En çokta aşk benceTahin pekmez, mesir macunu... Biraz da aşk
13 yıldır evliyiz. Hep böyleydi. Ayda 2-3 defa ancak istiyor. O da görev gibi. Kendisi normal buluyor. Konu ile ilgili konuşmak istemiyor
13 yıldır hiç çare aramadınız mı?13 yıldır evliyiz. Hep böyleydi. Ayda 2-3 defa ancak istiyor. O da görev gibi. Kendisi normal buluyor. Konu ile ilgili konuşmak istemiyor
25 yaşında evlendim. Kızımız var. İyi davranır evet. Saygı konusub13 yıldır hiç çare aramadınız mı?
Erken yaşta mı evlilik yaptınız? Çocuğunuz var mı?
Onun istekleri kadar sizin istekleriniz de önemli. O konuşmak istemeyince konu kapanmış olmuyor.
Diğer konular nasıl?
Çalışıyor musunuz? Size iyi davranır mı? Sorumluluk sahibi biri mi? Sizi sevdiğini düşünüyor musunuz? Bu kadar görmezden gelmesinin sebebi sizce ne olabilir?
13 yıldır13 yıldır evliyiz. Hep böyleydi. Ayda 2-3 defa ancak istiyor. O da görev gibi. Kendisi normal buluyor. Konu ile ilgili konuşmak istemiyor
Düşünceniz bu yöndeyse adamda isteksizlik var diyip çözümü bunda aramamalısınız.Çalışıyorum. Bir kızımız var. Saygı konusunda bir sıkıntı yok. Ben kendi kendini tatmin ediyor diye düşünüyorum. Ona söyledimde aslında. Red ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?