- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
- Konu Sahibi Hellohappiness
merhaba. Cinsellik bölümünde konu acamiyorum bu nedenle burada acmak zorunda kaldim. Benim cinsellik disinda her anlamda iyi bir evliligim var. Esimle 3 yil sevgiliydik ve ilk bulusmamizda sevismistik sadece birlesme olmuyordu. Sonrasinda da gayet tutkulu bir iliskimiz vardi. Ancak evlendik ve vajinismus oldugum gercegiyle yüz yüze geldim. Tabi baslarda kendime konduramadim, sorunu anlamadim, çözüm ne bilemedim falan derken 4 yil gecti. 4 yil sonunda nihayet ben vajinismusu yendim ve bu kez esimde cinsel isteksizlik bas gösterdi. Ürologa gitti ve hicbir sorun yok. Bu konuyu cok arastirdim ve benim vajinismus sürecim buna neden olmus olabilir. En büyük olasilik bu. Simdi psikolog tavsiyesi almak istiyorum. Biliyorum ki cok yaygin sorunlar ve bu süreclerden gecen pek cok aile var. Psikolog tavsiyesi verebileceklerden ve önerisi olanlardan yardim bekliyorum. Konumdan cimbizla laf secip kisisel tatmin yapacaklar, “esin seni aldatiyordur” diye müneccimlik yapacaklar da rica ederim bu konudan uzak dursun.