- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
aynı sorun bizdede mevcuttu. çocuk olmuyordu bizde sperm testi verdi eşim düşük çıktı spermler. sonrasında kan tahlili yapıldı. testestoron hormonları düşük çıktı. beyinde tümör felan çıktı. kesinlikle ihmal edilmemesi gerekiyor. halsizlik baş ağrısı sinirlilik hali gibi sorunlar varmı[/QUOTE
40 yaşında. Geldim tabii ama sanırım hiç gideceğimi hissettirmedim8 aylık evliyim arada eşime de olur yorgun olduğunda insan kendini üzüyor neden niye diye. Ama yoğunluk geçince normale dönüyor. Bazen ben istemiyorum mesela. Ama 13 sene boyunca ayda 2 3 kere ne bileyim. Tuhaf hiç mi patlama noktasına gelip rest çekmediniz. Artık yaşında ilerlemiştir. Eşiniz kaç yaşında.
Ayda 2-3 normal ya13 yıldır evliyiz. Hep böyleydi. Ayda 2-3 defa ancak istiyor. O da görev gibi. Kendisi normal buluyor. Konu ile ilgili konuşmak istemiyor
Yok hiç olmadıBaşka kadın olma olasılığı nedir hiç şüphelendiğiniz bir durum oldu mu??
Ayda 2-3 normal ya
Yani bizim normalimiz ayda 2
forumdakiler öyle bir yazmış ki ayda 3 kez e sasirmanlar hayret duymazlar felanGerçekten mi hep mi öyleydi? Eksiklik duymuyor musunuz? Gün içinde ilgili midir? Dokunur mu? Öper mi?
Bilmem psijolojik olabilir belkiSorunun sebebini kendisi biliyor muhtemelen ki doktora gitmek istemiyor.
Size aktaramadıgı bir sey olabilir mi?
Sorunun sebebini kendisi biliyor muhtemelen ki doktora gitmek istemiyor.
Size aktaramadıgı bir sey olabilir mi?[/QUOTE
Neden tümör çıktı süt hormonumu yüksek bundanmı anladınız tümörüaynı sorun bizdede mevcuttu. çocuk olmuyordu bizde sperm testi verdi eşim düşük çıktı spermler. sonrasında kan tahlili yapıldı. testestoron hormonları düşük çıktı. beyinde tümör felan çıktı. kesinlikle ihmal edilmemesi gerekiyor. halsizlik baş ağrısı sinirlilik hali gibi sorunlar varmı
Asıl sorun görev gibi kısmında sanki. Arkadaşa da bunu hissettirdiğinden zaten az olan ilişki tamamen ruhsuz, tatmin etmekten çok uzak olsa gerek.forumdakiler öyle bir yazmış ki ayda 3 kez e sasirmanlar hayret duymazlar felan
Çok abartiyordunuz
Haftanın 5 günü de yapan normaldir, haftada 1 günde yapan normaldir. Bu kişiden kişiye değişir.
Çiftin biri çok istekli dir her zaman haftada 5 i b
Normal görür, diğer es 1 i normal görür orta noktada 3 te birlesirler . Bu biraz da karşılıklı uyum meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?