butur konularda cok magdur var cocuk mocuk kazayla olmadan serbest olmaya bak belki baska bir yerde ruh ikizin seni bekliyordur.bu okuzu birak ikizini bul.

Bir erkek erkeklik yapamiyorsa napsin.onun yaradilisi bu bunu yapamayina erkekten sayilmaz bence kiz cagiz beklemesin ya dr yada serbest olmasinin yoluna baksin
Benim anladıgım tam anlamıyla bır ılıskı olmadıgı icın oyle yazdım daha ılımlı yaklasmak lazım herseyı erkek ten beklememek lazım diyorum

Benim anladıgım tam anlamıyla bır ılıskı olmadıgı icın oyle yazdım daha ılımlı yaklasmak lazım herseyı erkek ten beklememek lazım diyorum

Doğru cancazim bende zaten yumasak konuşmaya dyandirdim dr gitmek istemzse diye.

Esinizde escinsellik egilimi olabilirmi? Cunku atesle barutun yanyana durmasi zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…