Erkeklerle ilişki kuramıyorum

amin. bu durum insanın ruh ölümü oluyor. bundan daha acıda bir şey yok
İnsan küçücük yaşta o sapıkların cinsel organlarını görünce nasıl toparlanır ki… tabi ki herkesten iğrenir. Üstelik sizin sistematik olarak gerçekleşmiş taciz olayınız. Çok iyi bile toparlamışsınız bence koca insanlar tacize uğrayıp atlatamıyor, siz o küçücük bedeninizdeki izlerle bunca yolu devirmişsiniz. Çok güçlü birisiniz.

Belki de karşınıza çıkan adamları sevmiyorsunuz içinize sinmiyor bu yüzden kendinizi zorlamak durumunda degilsiniz. Çünkü sevdiğiniz kisiyle kendiliğinden bir ilişki gelişecektir diye düşünüyorum. Onun dışında travmalarıniz da mevcut umarım iyilesip hayatınıza devam edersiniz

olabilirde ama bu konular otomatik savunmamı sağlıyor ve zihnimde sex olayı dolanmaya başlıyor bu durumda beni çok geriyor. umarım bu seferki tedavimle birlikte herşey ortadan kalkar

Psikolog ile görüşüp taciz ve ilişkilerle ilgili problemin için mutlaka terapi al, bu zamana kadar karsına çıkan kişiler doğru kişiler değilmiş. Kendini tanıyıp ne istediğini bildiğinde sen seçeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…