• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Erkeklerin Saç Tercihi Nelerdir ??

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.172
6
358
bence erkekler sarı ve uzun sacı begeniyor. ama kız arkadaslarının sarı saclı olmasını istemezler cünkü dikkat cekici buluyorlar

valla ben birçoğndan doğal sarıyı beğendiklerini duydum açık kumral yadasarı saçlı uzun boylu renkli gözlü olucakk:)onlra sorarsal böylee

sarı ve uzun saçı seviyorlar. dikkat çekici oldugu içinde evlenicekleri kızların kumral ve benzeri olmasını istiyorlar

saçın rengini bilmem ama

"iki defa bileğe dolayabilmeli" dediydi benimki şakayla karışık... şutarafagitti

:roflol: :roflol: :roflol: koparttın beni yaaaaa:teytey:

ben son zamanlarda hacimli, uzun, kızıl saç hayranlığının da arttığını gözlemliyorum erkeklerde...en azından kızılın daha seksi, sarı saçın(doğal sarı tabii ki) ise daha masum bir hava kattığını ifade ediyorlar.

valla ben bu konu da hangi arkadaşımla konuştuysam ööle acaip bi sarı fanatiği falan yoktu.. herkesin zevki farklı ama genelde uzun saçı seviolar....

:roflol: :roflol: :roflol: koparttın beni yaaaaa:teytey:

:)))))

arkadaşlar arkadaşlar...

kaçımız kuzeyliyiz ki; cemil cümlesi bizden; bele kadar uzun gür ve de sarı saç ilaveten renkli göz, uzun boy falan feşmekan isteyebilir?

hadi onlar, diyelim ki, bunu istedi...

her ay caanım orijinal kuzgun siyah saçlarını, ya da kızıl olsun kahve olsun, kumral olsun farketmez, siyah en zor açılan saç olduğundan ilk örneğim oldu, oryalle çılgınlar gibi açtırıp, yüzünüzü de limon suyuyla bilimum zaman zımparalarcasına lifleyecek, aynı zamanda onar santimlik platform ayakkabılarla mı dolaşacaksınız?

iki mesaj üstte, sevgilimin, saçlarımın uzun olmasını istediğini söylemiştim. bunu bana bir iki ay önce söylemişti... ama ben, dün saçlarımı kestirdimjeyyar... kısacık değil tabi ama bileğe dolanacak kadar da uzun değil sırnaşık şey... daha beni görmedi, haberi bile yok garibimin, kıyamam ona ama yoluk, çitik, kırık saçla dolaşmaya da dayanamam :teytey:

iyisi mi bırakın doğal kalsın, valla, kendimizi harap, heba, heder ettiğimize değmiyor... saç bu, adamı terkediveriyor, dökülüyor, kırılıyor, kopuyor vıdı vıdı vıdı...

sadede geleyim; önce sağlık :asigim:

o zaman: kalın sağlıcakla!

sarı sacı oldum olası sevmıyrm.cevremdede sarı sactan hoslanan erkek sayısı az.zaten onlarda her yeri yapay sarısınlar basmıs diyolar:):):)

ewt uzun sacı sevdıklerı dogru ama :)

sarı sacı oldum olası sevmıyrm.cevremdede sarı sactan hoslanan erkek sayısı az.zaten onlarda her yeri yapay sarısınlar basmıs diyolar:):):)

ewt uzun sacı sevdıklerı dogru ama :)

kesinlikle katılıorum.. fazla abartıya kaçamadan değişikler güzel.. sakın sarışınlar yanlış anlamasın ama bence de çok fazla... öyle olunca da bi kıymeti kalmıo ki....

sarı ve uzun saçı seviyorlar. dikkat çekici oldugu içinde evlenicekleri kızların kumral ve benzeri olmasını istiyorlar

canım sen de biliyosun ki ben ne zaman saç rengimi koyultsam doğru düzgün bi ilişki yaşıyorum yani ciddi ve uzun süreli ilişkilerimi hep saçım kumralken yaşadım. Evlendiğimde de kumraldım

saçın rengini bilmem ama

"iki defa bileğe dolayabilmeli" dediydi benimki şakayla karışık... şutarafagitti
:roflol::roflol:çok güldüm buna ya:roflol:
kesinlikle katılıorum.. fazla abartıya kaçamadan değişikler güzel.. sakın sarışınlar yanlış anlamasın ama bence de çok fazla... öyle olunca da bi kıymeti kalmıo ki....

valla öyle nereye baksan sarı sarı:çok üzgünüm:ama allahtan kalitesiz çırtlak sarı boyayanlara hiççç yakışmıyor ve çok itici gözüküyorjeyyar
işin kötüsü postiş çıktı mertlik bozuldu herkesin beline kadar saçları var:roflol:

ben uzun süre sarısındım(tabı doğal degil röflejeyyar)
ama yaklasık 4-5 ay once nişanlımında desteğiyle saçımı koyu kahve yaptım.
ama gelin görünki nişanlım ısrarla tekrar sarı olmamı istiyor yerimseniben
uzun saçı sever saçımı kestirmeden önce nakadar kestirecegim konusunda anlaşıyoruz :kahve:

Sarışınlar çok fazla oldugu için bence artık pek makmul degil

Simsiyah saçları çok çekici buluyolarmış ):

ve tabiki her erkek gibi uzun saçların hastasılar

Erkekeler sarı saçlı bayanlarla flört etmeyi,siyah saçlı bayanlarlada evlenmeyi istiyorlarmış ...bir dergiden okudum

valla cevremde kızıl hastası esmer ve sarısın hastası bir cok erkek var... yani geneline birden şundan bundan hoslanır denemezki...yasakkelime

tenim beyaz.. saclarım düz siyah.. renkli gözlü falanda degilim ama daha gecenlerde biri beni sormus arkadasıma..sırnaşık şey yani nişanlı olmasam talibim cıkıyo.. :roflol:

aynı sekilde sarısınlarıda begenen var bgenmeyen var.. kızıllarıda aynı sekilde... bizim fakültede 3 hatun var.. 3üde esmer bomba.. hakikaten bomba.. kızlar gecerken erkeklerin azgı bi karıs acık kalıyo.. salyasını toparlayamıyo cogu.. kısaca iş kadında biter..o sacı tasıyan kadındadır olay.. sacta işin ekstrası...:1rolleyes:

Back