• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekte cinsel isteksizlik tedavi ile düzelir mi!

Tedavi ile düzelir mi?

• Evet

OY: 5 71,4%
  • Hayır

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7
Hakaret Edip durumu kötüye surmeyin bence
Arada soğukluk başlar.
İlaç günde bir kez mi kullanıyor ?
Siz ilacı ve suyu alın, yanına oturup içmesini bekleyin.
Ve her gün işe yarıyor mu diye sormayın
3 ay zaman verin mesela. Her gün ilaç icirerek.
Mutlaka faydası olacaktır.

İnternette de öyle yazıyor piskolojik nasıl oluyor ben anlayamıyorum. İnsanın içinden hormonlarından dolayı olan birşey değil mi bu. Piskolojik ne engelleyebilir. Konuştuk tabi çok tartıştık. huyum böyle diyor. Mal gibi insan
Eğer psikolojikse ilaçlar fayda etmez onu gözlemleyin ilaçlar fayda etmezse psikoanaliz yapabilen psikatristler var onlara gidin hipnoz vs yöntemlerle tedavi edilebilir ama en önemlisi eşinizi aşşağılamayın muhakkak büyürken onun bile fark edemediği birşeyler yaşamış

33 yaşına kadar böyle isteksizlik varmıydı evlendikten sonra mı oldu, çünkü bazı erkekler ilk ilişkide tam birliktelik olamayınca içe kapanıyor

İnternette de öyle yazıyor piskolojik nasıl oluyor ben anlayamıyorum. İnsanın içinden hormonlarından dolayı olan birşey değil mi bu. Piskolojik ne engelleyebilir. Konuştuk tabi çok tartıştık. huyum böyle diyor. Mal gibi insan
Huyu böyleyse niye evlenmiş o zaman?

Merhaba bayanlar 4 aylık evliyim kocamda ciddi anlamda isteksizlik var. Hatta sadece cinsellik olarak değil dokunmuyor öpmüyor yatakta sırtını dönüp uyuyor hep. Doktora gittik ilaç verdi ilacı kullanmak İstemiyor çünkü ilişki olsun istemiyor o kadar soğuk yani. Boşanma eşiğine geldim. İktidarsızlık isteksizlik için eşi tedaviyle düzelen var mı? Ne yapmalıyım bilgi verir misiniz??
Nişanlıyken hiç yakınlaş madınızmı ?
Yani yanlış anlamayın beni konunuzun dışında yazıyorum .Cinsellik bölümünü takipteyim . Ama adamın bu yönünü bilmeden evlenmek benim için hayatımın kumarı olurdu . Resmen senin hayatını yaktı bu konuda . Sen mecbur musun bu cinsel hayata ?
Benim için kim ne derse desin önemlidir cinsel hayat . Cinsel uyumu yakalamadığım adamla hayatta evlenmem . Burada bir kaç üye vardı yıllarca uğraşan bu konuyla . Günümüz adamları da bir enteresan . İnşallah çözüm bulursunuz

Yani yanlış anlamayın beni konunuzun dışında yazıyorum .Cinsellik bölümünü takipteyim . Ama adamın bu yönünü bilmeden evlenmek benim için hayatımın kumarı olurdu . Resmen senin hayatını yaktı bu konuda . Sen mecbur musun bu cinsel hayata ?
Benim için kim ne derse desin önemlidir cinsel hayat . Cinsel uyumu yakalamadığım adamla hayatta evlenmem . Burada bir kaç üye vardı yıllarca uğraşan bu konuyla . Günümüz adamları da bir enteresan . İnşallah çözüm bulursunuz
Yıllarca uğraşan kimler vardı keşke yazsalar bilgi alabilsem. Düzelme ihtimali var mı bilmiyorum
Evlenmeden önce hayatı nasıldı ? 33 yaşına kadar kendinde bir sorun olduğunu anlamıştır herhalde
evlenmeden önce hiç olmamış kendini normal görüyor bana sapık diyor mal.

yok est yazabilirsiniz yorumlar almak istiyorum. Evlenmeden önce yaklaştık ama cinsellik yaşamadık muhafakazar ailelerden geliyoruz :(

Yıllarca uğraşan kimler vardı keşke yazsalar bilgi alabilsem. Düzelme ihtimali var mı bilmiyorum

Yani şimdi beni taşlamaya gelecekler ama 33 yaşına kadar bunu yaşamayan anormaldir zaten ...
Gerekçesi ne olursa olsun . Doğanın kanunu bu 2 2 4 :)

Benım üç senedir düzelmedi. Tatlı dılle yaklaştım olmadı bekeledım zaman verdım olmadı doktora cinsel terapiste gıttık doktor bu kızada yazık dedı ılaç verdı terapi gereklı dedı senı esı olarak gormuyor aılesıyle yasadıgın sorunlardan dedı ama terapiste ıkıncı defa gıtmedı sanırım en son 4 ay once beraber olmustuk ınanın kendısı sorun edıp doktora gıtmıyorsa bılın kı duzelmıyor tasıma suyla degırmen mısalı sızın hakaretlerınız kavganız ancak gunu kurtarır hatta sogutur bıle zamanla sızde ıstemeyeceksınız cunku cınsellık kadın ıcın aynı zamanda ruhsal bı doyum zorakı sevıstıgınızı bıldıgınız adam sızı asla mutlu etmıyecek

Bence ilişkilerde nasıl zevk verilir nasil zevk alınır bunları arastır ın hemen beceremiyor dıye hakarete baslamayın olan ıstegıde gider zevk aldıkca ve verdikce bı nebze dahi olsa duzelir

Benım üç senedir düzelmedi. Tatlı dılle yaklaştım olmadı bekeledım zaman verdım olmadı doktora cinsel terapiste gıttık doktor bu kızada yazık dedı ılaç verdı terapi gereklı dedı senı esı olarak gormuyor aılesıyle yasadıgın sorunlardan dedı ama terapiste ıkıncı defa gıtmedı sanırım en son 4 ay once beraber olmustuk ınanın kendısı sorun edıp doktora gıtmıyorsa bılın kı duzelmıyor tasıma suyla degırmen mısalı sızın hakaretlerınız kavganız ancak gunu kurtarır hatta sogutur bıle zamanla sızde ıstemeyeceksınız cunku cınsellık kadın ıcın aynı zamanda ruhsal bı doyum zorakı sevıstıgınızı bıldıgınız adam sızı asla mutlu etmıyecek
Özelden yazdım lütfen bilgi verin detaylı konuşalım çok kötüyüm

Ya Rabbiiim bende kendiminkine dert diyorum. Bu erkeklere noluyor Allah aşkına! Rahatsız olabilirsin ama tedavi de olmak zorundasın. Hayat arkadaşına neden bu ızdırabı yaşatıyorsun be adam !!
Adam ipimle kuşağım modunda galiba.
Olan her zamanki gibi bizlere oluyor

Bence ilişkilerde nasıl zevk verilir nasil zevk alınır bunları arastır ın hemen beceremiyor dıye hakarete baslamayın olan ıstegıde gider zevk aldıkca ve verdikce bı nebze dahi olsa duzelir
Bir erkek erkeklik yapamiyorsa napsin.onun yaradilisi bu bunu yapamayina erkekten sayilmaz bence kiz cagiz beklemesin ya dr yada serbest olmasinin yoluna baksin

Back