G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
ben degismeye calismiyorum
sadece konu aciyorum, merak sadece, kendimle ilgili degil
bilmem anlatabildim mi
kendın ol bacım,takma,kendınden baskasınıda dusunme ilk sen bununu unutmaerkekler için konu acmaya bile degmezz sallaaaa
çok eğitimliyseniz (yuksek lisanslar doktoralar fln)
herseyi gercekten cok biliyorsanız
bir toplulukta zekanızla yorumunuzla kulturunuzle dıkkat cekıyorsanız
ilgi odagıysanız
.....
erkekler kacar. cunku kendilerini golgesinde bırakacak bir kadınla olmak ıstemezler
bence tabi
zor kadin nasil bir imaj cizer karsidan?
su erkeklerin evlenmek icin uygun bulmadigi, daha kolaya kactiklari ama boyle kadinlardan korktuklari gercegi...bu kadinlar nasil gorunur? ne yaparlar nasil davranirlar, neden korkulur bunlardan? guzel olsa bile neden kimse yanina yaklasmaz?
bu ozellikler bende var
herseyi cok bilirim diye dolasmasam da y.lisans, yorumumla ilgi cekmem vs var yani...
benim de korkaklarla isim olmaz zaten
seni en iyi ben anlıyorum...aaaaaaaaaaah ah keşke okumasalardı,keşke çirkin şansı olsaydı benimkilerdese....üzme kendini,üzülmeye değmez..inşallah , elbette hayırlı olanla birgün karşılaşırsın inşallah
cevabı bıldımmı yanı süprizzzzz
Bence erkekler rahat, doğal olduğu gibi görünen kızlardan hoşlanıyor.Ayrıca kendini iyi yetiştirmiş bir erkek hiç bir kadından korkmaz. Akıllı bir kadın ister.Çünkü her başarılı erkeğin arkasında akıllı bir kadın vardır.Bu sözün manasını bilen erkekler için geçerli sözlerim.Diğerleri yaramaz zaten.Ve erkeklerin her biri farklı kadından hoşlanır.Bu yüzden sen istediğin gibi rahat olucaksın.Seni beğenen erkek böyle beğenir ve sana gelir.Siz nedersiniz kızlar ?
ben buraya dertlerimi ve sikayetlerimi yaziyorsam bu benim surekli sikayetci oldugum anlamina gelmez
sizler de buraya aile dertlerinizi falan yaziyorsunuz o zaman ben kalkip ta ya ne kadar sikayet ediyorsunuz bir de kendinize baksaniza diyor muyum??
anlamaya calisiyorum...
ben yasadigim guzel seyleri buraya pek yazmam, dertlesmek icin geldigim bir yer burasi daha cok
ama elestiriye de acik bir insanimdir, elestirileriniz icin tesekkurler yine de dikkate alicam, sadece aciklama yapmak istedim
bu arada kumpir benden daha akilliysan iyi yani ne mutlu sana :) ben oyle bir karsilastirma yapamam, gerek te yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?