Erkeklerle ilgili çıkarımlar vol 1

Ne kadar ön yargılı ve karamsarsın.Ve erkekleri potansiyel aldatan,suça meyilli şartlandırmışsın kafanda.Bu kadar kafa yormaya gerek yok.Herkesin kendine göre tavrı,huyu,alışkanlıkları veya yaşam biçimi vardır.Şunu yapan şöyledir,şunu yapmayan böyle değildir diye bir kalıba sokamayız.Yaşayıp görmek lazım.

ben lisedeyken taaa böyle bir başlık söylemişlerdi ekşisözlükte işte şöyle yapan kadınlar şöyledir böyle olanlar böyledir diye
O kadar tuhaf geldi ki çoğu hiç düşünmediğim ve biraz kafada kurgu şeylerdi
başlığa biraz ona benzettim gözlem iyidir güzeldir ama her kişi farklıdır şöyleyse aldatır böyleyse soğur çok değişken ama bazıları var ki değişmez
mesela önünden daracık taytla geçen kadına bakmayacak erkek yüzde 10dur diyeyim..öyle yani bence tabi:)

Ehhehe, yanlış anlaşılma olmasın bakınız, ben erkekler böyledir demedim.
Yaşayıp gördüklerimi anlattım. Ve birden fazla yaşandıkları için siz de septik olun faydalıdır dedim.
Tabii ki her erkek öyle değildir, en basitinden bizzat benim eşim. :))

Doğrudur:) Teşekkürler paylaştığınız için :)

2- Çok iyi gidiyor dediğiniz ilişkilerde, hiç kavga çıkmıyorsa, aşırı huzurluysanız ve henüz 1,5 yılı tamamlamadıysanız erkeğinizden bir falso mutlaka bekleyin.

Nasıl bir falsoo... eyvaahh

Benim sevgilim hiçbir yasak koymaz ve kıskanmaz ama mesela gecenin körü aradığında uyanıksam "napıyorsun" deyince "dizi izliyorum" dediysem "ne izliyordun, ne oldu dizide anlatsana merak ettim" şeklinde beni test eder.
Bacağım azıcık açık oturuyorsam ters bir bakış atar ama hiçbir şey söylemez. :44:
Acaba aldatmaya meyilli olduğundan mı böyle yoksa kıskançlığı belli etmeyi gurur meselesi haline mi getirmiş :26:
Biz 1.5 senedir beraberiz ve internetten tanıştık, birbirimizi görmediğimiz ilk 1 ay içinde aldatmış beni bir de, bilgi olması açısından :26:

Tldr;

Ömrü boyunca tek yaşamak zorunda kalmamış adamı almayın. (Askerlik malesef sayılmıyor.) Kediler bile kendi temizliğini kendi yapar, kendi pisliğini toplayamayan, kendi çamaşırını yıkayamayan, kendini doyuramayan adamdan sade kadına değil vatana millete de hayır gelmez.

Benim tek kuralım bu oldu şimdiye kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninkî kıskanmıyor değil, kıskanıyor. Gizli kıskanç yani. Aldatmaya meyilli oldugunu zannetmiyorum.

Ah bir de çok romantik çok ciddi düşünen çok düzgün görünen erkekle evlenilmez (babam) sevgililik zamanında anneme ne şiirler yazmış 1. Aydan ciddi düşünüyorum imam nikahı yapalım demis 1 yıl sonra evlenmiş şimdi sonuç bitkisel hayat adamı tv başından , at yarısından kaldiramiyoruz . Tabi bu sadece babam için değil çevremde bi sürü örneği var

3 ve 19a ajda pekkan edasıyla aaaaayyneeeeen ööööyyyleeeev ayyynen öööyleeeeeevv demek istiyorum olanca gücümle haykırarak [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazılarını ben de akrabalarımda gözlemledim.
Çocukluğu kötü bir aile ortamı içinde geçmiş bir erkek ise kendi evliliğinde iki uçta olabiliyor bence, ya tamamen havai, sorumluluk alamayan ve aynı kendi ebeveynleri gibi davranan ya da kurduğu ailesine aşırı düşkün ve mükemmeliyetçi.
Bu ikisinin arası olmuyor sanırsam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babamda veya esimde boyle bi duruma rastlamadim hic bi şıkta.
Babam neyse de esim yastan dolayi biraz fazla anne baba lafina bakiyo oda zamanla duzelir umarim büyük lafi dinlemek ten zarar gelmez diye düşünüyorum olay müdahaleye donmedikce :)

Genelleme bir konu mutlaka herbirimiz içerisinden Bir veya bir kaçını yaşamışızdır , karamsarlık olduğunu düşünmüyorum ben çünkü olağan şeyler ve mutlaka bir şekilde yaşanıyor bizim veya başkalarının hayatlarında erkekler okadar basit olsaydı eğer büyük ihtimalle boyunlarına tasmayı takıp bak benimki otur diyince oturuyor bak bak benimki koşuyor şeklinde yaşardık insan yaşayışında herşeyde olduğu gibi püf noktaları vardır güzel konu real olan şeylerden hoşlanmayan çok kişi var zaten sorunlar gözlerimizi yarı baygın şekilde tuttuğumuzdan kaynaklı yaşanıyor erkek her evrede avına yaklaşan avcı potansiyeli taşır öperimmm böğürtlenimm güzel olmuş

Beggyy

6- eğer bir erkek amelelik, kalfalık, ustalık gibi aşırı fizik gücü gerektiren bi mesleği olmadığı halde her fırsatta uyuyor, uyku için sizi tersliyor ve kavga çıkarıyor, veya örneğin ettiğiniz bi kavgadan sonra sizin moraliniz bozukken uyuyabiliyorsa şu anki hayatından pişman ve sizden memnun değildir.

Eşim tam da bunu yapıyor ahh ahhh o kadar kızıyorum o kadar kızıyorum ki anlatamam..
Eşimin işi biraz yoğun ona bağlıyorum hep ama tartışsak genelde susmayı tercih eder ve uyur...uyumayı uzanmayı çok seviyor, bıraksam evde akşama kadar uyuyacak.......

Ayy çok hoşsun :)))çoğu doğru walla

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…