erkekte cinsel isteksizlik, doktora da gitmek istemiyor:KK43: bitkisel fln çözüm ya da nasıl yaklaşm

8 aylık evliyim arada eşime de olur yorgun olduğunda insan kendini üzüyor neden niye diye. Ama yoğunluk geçince normale dönüyor. Bazen ben istemiyorum mesela. Ama 13 sene boyunca ayda 2 3 kere ne bileyim. Tuhaf hiç mi patlama noktasına gelip rest çekmediniz. Artık yaşında ilerlemiştir. Eşiniz kaç yaşında.

Baş

40 yaşında. Geldim tabii ama sanırım hiç gideceğimi hissettirmedim

Başka kadın olma olasılığı nedir hiç şüphelendiğiniz bir durum oldu mu??

Gerçekten mi hep mi öyleydi? Eksiklik duymuyor musunuz? Gün içinde ilgili midir? Dokunur mu? Öper mi?
forumdakiler öyle bir yazmış ki ayda 3 kez e sasirmanlar hayret duymazlar felan

Çok abartiyordunuz

Haftanın 5 günü de yapan normaldir, haftada 1 günde yapan normaldir. Bu kişiden kişiye değişir.

Çiftin biri çok istekli dir her zaman haftada 5 i b
Normal görür, diğer es 1 i normal görür orta noktada 3 te birlesirler . Bu biraz da karşılıklı uyum meselesi.

Ne kadar süredir isteksiz.uzmanlar 1 aya kadar normal sayıyor. Biraz detay yazabilirseniz daha iyi yorumlar gelecektir

Neden tümör çıktı süt hormonumu yüksek bundanmı anladınız tümörü

Asıl sorun görev gibi kısmında sanki. Arkadaşa da bunu hissettirdiğinden zaten az olan ilişki tamamen ruhsuz, tatmin etmekten çok uzak olsa gerek.

Ayda 2 ilişkiyle çocuğu tutturduğu için eşinizi tebrik ediyorum
Onun dışında cinsel çok kişisel bir olay. Her ilişkinin dinamiği başkadır. Kimisi haftada 3-4 defa ilişkiyle doyar, kimisi ayda 1... Cinsellik evliliğin temel taşı, ama temel taşı haftada 5 kere olduğu zaman olmuyor. Genel olarak temelidir zaten. Mühim olan iki tarafında memnun olduğu o rutini ''isteyerek'' yaşayabilmek.
Sizin memnun olmadığınız, doyum almadığınız aşikar. Bu durumda buna çözüm bulması gerek. Onun keyfine göre isteklerinizi hiçe sayamazsınız ki.

Ayda 2-3 bana neden çok anormal gelmedi.
Çalışan insan yorgunluktan haftada 1 anca istiyor zaten bana göre.
O da ayda 4 yapıyor..
Bilmem ki bana göre az olsun kaliteli olsun sevişme..
Belki ondan böyle düşünüyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…